49

Тенис фен

преди 7 години

Ако утре нашия по някакъв уникален начин успее да победи Надал, то в неделя за пръв път в живота си ще съм против идола ми Федерер.

48

Анонимен

преди 7 години

За съжаление утре нашия ще падне от Надал. Оня е буквално из.род в момента и си е възвърнал на 90% формата от най-добрите си години. За съжаление обаче Вавринка му направи добър подарък на испанеца, като падна от Федерер, защото всички знаем, че Федерер колкото и добре да играе дойде ли мач с Надал и особено мач от ГШ и се СПИЧА като за световно. Утре Надал побеждава нашия и в неделя отвява и Федерер и грабва 15-тата си титла от ГШ. Т'ва е. Няма к'во да се правим на патриоти, националисти и т.н.

47

Българин

преди 7 години

До питанкаИзвинявам се, не беше до теб директно а до един от коментарите относно интервютата. Нещо прихвана погрешния потребител форума...

46

Българин

преди 7 години

До питанкаКолкото и да ти се иска да не се "префърцунваш" след период от време на място където се говори друг език ти е трудно да превключиш на момента. Изпитвал съм го лично и е много смотано, но не може да се промени. Това не значи че не искаш, ако не искаш не си правиш труда нали?

45

Ицо

преди 7 години

ако гришата спечели гушка 5 милиона лева.Може да си купи Bugatti Veyron supersport или направо базоваата Chiron

44

Анонимен

преди 7 години

В световния спорт по принцип стана така: The winner takes it all. Преди дори класирането на олимпиада или първенство се смяташе за геройство, а първите 10 места едва ли не за богове. Сега публиката се цупи и на бронзов медал, а атлетите са роботи-мутанти. Най-добрият български тенисист преди него е стигнал до 98-мо място в ранглистата, неговото е сензационен успех.

43

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо, но си мисля, че той почти не се интересува от бг преса

42

Бьорн Борг

преди 7 години

Оставете човека да си играе колкото и както иска. Да се шие с колкото и която си иска. На нас не ни дължи абсолютно нищо. Стига сме обвързвали спорта с нацията - Христо Стоичков като е такъв голям спортист какво? Само келепир търси, а би ни заплюл до крак.

41

Коментар

преди 7 години

Докато побеждава само некви след първите 10 ще си е ***!Като почне да бие такива като Надал ще стане св.Григор!От него си зависи ...

40

До 43

преди 7 години

Пишеш на маймуница, а критикуваш Григор, че на въпроси на английски отговаря на английски?!?!! Ти добре ли си?!?!

39

Анонимен

преди 7 години

Не знам кои са тези дето днес го плюят, ако загуби, а утре го величаят, ако спечели. Не мисля, че има такива. Реалността е, че когато губи, повече се чува гласа на плювачите, които сякаш изпитват някаква удоволствие да го плюят. Един вид - то си много повече от мен, но аз ще те плюя, сега ми е паднало.

38

Анонимен

преди 7 години

Vseki si ima mnenie za Grisho,a minusite sreshtu nego idvat ot fakta,che toi se sramuva da se nareche bulgarin,nyakoi nyakoga da e chul Grisho kato dava interviu na angliiski i da spomene neshto za BG???Eto kude e problema.Nikoi ne mu zavijda za nishto i uspehite i provalite za negovi i miliarder da e,tova sa si negovi pari i titli i neuspehi.Vseki sportist znae tova.

37

Марин

преди 7 години

Сега Гришо е национален герой. Утре като загуби от някой неизвестен пак ще почнете да го плюете. Не е лесно да си успял българин, артик.

36

Анонимен

преди 7 години

Абе лигльо бил - човеко си е милианер у зелено... така че.

35

Реалист

преди 7 години

От "Осанна" до "Разпни го"Няма такова нещо. Тези дето го плюят, сега го плюят по-малко, защото печели, а хората, които обичат България, си го подкрепят и когато губи и когато печели, но разбира се повече им се чува гласа, когато печели, но така е навсякъде по света.

34

Анонимен

преди 7 години

До Andrey Anev".....тия които пишат против Гришо българи ли са или обонговци ?", защото един фен като теб заяви в коментарите, че който пишел против Гришо е не българин и обонговец, ти от друга страна пишеш, че злобата е българска черта. Та аз затова питам в крайна сметка какви си тези които пишат срещу Гришо. Българи или не българи ( обонговци ) ? Това е въпроса.

33

hihi

преди 7 години

ще спечели турнира според мен :) в доста добра форма е :)

32

питанка

преди 7 години

До Andrey AnevСега последно тия които пишат против Гришо българи ли са или обонговци ? Нещо не се разбирате с колегите си гришолизачи. Изяснете си точките и давайте следващия опит.

31

питанка

преди 7 години

До ХешА Гришо с какво самосъзнание е ? Че като го гледам как срича, когато говори на български.... Да си беше научил поне езика този "велик" българин.

30

До автора на статият

преди 7 години

Българите били такива или обакива.До автора на статията,знаеш ли чужд език,поне един.Четеш ли чужди форуми,вестници или списания.Хората навсякъде са еднакви.