19

Анонимен

преди 7 години

Горките! Живи да ги оплачеш. Как ще гладуват сега? Трябва да има " Вътрешна сигурност" и за депутати, министри, шефове на държавни служби, съдии и тн.

18

Анонимен

преди 7 години

Златно жито зрей,*** народ живей....когато всеки се радва на чуждото нещастие,оправия няма да има....

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20 Специално няма гладни нито в МВР нито в НАП нито в митниците. Заплатите са сносни. Отделно всеки бачка още нещо, я лозенца, я земичка, я чушки и домати, пасища и ливадки, ремончета, автомивки, магазинчета и пр. Държавната работа за стажле и пенсийка. Кво да кажат тези които не са на държавна работа. Три работиш за едно ти плащат не си ли доволен вън и то с доста по ниски заплати.

16

Анонимен

преди 7 години

Докато не се плащат достойни заплати така ще бъде.Корупция ще има и в МВР и в митниците и в данъчните....Когато хората са гладни ,ще са корумпирани и за 5 лв и за пет хиляди.А си мисля ,че при митниците и данъчните и приходите в бюджета биха били двойни,ако служителите им са добре платени и работят честно.

15

rupi

преди 7 години

Само да питам псевдо журналистката, изсpaла тази диapия, кога аджеба ще напишеш статия за корумпираните джурналисти и играта ви с мафията. Кога ? Според мен скоро и вашия балон ще гръмне и ще се види какви сте мизерници и гадове.

14

Анонимен

преди 7 години

Ченгетата и да ги хванат,че са нарушители и са си превишили оравомощията вкупом всички стават свидетели на обратното и започват да си съчиняват версии доста нелепи

13

бг

преди 7 години

Всички знаят колко са корумпирани катаджиите,но и другите от системата на МВР не отстъпват!Реформи трябват и такива млади пенсионери другаде има ли?

12

лайк

преди 7 години

Заглавието е лъжа,този който е писал тази статия изобщо не е в час с корупцията в МВР.

11

зорко око

преди 7 години

"Сирийците, иракчаните, афганистанци и пакистанци, както и техните катаджии предлагат еднократно много по-високи суми ..."Не знаех, че имигрантите си имат регулировчици :)

10

гошо печения

преди 7 години

Значи къвто и и е закон да се напише, *** не го спазва. Така е в целия свят. Но когато не се и прилага тогава не сме целият свят а бананова република

9

Анонимен

преди 7 години

Тва за катаджиите добре. Ами ония от охранителната полиция дет се праят на катаджии кога? Ами и тез от магистралната полиция дет кибичат до бензиностанциите. МВР е силно корумпирано има и светни и човечни, но се губят в общият кюп.

8

М.Митев

преди 7 години

Или както пишат в рапорта: Моля да бъда преназначен в гранична полиция поради тежко материално положение!

7

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм подозирал, че сирийците, иракчаните, афганистанците и пакистанците си имат катаджии освен каналджии, но в тази изсмукана от пръстите новина прозрях истината най-накрая. Рушвета в пътна полиция никога не спирал, просто леко е намалял в последно време. Едва ли това е мотива да се местят в гранична полиция обаче.

6

Анонимен

преди 7 години

Дааа

5

nnnn

преди 7 години

"Сирийците, иракчаните, афганистанци и пакистанци, както и техните катаджии" ко? и катаджиийте им ли дават подкупи????? НЕЕЕЕЕ.... Последните само ВЗИМАТ!

4

шоу

преди 7 години

Що пишете глупости нищо не е намаляло корупцията в полицията е огромна,това че няма заловени не значи че е намаляла....

3

Циник

преди 7 години

Чета , и не вярвам на УШИТЕ си! Такива наглости в нашата (псевдо)преса се обсъждат така - все едно си лафят за ланшния сняг! Ако това мат'рялче в този си вид се появи в Германия за Фъкиърсполицай - ще стане публичен скандал! У нас - е най-нормалното на света! Вярно е клишето - затова сме на този ред!

2

Анонимен

преди 7 години

Карат без винетка, без гражданска. Като ги хванат сменят министерството да минат номера и да не ги уволнят. Като им секне кранчето в КАТ ходят в гранична полиция. Типични Бай *** са нашите полицаи ...

1

Etien

преди 7 години

Коментари не виждам по темата или няма какво да си говорим. То е ясно.