45

Анонимен

преди 7 години

Parvo komunjaga bkp posle zarist lubimeza na juleva i simion sega misch masch no ok sa sebe si padat pari komandirovki tn

44

камен

преди 7 години

Жалка картинка , сложиха Герджиков за пушечно месо , а министрите му от бсп да вършеят яко и после той виновен !!!!

43

Анонимен

преди 7 години

Разочарован съм от Радев и избора му. Нямам никакви илюзии за истинска и добра за хората промяна.

42

Анонимен

преди 7 години

Най голямата заблуда е , че има неутрален Президент или Премиер . Това е дървено желязо т.е. няма такова . Всеки човек има някакви политически пристрастия . Така , че др. Герджиков си е дърта *** . Той е на 70 г. как се става професор при бай Тошо , естествено с протеккциите на БКП-БСП. Айде чао другари , до изборите .

41

K

преди 7 години

Колкото и коментари да прочетеш е все кой какъв мошенник е.Един смислен въпрос имаше, като такъв или онакъв не ви харесва - какъв трябва да е един служебен премиер?За мен Ренета Инджова е била добър служебен министър.

40

маде ин Булгари

преди 7 години

Вярно ли е, че Огнян Герджиков е станал член на БКП на 10 ноември 1989?

39

Циник до 45

преди 7 години

На първо...на второ....не ми отговори - освен смешната ти "реклама" на "специалистите" с "дипломите"...ти ли нарече коментиращите профани...и се жалваш от нивото на форума?Ако да - не аз започнах с обидите.А иначе - не можеш да ми/ни вменяваш кой мошеник да харесваме - щото имал дипломи! За трети път ти повтарям - никой не те е вързал! Като не ти харесва - напусни!

38

Анонимен

преди 7 години

ах колко е жалко че няма 27 годишни лица като Калина Илиева, която даже и образование нямаше а стана министър а се търсят хора -специалисти в своята професия с дълъг стаж.Човек от НОИ за социален министър, човек от НКЖИ - за благоустройство, а не за докараш на 37 години една Лиляна Павлова с дядо който над 25 който е бил ЦК на БКп и да я обявиш за първа антикомуниска и за най-кадърен министър.

37

Анонимен

преди 7 години

до 41 - първо много те моля не говори от името на всички коментиращи. Има много коментираищ тук, които не са съгласни с теб, разгледай форума в близките пет-шест дена. ТИ си този който започна с обиди, и да говориш от името форума и на народа.Втора -никой няма право да гони друг човек отнякъде! личи си мутренският подход на Герб,много отворен - досущ като Вожда си.Личи си, че не си чел Конституцията.

36

Циник до ха-ха-ха

преди 7 години

Абе мани...тука се мота нЯкво партийно активистче...размахва дипломи...и ни казва какви профани сме....щото помним делата ва Герджиков

35

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до 37Герджиков не е непознато лице. Той е стара муцуна в политиката. Беше депутат в две народни събрания и председател на 39-тото народно събрание.Изгонен беше от председателското място заради опит да покрие неудобен въпрос за приватизацията на "Булгартабак" към тогавашната министърка Лидия Шулева.Така че не ни излизайте с този номер - още не бил встъпил в длъжност ...Знаем го ! Знаем и какво ще направи, защото сме го гледали с години.

34

Анонимен

преди 7 години

Орешарски не го харесвахте, че водел конфротация. сега има човек, който да търис диалог с всички партии - пак не сте доволни? Аман! какъв всъщност трябав да е идеалният премиер?няма такоав животно!

33

Циник до 30

преди 7 години

А кой си пък ти , че да ми казваш, че черното е бяло??!! А аланкоолу?! Вече ти казах - като не ти харесва нивото на коментиращите - ескейп ..и да ге няма! Ти ли си този - дето ни изкарва всички (тук) коментиращи профани???!!! Чекай да видим - значи ТИ можеш да ни оциждаш...ама ние ТЕБЕ не можем - така ли?

32

Анонимен

преди 7 години

И какви закони приемат? помниш ли какви закони приеха преди 12 години? Аз помня че герджиков искаше да се реформира Булгартабак, и се противопостаив на ДПС, и то го бламира. Хайде да видим какив закони е приемал.

31

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Герджиков има най-важното качество - да слушка.Затова го харесват и от ГЕРБ, и от БСП, и от ДПС и от цялата политическа мафия.

30

Анонимен

преди 7 години

всеки е напълно свободен да харесва или не харесав Герджиков, но е смешен плачът,че още не встъпил в длъжност и вече почав да тролите срещу него. мошеник бил - по какво разбрахте? пари на ръка ли сте му давали? десетки монографии е написал, ходил е в Германия ида чеет лекции, в уважаван институт като "макс Планк" и не само в него. Изнася лекции в Ягелонския университет в Краков и в женевския унивеситет. И германците ли са *** като нас? швейцарци, германци, поляци са *** че слушат Герджиков

29

Анонимен

преди 7 години

Казват има качества. Ами то се вижда какви закони се приема и как частната деиност е недоразвита. КРЕАТУРИТЕ НА ДС СА ОЩЕ НА ГОТОВИ ЗАПЛАТИ

28

Гигов

преди 7 години

От коментиращите има ли поне един ,който да е присъствал на инструктажа7 "Как ще премине прехода" С участието на министри,военни,руски политолози,университетски преподаватели,дипломати,културоведи,писатели и т.н.

27

баю

преди 7 години

А етого и Мадридскиот Пъдарин бе! Този ви оправи за 800 дни ама назад прашка! Малии се отбор юнаци с умни калпаци! Е немате късмет орисанисте да ви оправят за 800 дни да ви управлява филията с мас разни гейчета а може и една Курнелиян да ви оправя след два месеца! Абе изобщо сте гоооолеми "умници" Ама то е така удавник и за сламка се лови. Радев Радев и ти си същият като всички останали селянжъри! Аз затова не гласувам за никой да не си ям после таш.ците от яд!

26

Анонимен

преди 7 години

мутрите на борисов съсипаха държавата. 26 милиарда външен дълг и осем милиарда дефицит. защото нямат акъл и само крадат. По времето на Велчел имахме една скандална сделка за 2 милиарда - заради подмянана брейди облигациите с ценни книжа, но като цяло икономиката на страната бе на ПЛЮС.