5

Анонимен

преди 7 години

Специално доклада критикуваше най-вече прокоратурата, а не толкова съда. Освен това май не разбирате идеята. Сред по-нисшите структури на съда има и честни магистрати, но са млацинсто и именно те протестрират срещу върхушката, която кадрува във ВСС. в обществото се насажда идеята, че всички съдии са лоши, а това не е така - лично познавам стойностни хора сред тях, но са на много ниско ниво и не могат да променят нещата.

4

Дани

преди 7 години

Как пък не,ще подкрепям съдиите,които искат само независимост и нищо друго. Каста на хора които считат себе си за богоизбрани.

3

УЖАС

преди 7 години

докладът на Европейската комисия е обоснован.ВИДЯ СЕ В ПЛОВДИВ ,ЧЕ СЪДА РЕШАВА ВСИЧКО ЗА ПАРИ И НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ПАК Е КМЕТ

2

подкрепящ

преди 7 години

Ние гражданите сме за бой ! Защо не излязат масово и да подкрепят протеста ! Ако искаме нещо да се промени в тая държава най първо от съд и прокуратура трябва да почнем !

1

бг

преди 7 години

Протестите трябва да са към бг.съдилищата и прикуратурата.Тези там взимат огромни заплати,а престъпността и липсата на справедливост са отчайващо високи за малката ни страна!Някой подкрепя ли им протеста?