8

Син Кестен

преди 7 години

Голяма новина, няма що. Американците 2017 година създали хибриди между *** и човек.В България такива има от 1948.

7

Пешо*

преди 7 години

Айде, мерси.По-добре да си пукнем.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6А ти какво ядеш? Камъни? Плодовете и зеленчуците не са ли живи?Животните също убиват за да ядат, но убиват само толкова, колкото им е нужно. Човекът ПРОИЗВЕЖДА животни повече от колкото са му нужни за храна и ги произвежда за печалба!Сега ще убива ПАК за печалба! Да не мислиш, че ОТ ЛЮБОВ КЪМ ЖИВОТА са тия опити?)) Колко струва една трансплантация, дори да има донор? А?Кой е "прасето" всъщност?

5

Анонимен

преди 7 години

О, много сте хуманни, ама иначе когато ядете прасета изобщо не ги евтанизират. А тези органи са живото-спасяващи за някои хора. Ама разбира се, на вас и органи не ви трябват, както и наука, както и здравеопазване, на вас ви трябват само магистрали и шопска салата. А, като се разболеете, ще обявите банкова сметка и ще ходите да се трансплантирате я в Германия, я в Турция. Щото е по-лесно. И там органите една фея ги носи.

4

Би

преди 7 години

И все пак е по- добре се жертва живота на прасе в името на науката, отколкото за да се наплюскат хората ;)

3

Фермера

преди 7 години

У животните тези органи трябва да израснат на мястото на техните собствени. Животните трябва да бъдат евтаназирани, преди органите да бъдат отнети.Човекът е най-бруталното животно. Той е егоистичен *** , нарцис , който в името на жалката си кожа, ще затрие и себе си и душата и си света.

2

Анонимен

преди 7 години

Хората трябва да спрат да си играят с природата защото отговорът ще е съкрушителен!

1

БАЙ Иван

преди 7 години

Царя на животните......прасето :)))))То ни храни ,то ни обува, а сега и органи ще ни създава :))))