111

35 Постан

преди 7 години

До Асен По 35 то постановление на Министерски съвет всеки можеше да прави ОГРОМНИ ПАРИ в Народна Република България!!! Моите баба и дядо БОГ да ги ПРОСТИ го правеха!!! Калпазаните и до ден днешен се оплакват!!! Те отглеждаха ОВЦЕ като ВАС !!! Предаваха мляко, вълна,яйца,билки!!! Сега всичко е в КАНАЛА!!!! АУРОПА!!! Ще има да го .ухаме!!!!

110

Историк

преди 7 години

Оценката се прави от Историята , а не от съвременниците , които са пристрастни.Не принизявайте интелекта на българина , заради бъдещи предизборни баталии!

109

Анонимен

преди 7 години

При така наречената демокрация една шепа *** живеят добре а всички останали страдат ,ама много. При все първите обясняват колко по хубаво било сега . Сития на гладния не вярва . Смятам че всички хора трябва да живеят добре и работят да забогатяват ,а не да оцеляват физически. За съжаление това не се случва и в САЩ . Обаче пък ни облъчват че така е правилно и няма друг начин. Скандинавския модел показва че това не е така. Мой колега казва така ; ако може да се вземе най доброто от соца и капи

108

Колио

преди 7 години

Най много за тази страна и з света е направил Стамболийски.

107

Колио

преди 7 години

До Асен по тошово време се редхме на опашки за слам защото имаше сега за ГМО или за Ета да се редим.

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 162 а ти си професионален ***,нгал и лъжец

105

Анонимен

преди 7 години

най големите комунисти сега са успешни капиталисти с неизвеСТЕН ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛИ, С МНОГО ЛЕГЕНДИ И ДО ЕДИН ФАЛИРАТ ЦЕЛИ ОТРАСЛИ ОТ ИКОНОМИКАТА НИ, ТРЪГНАЛИ СА В БОРБА ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВЕНСТВО, ОБАЧЕ НЕ МОЖАХА ДА ПРЕЖИВЕЯТ 460 ЛЕВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ОТ ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ Я ВНАСЯТ В СЪДА- КАКВО ОТВРАТИТЕЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ- ЕДНИТЕ КРЕЩЯТ БОРИМ СЕ ДРУГИТЕ ВРЕЩЯТ НЯМАТЕ ПРАВО НА ТАКАВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- А СА ОТ НЯКОЛКО ДЕНА- НИЩО СТАРО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ- ХАРЧЕТЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ ТОКУ ВИЖ ФАЛИРАЛ

104

ЧОВЕК

преди 7 години

Мечтая фелдфебелът Нинова да стане най-късият мандат в света! А това зависи от нормалните българи. ДАНО СЕ ОСЪЗНАЯТ ПРЕЗ ТАЗИ 2017 ГОДИНА!

103

ТЕЛЕФОНИСТА ДИМИТРОВ

преди 7 години

АЗ ПОДКРЕПЯ ПЪРВИЯ С БРАДИЧКАТА ИМУСТАЦИТЕ ЗАД ДЯДОТОШО ТОЙ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ЗА НАПРЕД

102

Анонимен

преди 7 години

Бай Тошо е клониран в бай Борисов за това е така.

101

И АЗ

преди 7 години

Аз пък съм Втори българин с другата шапка и всички обичаме Бойко.

100

Един българин

преди 7 години

На снимката се виждат само ***. И аз съм там, е оня с шапката.

99

Анонимен

преди 7 години

Не бива да се правят внушения.Стамболов е мошеник.Има прилика.Тодор Живков беше необразован-тук също има прилика.Не е уместно да се сравняват хората.Невежо е да ми сравнявате случаен човек като боко с някакви исторически личности.Боко е мутра.Не се опитвайте да придавате на едни.ин разбоййник историческо зачение.

98

Дай БОЖЕ

преди 7 години

Дай БОЖЕ бочко да оглави и класацията с най- голяма присъда за излежаване в затвора. Амин.

97

Анонимен

преди 7 години

Само *** в този сайт

96

Асен

преди 7 години

Аз сега живея в дворец с прислуга и спя в балдахинено легло и всичко това дължа на обичания и уважаван от мен Бойко Борисов. И стига с тези лъжи че е бил член на БКП. Та нали комунистите убиха дедо му. И на госпожа Цачева убиха дядо и. Каква партийна секретарка е била. Не е била.

95

tttt

преди 7 години

До АсенАсенчо, И АЗ СЪМ ЖИВЯЛ ПО ТОВА ВРЕМЕ И АЗ ПОМНЯ. Хайде да не ставаме за смях с тази омраза, чак пък толкоз, айде има и други живи

94

ttttttt

преди 7 години

До СтатистикаБраво статистик, само ;е не забравяй, че все още имА такива, които са живяли и работели по тогавашното време. ХАЙДЕ ДА НЕ ЛЪЖЕМ ДЕЦАТА.

93

Няма проблем

преди 7 години

О, тава не е нищо.Тепърва го чакат още 1 500 дни премиер.

92

naco

преди 7 години

Ето другарю Борисов,защо хората НЕ гласуваха за Вас! СНИМКАТА казва ВСИЧКО,няма нужда от коментар!