12

анонима

преди 7 години

НЕ искаме болния ЕС А ИСКАМЕ ПАРИЧЕН СЪЮЗ

11

Анонимен

преди 7 години

Соц помощите за търтеите разрушиха морала на българите. Моя съседка казва: "защо да кслючват брак, нека си вземат копелдашките пари". Тези помощи са измислени от ЦК на БКП след 1958г при насилственото заселване на България със скитниците-роми от катуните, придошле от половин Европа да крадат от ТКЗС-тата.Тагава са учредени помощите за извънбрачнородените деца на самотни майки. Тогава извърбрачни деца са раждали само ромките. Сега отива около милиард от бюджета за такива помощи.

10

Наблюдател

преди 7 години

Това е резлтата от управлението на истинските популисти - либералите!

9

Циганин

преди 7 години

ЕС се пука по шевовете! Какво ли ще стане с цените на имотите и земята при повтаряне на сценария на разпадането на предишният съюз,няма да има и соц помощи за мързеливите.

8

Анонимен

преди 7 години

До реалностНе може ... няма кой да им плаща да стоят там !

7

Анонимен

преди 7 години

Експеримента ЕС май вече никой не го иска !

6

Циник до 4

преди 7 години

Кьорсофрата наречена ЕС ще продължи да привлича като магнит - търтеи от цяла Африка, и близкия изток! Само до миналата година Фронтекс стовари на италианския бряг 720 000 африканци...всичките "спасени" в териториялните води на Либия! Италия скоро ще заприлича на зулуско село! Само много ми е интересно - кога ще започнат да пращат и в България от "спасените" африканци!

5

АНОНИМЕН

преди 7 години

ЕС е продължение на политиката на колониализъм по света. България е колония на запада, където някои *** от ЕС ще ни кажат дали правителството ни става или не, дали в страната ни има корупция или не като самите тях са образци на корупция, ще ни изпомпват всичките богатства в замяна на това да си изпращат при нас ***, ще ни казват кой да ни бъде съюзник и кой не. Хайде баста! Да идват на власт Патриотите и да вкарват продажниците в затвора. И излизане от ЕС и НАТО и търговия с Евразия

4

Анонимен

преди 7 години

Всъщност ЕС е много добър като замисъл, но изпълнението е далече от първоначално замисленото. Вместо да осигури добри условия за бизнес, търговия, пътувания и въобще комфорт за членовете на съюза, на практика се стигна до еднолични и безумни решения на продажни политици, с което територията на целия съюз се превърна в разграден двор и безплатна софра за търтеите на света.А корумпираните управници ще бъдат добре възнаградени за предателството си и ще си живеят старините далеч от ЕС .

3

реалност

преди 7 години

В ЕС ще останат накрая само България и Румъния ..........

2

Тролска новина

преди 7 години

Поредната озмислица на руснаците...

1

Анонимен

преди 7 години

Меркел и компания разбиха ЕС.