208

Анонимен

преди 7 години

Другарко Решетникова, не ви вЕрваме! На комунист-путинист вера не хващаме!

207

Анонимен

преди 7 години

Защо, когато нещо позитивно, в интерес на широк кръг граждани се предложи от политическа партия, веднага се появяват хора, които започват да злословят, да отричат, да създават недоверие? Изглежда това е нашенска народностна черта.

206

Анонимен

преди 7 години

ДА ПИТАМ ДРУГАРИТЕ ДЕТО ТРЪГНАХА ПО НОВ ПЪТ НАМЕРИХА ЛИ 120 000 ЛЕВА ДЕТО ИЗЧЕЗНАХА ОТ ПАРТИЙНАТА ИМ КАСА- ТИЯ СЕ КРАДАТ ЕДИН ДРУГ АКО НЕ МОГАТ ДА ОТКРАДНАТ ОТ ДРУГАДЕ.

205

Чоко

преди 7 години

*** набързо построи социализма. Така, както я слушам, най-добре ще е да си легна вкъщи. Държавата ще си грижи да всеки.

204

Анонимен

преди 7 години

КАКВО НЕЛЕПО ШОУ БЯХА СПРЕТНАЛИ В ПАРЛАМЕНТА- КОГО УБЕЖДАВАТ ДА ДАВА ПОДКУПИ КАТО ПИЩЯТ "ЩЕ ИМА РЕЖИМ НА ТОКА" АМА КАК ДЪРПАХА МИКРОФОНА НА МИНИСТЪРКАТА- ЩЯХА ДА Я НАБИЯТ ОЩЕ МАЛКО ЗА ТОВА ЧЕ ДРЪЗНАЛА ДА ИЗНЕСЕ ИСТИНАТА- ТИЯ СА ОБЕЩАЛИ НОВИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ, А ЕДИН ВИДЕН ХИДРОЛОГ ЩЕ ПОЧНЕ ДА ЦЕПИ АТОМА ПАК НА КУХНЕНСКАТА МАСА- ПАК ЩЕ НИ ПРАВЯТ НА ШИБЕЦИ- А ЕВРОПА ЩЕ ИМ СПРЕ ПАК ПАРИТЕ.

203

Анонимен

преди 7 години

Нещата,дето рисува др.Решетникова,трябваше да ги постигнем още на10 конгрес на партията!Пфу не успяхме !А сега ,дано ама надали!Има събрани пари за изхарчване ,това поне го умеемТе това е промяната!

202

petar

преди 7 години

В САЩ до преди седмица имаше закон за подпомагане на семейства които си купуват първо жилище (1% от лихвата се поема от държавата и отделно се правят данъчни облекчения за това семейство), но Тръмп го отмени това още в първия си ден!

201

Boby

преди 7 години

"Безплатно здравеопазване, ако си си внасял здравните вноски, ако не си - държавата ще ти помогне"Е то тогава за какво да внасям здравни вноски, като така или иначе държавата да помага.

200

Анонимен

преди 7 години

червената ОЛИГАРХИЯ КАЗВАТ ТРЪГНАЛА ПО НОВ ПЪТ, В НАСТЪПАТЕЛНА БОРБА ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО, САМО НЕ РАЗБРАХ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ С БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ ЛИ ЩЕ ИЗРАВНЯВАТ И ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ БЪДЕ ОБЛОЖЕНА С ОГРОМНИ ДАНЪЦИ КАКТО НАПРАВИХА ДРУГИ ЛЕВИ ЕВРОПАРТИИ - 70% ДАНЪК ВЪВ ФРАНЦИЯ, ЕВТИНА ХРАНА, ЛЕЧЕНИЕ И ЛЕКАРСТВА СРЕЩУ ДЪРЖАВНА ТАКСА, А ОТ КАКЪВ ФОНД ЩЕ ПОЕМАТ ЛИХВИТЕ НА МЛАДИТЕ СЕМЕЙСТВА И КАТО НАЧАЛО ПОНЕЖЕ НЕ ИМ ХАРЕСВА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА НА 1000 ЛВ ЛИ

199

naco

преди 7 години

Другарко Нинова,ПАК Ви молим,ПОДАЙТЕ ОСТАВКА! Сега му е ВРЕМЕТО! ПРЕСТАНЕТЕ да се ГАВРИТЕ с НАШАТА ПАРТИЯ!!!

198

ура,щеВладеемСвета

преди 7 години

много е скромна другарката седесарка, като си спомня Серьожа колко неща обеща, ама на него верно сега му стават на крака в ПЕСа и не вижда клошари, нито пустеещи земи, само майки с деца по парковете

197

Анонимен

преди 7 години

единственото по-лошо от Борисов 2, би могло да бъде Борисов 3 !!!

196

65

преди 7 години

Бойко ***??Да ,ама не.

195

гЛистопад

преди 7 години

Безплатен нациАнален и здрав за всички!А в банките тихичко се трупат едни 60 милиарда....

194

ГЕРБ-ПЪЛЕН ФАЛИТ

преди 7 години

Взет непосилен дълг от 16 милиарда без лихвите,вкарал страната в дългова спирала.Отгоре на всичко никой не разбра къде отидоха тия пари.Замразени доходи.Демографска катастрофа.Срината енергийна система.България от износител стана вносител на ток.Увеличени цени на ток,винетки,градски транспорт.Страната ни е най-корумпираната държава в Европа.Благодарение лично на мутрата Борисов си провалихме шанса да имаме генерален секретар на ООН,след глупостта с Кр.Георгиева.Най-бедната страна в Европа сме.

193

Таню

преди 7 години

До ТанюДа се поправя: Че лошо ли ни беше при БСП - народ от милионери си бехме :DВярно, можехме само да завиждаме на милиардерите от Зимбабве :)

192

Пфффффф

преди 7 години

*** много евтин популизъм бе, другарко. Ще накараш банките да занулят лихвите ли? И после като актуализираш пенсиите на най-бедните, демек ако някоя твоя почитателка е работила като чистачка 10 години ще полу1ава колкото доктор със стаж 40 години. *** то така си е било и през социализЪма - на шлосера заплатата е била 2 пъти по-голяма от тази на учителя. Повръща ми се от тея. Колкото и да е *** Боко, тия изр0ди не трябва да се пускат във властта.

191

65

преди 7 години

Ха_ха,а Москвичи ,Жигули без да чакаме с години може ли?Само нека да има през цялата година банани,моля ви се.Не само за нова година Дядо Мраз да ги носи.Моля другари ,дружинни имайте милост,!

190

месара

преди 7 години

всички знаем колко лесно и много бсп обещават , но и всички сме ги чували нееднократно тези обещания , резултата от техните обещания обаче е пълна 0 (нула) ! сега щели деца да раждат , безплатно да лекуват , пенсии ше раздават , жилища .....,..и куп други такива простотии ! бе как да не гласуваш за тях......... да напуснат парламента , не да управляват !

189

един друг

преди 7 години

Ще си запиша (букмаркна) тези обещания и от следващата седмица започвам да питам къде са.