53

van zant

преди 7 години

Ей днес е хубав ден за страната. Тия и.....оти се махат а Гришо играе полуфинал в Мелбърн ! Направо ще се радваме на деня с кеф! Сбогом и дано никога да не ги виждаме повече тия!!!

52

Щирлиц

преди 7 години

Сбогом айдуци,и не се връщайте!Перифраза на един"култов"надпис от преди няколко години,на излизане от София.

51

Ханко Брат

преди 7 години

Няма кой да плаче за ГЕРБ нито за россия. Комунистите се ***.

50

Анонимен

преди 7 години

ОТ СЛОНА

49

Анонимен

преди 7 години

НАЙ МРАЗЕНИЯТ ОТ НАРОДА Е БОЙЧА И КАЛЪФА И МАСКОВ ДА НО НИКОГА ВЕЧЕ ДА НЕСА НА ТЕЗИ ПОСТОВЕ И ДА НЕ УПРАВЛЯВАТ С ЛОСТОВЕ

48

Анонимен

преди 7 години

ДАНО КЕЦКА ДА НЕБИЕ ЗЗЪНЕЦА НА 44 ТИЯ ПАРЛАМЕНТ ДАНОДАЕ ЗАБАВЕН И ОЯДЕН ЗА ДА МИСЛАТ ЗА СЕВЕРОЗАПАДНАЛИЯ КРАЙ ЗА ЗАВОДИ В ВИДИН ЗА ТУНЕЛ ПОД ПЕТРОХАН ЗА МЕТЕОР ОТ БЕЛГРАД ВИДИН ЛОМ ОРЯХОВО РУСЕ ВАРНА ДО БУРГАС И ОБРАТНО

47

единица

преди 7 години

Ало, електората, Вие какво очаквате в бъдеще? Да Ви захлупи червеното цунами ли? Нищо ново под слънцето. Тази опера сме я гледали вече.

46

Сбогом Любима

преди 7 години

Сбогом Баце сбогом Цецке сбогом Цецоу и дано вече не ви видим повече

45

монах

преди 7 години

Сбогом Караянчева!Сбогом завинаги!Къш от политиката,къш от хората!*** в Дългосрочна командировка в Атон!Ако не откриеш Бог,може да откриеш нещо друго!Прави социалнаполитика сред грузинските монаси.

44

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Утре всички ще се запишат на...борсата,като безработни...дупетати,с изключение на двама-трима от...срам,като например Валерката...пудела на Боко,който си е предприемач с...кабеларка.Все едно Д.Тръмп да отиде на борсата,еее няма да стане.

43

Анонимен

преди 7 години

На бас, че следващите нови, ще са същите стари.Найййй-много някой да прати сина си,племенника си или послушника си, защото на него са му излезли хемероиди от седене на меките столове и да не му се връща. Важното е комисиона да върви.А оправия - няма, няма и да има.И докато последния път отидох с ентусиазъм за да гласувам на референдума, но след унизителното потъпкване и пренебрежение на желанието ми за промяна, и ня милиони други, то мога единствено да започна да си търся прехраната другаде.

42

Защо ли?

преди 7 години

ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ, пак в тия! Няма нищо ново под слънцето, всичко се повтаря. Така и пак ще бъде! Всички тия ще се върнат пак след изборите и ще държат още по-здраво кокала. Няма да го изпуснат! Вярвайте ми! На добър час на всички вярващи в доброто!

41

Анонимен

преди 7 години

Ей, днес е хубав ден за българите.

40

boby

преди 7 години

За огромно съжаление на мнозина, пак същите ще си ги гледаме и в следващия парламент...

39

factotum

преди 7 години

Тъкмо си помислиш няма как по-зле от този парламент и следващия винаги ни опровергава ,че може :)

38

Чао, Цецка!

преди 7 години

НА ДОБЪР ПЪТ В ПОПРИЩЕТО ТИ НА СТРУГАРКА НЯКЪДЕ ИЗ ПЛЕВЕНСКО.Н ЯМА ДА МИ ЛИПСВА ГРОЗОТАТА ТИ.

37

Анонимен

преди 7 години

Последен звън, щрак на портрет и...Сбогом БСП и ГЕРБ отивате в историята завинаги.

36

Анонимен

преди 7 години

Стана ли една седмица.О най сетне

35

Анонимен

преди 7 години

До КомунделВсичко, което комунистите знаят за парите е как да ги вземат от другите ...--...за да ги разпределят равномерно между всички.Всичко която знаят капиталистите е ка да взимат парите на другите, за да ги концентрирт в техните джобове! Действието едан и също, целта -различна!

34

А Н Т И

преди 7 години

Думи, празни думи безчет,и в този кух парламент.Но, как живееш кажи ?!А, в джоба празен бръкни.