13

Иво

преди 7 години

Ама кой е виновен бре, бизнесмените или ние-народчето, което само си трая е лае в интернет???

12

И Гърция

преди 7 години

За съжаление нашите "бизнесмени" налазиха и гръцкото крайбрежие. Вече има изцяло български села, застроени по същия начин като тук. Кризата си каза думата.

11

ШАРАН БГ

преди 7 години

Необходимо е / задължително/ да се ос.....е всеки сантиметър от бреговата ивица на Черно море!! Че няма пречиствателни станции, че няма свястно водоснабдяване и няма още много неща- без значение. Важното е пясъкът да е на някого, да се огради с телена ограда и никой да не може да стигне до морската вода и плажа , без да си плати. Да му се вземат парите - за чадър, за шезлонг, за вятър, за слънце ... повод ще се намери ! Не е лошо да се проверява имотното и финансово състояние някому !!

10

Анонимен

преди 7 години

строителството добре а канализацията къде

9

Приоритети...

преди 7 години

То затова хората масово се ориентираха към Гърция - страхотни девствени плажове има там. За любителите на истинската природа без цимент, асфалт и бетон там е истината. Просто "мързеливите" гърци знаят, че запазената природа е много важна за туризма им и със зъби и нокти се борят да я съхранят.

8

Анонимен

преди 7 години

това като с блоковете в Младост - София ми прилича. Първоначално по преоект трябва да е детска градина или общежитие после изниква жилищна кооперация за 250 семейства с три паркоместа!

7

Анонимен

преди 7 години

Да не сте посмели с ново строителство!Какво значи "...няма да бъде значително променена..."?Колко ли са платили на тази патица, за такова заключение?Препращам настоящото към прокуратурата!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Иракли беше единственото място със синя ( не кафява или зелена) вода в България.Още август строяха т.нар 'бунгала' насред плажа.Сега ще се плува във фекалии като на Влас.

5

Ники

преди 7 години

Иракли...беше! Бог да го прости !

4

Анонимен

преди 7 години

То беше ясно,че мутрите ще ги прилапат тия земи и ще дигнат блокове.Нищо,после ще събират в тях бежанци и алкохолиците на ЕС.А вие си знаете идете на почивка при белите хора не при *** с ланци,картечници и черни джиБове.Те там не са мръднали от 1992-1996г

3

Анонимен

преди 7 години

Гърция!

2

Auf Wiedersehen BG

преди 7 години

Ваканцувайте си в строителна площадкя "Иракли-Резово".

1

Анонимен

преди 7 години

Застроявайте. От там към селцето на юг та чак до Елените. И ще свържете Иракли със Слънчев бряг. Давай трупай кинти. Пари пари пари в болните в мозъци.