12

Анонимен

преди 7 години

Това е практика на днешните общопрактикуващи лекари да изписват антибиотици за всяко нещо,като в 80% от случаите няма нужда от него,без да са направени изследвания.При съмнения за скарлатина не трябва ли да се пусне гърлен секрет ,за да се установи наличието на бактерията,която я причинява и съответно кой антибиотик ще и повлияе?!

11

niki

преди 7 години

НЕКЪДЪРНИ ЛЕКАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Въпросната "скарлатина", може да бъде всичко, включително алергичен обрив причинен от медикаментите за понижаване на Т или от самата висока Т. И този антибиотик, даден без изследвания - кръв, урина, носен/гърлен секрен, всъщност обичайна проктика на повечето лекари, може да не е бил подходящ за детето. Все фактори на които трябва да се обърне внимание.

9

Майка от Сливен

преди 7 години

Въпросната "педиатърка" всъщност е общопрактикуващ лекар! За съжаление от личен опит разбрах, че въпреки ситуации, с които не може да се справи не дава направление. Преди година не чу пневмонията и на детето ми, чисти му били гърдите. В спешното (където е до късмет на кой ще попаднеш) докато сложиха слушалката и отсякоха пневмония. Доколкото разбрах и онази вечер са направили всичко възможно и са реагирали адекватно, но усложненията са били сериозни.

8

Пенка

преди 7 години

А Нери Терзиева защо не е потърсила прес-секретариата на Бойко да пратят хеликоптер И ЗА ТОВА ДЕТЕ?!

7

до 7 Читател

преди 7 години

"2. И учениците Му Го попитаха казвайки: Учителю, поради чий грях, негов ли, или на родителите му, той се е родил сляп?"__________________________________________Тук не става ли дума за прераждането? Защото въпросът е "поради негов грях ли се е родил сляп"? Как някой може да има грях още при раждането си? Освен ако не се е преродил и да има грях от друг живот?

6

Читател

преди 7 години

До Веселин УзуновНеведоми са пътищата Божии (на Исус Христос). Като четем новият завет има доста истории в които той наказва на момента или след време самите извършители на греха, а не техните деца!Йоан 9:1-7. И когато заминаваше, видя един сляпороден човек.2. И учениците Му Го попитаха казвайки: Учителю, поради чий грях, негов ли, или на родителите му, той се е родил сляп?3. Исус отговори: Нито поради негов грях, нито на родителите му, но за да се явят в него Божиите дела.4. Ние трябва ...

5

Веселин Узунов

преди 7 години

Може родителите да са извършили пред Всевишнивт няква гюна и да им е наказал с право детето.Преди 5 години един неверник говореше само преди помаците и с ходжата ми прочетохме дува. От две години е парализиран сина му.

4

Анонимен

преди 7 години

Претупали са го по цялата верига, жалко за детето.

3

Аз

преди 7 години

Съболезнования на майката.Недай Боже, както се казва. В Холандия не дават нищо до 3 дена с температура, даже не искат да приемат докторите.

2

Анонимен

преди 7 години

Нормалното е, когато ти се обадят в такъв случай от градината директно да заведеш детето при лекарката, не три дни по- късно! Педиатърката е виновна, че не се е накарала на майката по телефона.

1

Анонимен

преди 7 години

Защо го е завела чак в понеделник, едва ли не е имало дежурен лекар през почивните дни? Ама бг мамите нали все подценяват медицината...