11

9К51

преди 7 години

Като гледам какви простотии ръси този "професор" Дичев .. какво остава за останалите!? От къде ги намерихте тези оплаквачи - соро_соиди, плюещи против президента на САЩ, човек мислещ за своята страна и своя народ! НАТО е отживелица и Тръмп добре го знае .. ако не дай боже имаме нужда от помощ пак ще трябва да тропаме на портите на Кремъл ... Радев и компания огледайте сеq ослушайте се .. света се променя!

10

ф 15

преди 7 години

Колко слаб е Ивайло Дичев . Колко злоба и некомпетентност в едно представящ ЕС за Хитър Петър ,който ще надиграел САЩ в Мексико .Имаше един такъв Наполеон 3 ти и той така се намеси в Мексико .После падна ,а марионетката му разстреляха .Но в крайна сметка как ЕС ще прави общ аармия като не е обща държава ........Щял да се намесва в световните дела .*** Дичев ,ако го направи ще свърши баш като Хитлер тая Европа.И спри да викаш фашист на един американски бизнесмен, станал лидер на САЩ -глупаво е

9

Анонимен

преди 7 години

На двама учени трябва да бъде назначен един *** да им дава акъл!

8

ЕДИН

преди 7 години

Боже колко акъл плува из въздуха. Ще греба с казана и ще замразя за идните поколения да видят колко простотия е имало навремето.

7

АТАКИСТ

преди 7 години

Ако Тръмп и Путин се съюзят икономически, тряя да си много т Ъ п да кажеш че искаш да си на страната на Европа.. ххаха. Не знам кви '' икономисти '' са тез ц***рвули ама по добре да си сменят професията

6

Анонимен

преди 7 години

Ай, ай, единственият проблем който мъчи тези "анализатори" и колегите им дето щъкат от телевизия в телевизия, от радио в радио и взимат грешни пари за да свеждат чужди мисли до зрителите е - дали няма да ни дръпнат шалтера и да секнат кинтите?

5

Анонимен

преди 7 години

Няма страшно. Както е известно европейската "политика" се диктува отвъд океана. Просто новите директиви още не са пристигнали. Ако големия брат каже - ние сме с Русия, след седмица меркел и Путин ще се целуват по трибуните.

4

европа

преди 7 години

Точно казано.Тръмп извършва самоубийство на американското лидерство в света.Меркел извърши самоубийствао на европейското лидерство в света.БРЕКЗИТА беше английското самоубийство.Всичко това не беше случайно.Време е Русия и Китай да поемат лидерството в света,да видят как се управлява света,защото е лесно само да критикуваш и да се сърдиш и да правиш бели.Лошото за всички нас е,че ако управляват света както собствените си народи,ще пием лосини за вана,ще работим за 2 долара на ден и ще мълчим.

3

Анонимен

преди 7 години

"Тръмп извършва самоубийство на американското лидерство в света", заяви проф. Дичев."Разбира се, това "лидерство" е болно, кърваво и уродливо и трябва да умре. Тръмп се е захванал да освободи САЩ и света съответно точно от такива професори-експерти и нефелните им "интелектуални" напъни. Лозето иска мотика, а не молитва.

2

Наблюдател

преди 7 години

Ами пак се "групирайте" около Германия.....! Изглежда на някои и то не малко политици и анализатори "правилното групиране" на България в 2 Световни войни и съответните последици не са достатъчни!

1

Анонимен

преди 7 години

Нафталиновите мишки несвършили нищо през живота си разсъждават и бистрят световната политика. Кои са тия, откъде ги вадите и защо има толкова безделници на заплати в таз бедна държава?