57

АГ

преди 7 години

"Да продължи това,което е правил кабинетът "Борисов2?Боже,да не бъде! Вече нищо не остана от тая държава.."Реваншизъм"? Цинизъм.Винаги,когато Гроб идва на власт,започва с реваншизъм.Поставя във всички свери свои доверени хора с масови уволнения,обхваща като метастази организма на цялата държава,но ги е страх от реваншизъм спрямо тях,защото започне ли да се разплита кълбото,ще излязат на светло техните чудовищни престъпления.От това ги е страх.А нашенските при мати все още гласуват за тях.Безумци

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонименабе какво БСП било против Герб ,никой не им вярва ,защото тяхните спорове са само за това кой по-вече е откраднал ,нали и двете партии са от едно и също котило: Борисов,Цачева,Л.Павлова и по-вечето от тези на върха в Герб са си комунисти и Борисов продължаваше да назначава комунисти ,тук там някой реформатор на когото бутнаха най-трудните министерства ,да оставим настрана ,че и другарката Кунева и тя си е тяхна ,оказа се че и Лукарски е с тяхните по манталитет.....комунистите се вн

55

Анонимен

преди 7 години

Какви престъпления са извършили от ГЕРБ бе ?Аз знам едно! - щом БСП са против тях значи хората работят в правилната посока.БСП никога не са искали хората в България да живеят добре ! - НИКОГА !!!

54

до доКАЛИНКИ МАЛИНКИ

преди 7 години

За разлика от теб другите имат уши и очи и чуват и виждат.Това което каза Теменужка Петкова беше,че по българския стандарт напрежението за потребителите е 22 мегавата.А въпросът,който провокира този бомбастичен отговор беше дали е вярно,че в мрежата се подава по-ниско напрежение от нормалното.Което също е вярно между другото,особено по малките населени места,където масово гърмят ел.уредите на хората.А това за реотаните беше другата глупост,подхваната още от"енергийния експерт"Иван Хиновски.

53

Анонимен

преди 7 години

26 милиарда външен дълг......Орешарски взе само 1 милиард.... при него този външен дъл гклонеше към нулата.през 205-2009 държавният дълг намаля двойно.Орешарски остави излишък от 8 милиарда и дълг от 1 милиард, Бойко излишък от 1 милиард и дълг от 26 милиад. Бойко фалира КТБ, отказваше да плаща за АЕЦ белене и накрая плати 3 милиарда лихви, гепи 2 милиарда от НЗОК за да строи магистрали, които се пукат.....сега се сърди на народа...

52

Анонимен

преди 7 години

Вижте в YOUTUBE как живеят поляците и как живеем ние и руснаците.Разликата е в това че няма никаква прилика.Защо поляците могат а ние и руснаците не можем - има някаква връзка май !

51

Анонимен

преди 7 години

За колко месеца ще е служебното правителство не се знае -двете основни политически сили са изключително на кантар, в парламента ще влязат четири или пет сили и може дълго да не се състави правителстви и дори да се отиде на нови избори.

50

Анонимен

преди 7 години

а защо хората трябав да си изключват единия реотан, щом няма режим на тока?

49

Анонимен

преди 7 години

До Не забравяйтеТова със сигурност е така,но лошото е,че комунистите са не само нагли ами и научени как да лъжат,в коя партия да се внедрят и в крайна сметка се оказа ,че през изминалите години са ни управлявали само комунисти в.т.ч.и Костов и Борисов. Народа се обърка вече за кого да гласува и затова просто трябва да избираме нови лица докато най-после изберем някой по-достоен,някой милеещ за България и за жалкият ни народ.Борисов говореше само за пътища и един път не каза кога ще мръднем от в

48

Анонимен

преди 7 години

26 МИЛИАРДА.

47

Анонимен

преди 7 години

Брутен външен дълг - 36 милиарда за 2016, от които държавен дълг - 26 милиона.

46

Анонимен

преди 7 години

До АМАННад 4 000 000 живеем без доходи за оцеляване..щото сте остатъци от комунизма. Избирате бсп+дпс да разорят държавата и после трябва да ви храним.

45

Анонимен

преди 7 години

До КАЛИНКИ МАЛИНКИСпоред нея в контактите ни има напрежение от 22 МЕГАВАТА.личи си че си калинка и като преписваш бъди по-внимателен.Казаха, че ако хората си изключат по един реотан 2кВт в пиковия час могат да се икономисат 220 МВт.

44

Анонимен

преди 7 години

И за прехода и за приватизацията и за създаване на милионерите и защо в Гърция мин пенсия е 400 евро и т.н.

43

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

42

Браво на бсп

преди 7 години

Браво, нека каже служебния кабинет и най вече Кирил Ананиев! Ама да каже цялата истина от времето на ГОЦЕ до сега, за всички партии които управляваха, и по време на които той е ту съветник, ту зам.министър. Да каже за Свинчо... има какво да чуем от него. И да не се хвалят тогава БСП, че няма да крадат, защото вълка е отново в кошарата!!!

41

КАЛИНКИ МАЛИНКИ

преди 7 години

Според министър Свинетка Павлова дупките,отворили се по Цариградско шосе и АМ Марица са били на пътища,асфалтирани преди повече от 10 години,а за санирането на един апартамент,включващо нова дограма,малко стиропор и боя са необходими 17 хиляди лева.А най-голямото научно откритие в областта на електротехниката направи снощи в студиото на БНТ енергийната министърка Теменужка Петкова.Според нея в контактите ни има напрежение от 22 МЕГАВАТА.

40

Анонимен

преди 7 години

Караянчева трябва да бъде изхвърлена от политиката завинаги.Доказано не може да работи с хора.Най-мразеният български политик.

39

Анонимен

преди 7 години

И на неспециалистите е ясно какво е състоянието на държавата - 4 милиарда заем за КТБ, 16 милиарда за неизвестно какво, след това взеха още 5 милиарда, после още 5 милиарда, увътряне с 30 милиарда. И до ден днешен не стана ясно къде отидоха тези пари, за какво и на кого се дадоха.

38

Дарт Мол

преди 7 години

Аз ще ви кажа накъде отиде държавата! Няма държава! Има една група от около 10 000 тариката като мутрафона, които си живеят като бейове и след тях е гледката от състоянието на улиците. Има и едно сковано от страх стадо на което се втълпява търпи, търпи, търпи - ***! Това остана от нас.