40

Анонимен

преди 7 години

Тръмп - Безконтактния Електрически Стол . Нищо не го измъчва . Ние от Източна Европа все още не п......ем трева .

39

Анонимен

преди 7 години

Българските корумпета са сдемократична защитна окраска.

38

Тръмп е велик

преди 7 години

До 43 Да деградирали хора разсъждават без мозък за неща които самите не знаят и не разбират. Какво може да ви научи човек който самия не е човек, какво може да ви научи един гей примерно който не знае че е душевно и духовно болен - той може да ви научи да станете болни като него и да ви разболее. Не слушайте тези "експерти", не четете помията която ви залива защото тя работи срещу вас и срещу нас. Успех на Тръмп и не вярвайте на медиите.

37

Балкански синдром

преди 7 години

Слави Учиндолски коментира Тръмп,Мелания и как дъртият Бил гледал Иванка.Сашо Кадиев-албанчето,коментира,че съдейки по езикът на жестовете Доналд и Мелания не можели да се траят един друг.Показателно било,че не се държат за ръце и не се мляскат на публични места.Българка с неустановена сексуална ориентация живееща в САЩ каза,че Мелания е красива и стилна,но била много проста.Ние сме експерти по всичко.

36

Анонимен

преди 7 години

спасението на бялата раса е в ръцете на тръмп и путинводещите богаташи в америка го разбраха и затова позволиха избирането на тръмп- нали не си въобразявате че предшествениците му са били нещо повече от обикновини марионетки- хора с по една торба милиарди ще оставят съдбата си в ръцете на обонго или на клинтън- направо е смешно - и тия дето го вярват са си обикновени наивници- ами не виждате ли нашите марионетки и те са същите - но ги управляват не българските милионери ами посолството на сащ

35

Анонимен

преди 7 години

водещия офицер на *** герб - цецо замина за щатитеда видим с какви инструкции ще се върне за банкянското манг.алчеи останалите соропитециама защо новината я няма - не само в днес

34

Анонимен

преди 7 години

Президентът на Мексико . Каква шега. Утре като му се изтропат 1 милион престъпници на главата ще запее друга песен. А като се изтеглят произвидставата и започнат стачките не само ще иска а ше моли за среща.

33

Анонимен

преди 7 години

зЕлке абсолютно не си в час. Тръмп просто си играе с 'демократите' както си иска. Мисълта че го интересува 'популярния' вот е глупост. Просто му трябва повод да въвведе задължително представяне на документ за самоличност при гласуване . И пресата и демократите се възаха като последните *** .

32

Берлин

преди 7 години

Нищо не го измъчва, защото е кpетен. От притеснения страдат само мислещите хора.

31

ШибиРиби

преди 7 години

Журналиста е прав мултимилионер не значи че не е милиардер и човека се върза, та чак на съд го дал. Тоя журналист е гений.

30

Анонимен

преди 7 години

Абе то и за избирането му разправяхте смешки, ама не стана точно така.

29

Влади

преди 7 години

Али,бали! Този човек е имал по-вече и готини жени от вас, драскачите, взети заедно. Той прави това, което разни Обами не мислят да си помислят - отказ от *** човешки права на латиноси, арабухи и черни нехора и защита на Бяла Америка. Затова ще играе с Путин, същия прагматик. Няма да пилее американски пари за демокрация в Умам-Бума, където не знаят какво е това, а и не ги интересува. Както и целия Трети свят. Не му трябват латиноси - все едно на нас цигс.ни , ами прав е, много е прав!

28

Пешо*

преди 7 години

Простатата. Гаранция.За това е кисел.

27

бай ганю

преди 7 години

интерсно на кого и кога ли ще му писне от лабилната объркана психика на този егоистичен клоун и какво ли крайно би могло да му се случи?

26

бай ганю

преди 7 години

До Анонименайде бе? и кога и къде го е казала?

25

Анонимен

преди 7 години

Започвам да схващам какво е имала предвид Ванга като е казала,че последният президент на САШ ще е цветнокож.

24

Анонимен

преди 7 години

Сърдитото момче днес успя да се скара с Мексико. Мексиканския президент анулира планираната си визита във Вашингтон в знак на протест срещу унизителната риторика на Тръмп. Още няма една седмица власт и комплексарът Тръмп спечели враг на ужната си граница.

23

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ,ако нещо го измъчва едва дали е точно народния вот.

22

Надя Николова

преди 7 години

Тормози го деменция и импотентност.

21

Анализатор

преди 7 години

Тръмп тормози интелектуалците. Самият Тръмп нищо не го тормози. Напротив - роптаенето срещу него вероятно му е приятно. Роптаещите срещу Тръмп са кресливи като рускиня в цикъл и ревливи като разглезено дете, на което не купуват играчка.