13

Обективно

преди 7 години

това е тези декларации до сметната палата е абсолютно без мислена дейност. Тези несъответствията са наистина от недоглеждане, не си мислете че има политик крадец който ще подаде грешна декларация пред Сметната палата, дялове, имоти,коли всичко се проверява елементарно лесно. Не крадат като за световно но това няма как да се декларира пред Сметната палата.....Шменти капели. От недоглеждане са тези грешки, който краде не краде по начин да го забележи сметната палата.

12

Анонимен

преди 7 години

и пак БСПарите лъснаха :) апартаметчета дружества ала бала :)

11

Анонимен

преди 7 години

Кунева забравила годишен наем от 12 000 лева,по 1000 лева на месец,ама то пари ли са ,че да ги декларира като доход!

10

Охранителят-София

преди 7 години

Голяма чистка дрябва да се направи в управлението на държавата и то от най високо ниво!Определени политици да бъдат строго санкционирани,без право до живот да участват в управлението и политиката на страната!Както и да звучи,май ще ни оправи само система като Президентска държава!

9

Какаван

преди 7 години

Мили родни картинки ,много им е плитка паметта , Горките дали помнят кво са яли вчера или само имането си забравят(уж)

8

Алов

преди 7 години

А Кунева показали доходите дето искара от сфффирки на Сорос ,Барозу и другите клиенти?

7

Циник до Гошу

преди 7 години

Аз живея от години във Франкфурт на Майн - имам собствено жилище в Заксенхаузен ( по се гашни оценки около 500 000?) един от двата баровски квартали ( тарамбуки няма ) имаме със съпругата ми апартаменти в хубави квартали в Пловдив....ама данъците си ги плащам като поп!

6

Анонимен

преди 7 години

Ами така е ! Когато имаш МНОГО ! забравяш , това което ти се струва малко!!! Дано НАРОДА помни!!!

5

ГЕРБ forever

преди 7 години

Не бива да гледаме в чуждата паница.Кой какви имоти имал,какво е придобил и за какви пари не е наша работа! Въпрос на чест е на всеки съвестен гражданин да си плати данъците, да гласува на новите избори и с вяра в бъдещето да очаква приобщаването и интегрирането ни към новото евроатлантическо семейство.

4

Анонимен

преди 7 години

Моника Маковей да им напомни.

3

Гошу

преди 7 години

До ЦиникПич, затова се ориентирай яко към далавери, крадене, измами и т.н. Аз го направих преди половин година и сега си живея един прекрасен и щастлив живот...И бай дъ уей, не завиждам на политиците, защото вече съм като тях :) Успех!

2

we

преди 7 години

Оная ли Кунева, която щеше да се бори с корупцията оо високите етажи на власта?! Как с този крадлив морал ще стане това?!

1

Циник

преди 7 години

Ъъъъъ...апартамент за 200кв.м. 74 000 лв.??? Къде - в Бояна ли - я ми кажете къде ги продават тези евтинийки ...та и аз да си купя 2!Единственото "което управляващите ни имат в излишък" са ПАРИ, и НАГЛОСТ! Ако бяха в щатите, или Германия - всички отдавна щяха да търкат наровете по затворите! У нас - даже и глоби няма да отнесат!