25

Вики

преди 7 години

Дано да се оправи момичето че не е от лошо семейство.Сестричката и работи в Англия и учи в ВПИ Шумен.Много съвестно момиче.Да се надяваме, че и другата ще се превъзпита.

24

ШАРАН БГ

преди 7 години

Вече е големичка и трябва да иде в Сливенския университет да се изучи! Поне бакалавърска да има..... До кога ще я хващат за по-малко от 24 часа. Европа голяма....може да поеме със опита и знанията си по света!

23

Анонимен

преди 7 години

В Сливенския затвор ще стане звезда - симпатяга е.

22

Бай Ганьо

преди 7 години

Сигурно се стреми към политиката. Сега събира опит.

21

Анонимен

преди 7 години

Браво на мацката, хайде да в запишем за някое риалити, я големия брат, я софия ден и нощ, я някое друго. Все пак трябва да служи за пример на подрастващите. Ако пък е и не само дива, но и палава, какво по хубаво за българския зрител, все пак българите сме само зрители, обичаме сеир да гледаме, пък и телевизиите рейтинга ще си вдигнат, чичо Кънчев пачка ще направи, че дори и за Ванчо и Андрешко някоя хилядарка може да остане (в този студ живее ли се лесно без парички на Малдивите и в Дубай)

20

Анонимен

преди 7 години

Едно време Биляна платно белешеА днешната Биляна надрусананад волана дремеше

19

???

преди 7 години

намери свое ново амплоа.Амлоа ???? Смисъла на тази дума какво означава редакторе ???

18

Наследството от БКП

преди 7 години

"*** народ - слаба държава"Народа е виновен, вижте как си възпитават децата...Такъв манталитет има след 45 години комунизъм.

17

Ewto

преди 7 години

До *** Не само че иска да блесне а и явно обича израза "набитото око" цели 2 пъти го използва :)

16

Чичо ти

преди 7 години

Биляна, беля голяма :))))

15

жалко

преди 7 години

Това е България, държава състедал на престъпници..Всичко започва от родители който свързват едвам 2та края и мислят за сметките повевече от децата си, хората нямат време за възпитание, в съзнанието им е как ще платят сметките накрая на месеца..Оттам се тръгва,децата се самовъзпитават на улицата, жалко наистина..Имаме страхотни таланти, който са в пъти по хитри и умни от децата който никнат в нормални европейски семейтва, но ги губим защото депутатите искали да стават милионери, а за народа 0....

14

Българка

преди 7 години

Заформила се е една изпечена бандитка и крадла

13

Гадорян

преди 7 години

Мислех че е ромка. Но уви не е. Завършен бок'лук е. Ще иде у сливенския и там вече ще види живота откъм най грозната му страна.

12

Циник до varg

преди 7 години

Тцъ...баш такива са продукт ...и "огледало" на обществото - ако ще ги почваш - трябва да започнеш от правителствата и "народните представители" от последните 27г. ...че и преди тях! В сравнение с тях - тая заавлийка е ангелче!Когато накараш Стани-шеф да поработи ПОНЕ 1 ДЕН В ЖИВОТА СИ - ще те призная!

11

varg

преди 7 години

Такива нямат място сред обществото.Само работа,рабоота и нищо друго докато й изгният кокалите.

10

Циник

преди 7 години

Бони..без Клайд...хм....пак някой ДЖурналисТЧЕ иска да блесне в очите на слепите с оригиналност.Бони , и Клайд са тарашили банки....а таа заавлията е просто кокошкарски карък...ще я пребият някъде за жълти стотинки!

9

Дедо Цецо

преди 7 години

Набитото око на Биляна.Явно не е много набивано щом продължава да краде.

8

кина

преди 7 години

чакаме я с нетърпение тази свега мръвка :) поздрави, от сливенския затвор

7

А Н Т И

преди 7 години

Тази държава е създадена от крадци за крадци.

6

Извънземен

преди 7 години

Казва се Биляна Банева. Пишете във фейсбук и ще ви излезе. Пишете на кирилица.