24

Godomar

преди 7 години

Какво се учудвате че ИД използва българи. В Пазарджик цял квартал ги подкрепя, а жените им носят фереджета и бурки. В джамиите в махалата се проповядва радикален ислям, а държавата ни нищо не прави, освен показното дело което до нищо не доведе. После продължавайте да се питате защо!!!

23

Българин

преди 7 години

Защо отново ,за мръсната *** *** се използва "българин" ???

22

бг

преди 7 години

Това е лоша новина за смръдливата тлака в България.

21

бг

преди 7 години

В джамиите трябва да се влиза само с щурм.

20

ПП АТАКЛАРЪ

преди 7 години

Официално заввяваме че въпросното лице не е наш симпатизант;))))

19

Циник

преди 7 години

И как още не сте изтрили още ъъъъъъ....ВСИЧКИТЕ коментари тук????!!!! Моите ги триете за много по-малко "политнекоректност"! Иначе за сетен път - паспорта не прави никого "биобългарин"!!!Заразени от Меркелска либерастия - унижавате, и обиждате собствения си народ, заради "онеправдани малцинства" Немците имат дума - Nestbeschmutzer - в превод - се*рящ в собственото си гнездо! И вие сте такива! И срам нямате!

18

Гадорян

преди 7 години

Българи българин колко да е българин?! Някой Мюмюн ще да е. Ае моля ви се. Да му се отнеме гражданството и да си оди в Мосул, където да стане на пепел. Една амеба по малко

17

Анонимен

преди 7 години

Той поне десет думи знае ли на български?Колко паспорти(лични карти) изпокрадоха мигрантити от пътуващите в градския транспорт от Овча купел за работа?В един немски сайт пишеше, че около 100хиляди мигранти се движат с крадени лични карти на граждани на държави от ЕС.

16

Анонимен

преди 7 години

Този "българин" трябва да е от спиртните напитки, които скриват лицата на жените и майките си за 120лева.

15

Ddd

преди 7 години

Мюмюн Мемедов, същество от индийски призход, родено в някакъв вигвам на българска територия.

14

Анонимен

преди 7 години

Хасан или Асан е този "българин"?

13

Анонимен

преди 7 години

много сте гъвкави бе господаедин път викате че всички български граждани са българи па после викате че са турци хайде разбери ги тези кратуни

12

сминдух енд чесън

преди 7 години

Там се крият доста от червените крадци на прехода,не че има връзка , ама не знаеш откъде ще изкочи зайчето.

11

Анонимен

преди 7 години

Статийката е постничка откъм факти. А всъщност може да каже, че е заловен български гражданин от (запълнете празното) произход. Дори на запад съобщават за етническия произход при такива арести.

10

Наблюдател

преди 7 години

Значи като се сгъбарчат нещата " сичкуту *** и турчин ' навън става българин. Тука обаче що рев реват пред БХК, че са дискриминирани.

9

n;

преди 7 години

Аха, българин! Знаем ги тези българи- от онези с повече меланин.

8

Анонимен

преди 7 години

Абе защо ни разбивате авторитета на нас обикновените Българи които нямаме нищо общо с този така наречен българин. Това не е българин а някакъв който има български паспорт даден му от едни мутри които са на власт в мутроландия. Ре.ани Българи няма проверете му пушката и ще видите че нее българин а ре.ан мюсюлманин!

7

Някой

преди 7 години

Имаше доста случи на фалшиви сватби на български ром..лянки с неизвестни личности. Да не е някой такъв? А това че влезли с взлом в джамията е добре, но после тази джамия премахната ли е? Тези дето са служили там арестувани ли са и те?

6

Нас

преди 7 години

А този,, българин,, от кои е !?

5

Анонимен

преди 7 години

Български пазарджиклия ли е?