48

Maks

преди 7 години

Тя ''обмисля" та това си е виц ! Попадна в парламента благодарение на Бюрека (Бареков).

47

Ганчо

преди 7 години

Ще стане детска учителка в родното си село. Но как ще свикне без служебна кола и жълтите павета. На изборите вече ще бъде от друга партия. Ще спази правилото - пил ли си софийска в друга партия. вода трудно ще пиеш вода от селската чешма. Чакайте я

46

Анонимен

преди 7 години

ЩЯЛА ДА ИЗЛИЗА ОТ ПОЛИТИКАТА !!! ЧЕ ТЯ КОГА Е БИЛА ПОЛИТИК , МАЙ УЧИТЕЛКА БЕШЕ ПРЕДИ.

45

БАТЕ БОЙКО

преди 7 години

ТРИПЪТИ УРА ЗА БАРАКОВА МОЖЕ БИ НАЙ СВЯСТНИЯ ДЕПУТАТ В 43НС НЕ КРАДНА НИЩО РАЗЧИТАШЕ САМО НА ЗАПЛАТА И БЕЗПЛАТНИ КЮФТЕТА СПРЕТЕ ДА ОБВИНЯВАТЕ ЖЕНАТА

44

БАБА КУНА

преди 7 години

СРЕЩУ ЕДНО ПАПАГАЛСКО ГЛАСУВАНЕ ЗАЕДНО С МАФИЯТА ГЕРБ БАРАКОВА ПРИБИРАШЕ ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДАРКИ НА МЕСЕЦ И БЕШЕ СРАМ ЗА УЧИТЕЛСКАТА ГИЛДИЯ.

43

МАЙНА

преди 7 години

Ей калпазани, няма да хулите момата. Тя е лична мома в Майнатаун , да се разберем,aaa

42

НАРОДЕ???

преди 7 години

*** ама упорита и добре си прекара

41

ПИПИ

преди 7 години

Като ти е отнело от личния живот защо не го напусна а сега напускаш защото нямаш друг избор е то като лисицата и лозето не е хубаво кисело е.....

40

Оху

преди 7 години

Значи истинското име на Бареков е Бараков,но той досега го е крил.

39

Анонимен

преди 7 години

що не напусна като ти беше толкова неприятно

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23"Изглежда свястна женица."---Да, бе! Ама сигурно ще се намери някой да ти каже: "Ми 'зЕми си я дОма, и 200 лева ще ти дам". :)

37

Анонимен

преди 7 години

Баракова вероятно е направила блестяща предизборна кампания, хората я припознаха и я предхочетоха пред партийно -издигнатите кандидатури на Барека. Жената си влезе в парламента напълно редовно, мажоритарно и тегли една майна на Барека, който искаше тя да се откаже. 2 години в Парламента депутатката Баракова защитаваше правата на хората ,гласували за нея, като нупЪ пъти се изказа от трибуната, нулЪ закона предложи и нулЪ работа свърши. Но,така искаха гласоподавателите, нали ? Политиката ще загуби

36

factotum

преди 7 години

Идиотокрация в действие, това ни чака, в бъдещите парламенти, с това изтичане на мозъци от България и липса на критична маса! За партийните централи това е идеалния депутат, верен, лоялен, каквото му кажеш това натиска. Изказания от трибуната за цял мандат 0 минути :)

35

Вожд

преди 7 години

Бардакова е пълен срам за българските учители! С празна глава и пълни амбиции, тя успя да се охули до там, че да стане за смях на гаргите! Убеден съм, че от тук нататък не биха я назначили на работа дори в градска тоалетна!

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Бъркаш леко, от партияна на Барека е тая ... но и там избирателите са със същия акъл

33

KKK

преди 7 години

Ето ви до какво води мажоритарния вот, друг пример е кметицата на Каварна :):)

32

Анонимен

преди 7 години

Толкова успешен политик ! Сама се пребори за Парламента, хората я предпочетоха лично с преференциалния вот ! Бива ли така да се отказва от политиката ?

31

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Училищният звънец е по-стресиращ от парламентарния...

30

ерген

преди 7 години

мома със зестра.

29

Анонимен

преди 7 години

Е то на солидна заплатка си е стресиращо. Цели три дена трябва да се мандахерцаш в парламента, ама само ако си в настроение.