34

Анонимен

преди 7 години

кой му диктува на президента, и как разбра че някой му диктува? светил ли му му, че разбра, че някой му диктува? именно изявленията на политеческите играчи ме убеждават, че президента е прав - довчера, беше вой от Герб че Радев ще назначава ярко оцветени партийни фигури от БСП .Днес като назначи Герджиков, Кирил Ананиев и Илко Семерджиев - безличин били. Не може да ви се угоди!

33

Анонимен

преди 7 години

Това ги интересува хората. Насочете се и обяснявайте на тях, а не на БСП. Там няма кой да ви разбере.

32

Анонимен

преди 7 години

нека се пукат магистралите - Люлин се напука за една годинаСТрума след като я откриха три месеца след това се напука край Дупница. Ул. Витошка правиха ремонт и след сеедмица бе в развалини Цариградско - основен ремонт и след две година - развалина. Околовръстното го оправят всяка година, тази година се срина. Метролъч 2 три пъти пропада

31

Анонимен

преди 7 години

струва ми се малко пресилено да говорим за "катострофално" президентско управление, когато служебният кабинет даже не е започнал да функционира, някои хора вече го осъдиха.Къде бяхте при Бойко който всеки ден произвежда по 6-7 международин скандала, а ни управлява 7 от последниет 8 години?

30

Анонимен

преди 7 години

Стоян Ганев, не Спас Ганев - грешка моя.

29

Анонимен

преди 7 години

до 36 - НДСВ бе частен проект на Царя и един малък юпи-кръг около Принц Кирил - Спас Ганев, Спас Русев, Милен Велчев, Соломон Паси към който се присламчиха няколко души начело с Тошо ПейковБойко Борисов още през 1984 са го подготвяли в БКП за нещо голями е съвсем различен проект,НДСВ е само етап от кариерата му.

28

Анонимен

преди 7 години

държавният ни дълг е спаднал двойно през периода 2005-2009 и значителон се е покачил през 2010-2012. Толкова за "лошия" Орешарски.

27

Анонимен

преди 7 години

Аз след всяко следващо правителство и кабинет се чувствах все по-зле, става все по-голямо блато.

26

Анонимен

преди 7 години

Брутен външен дълг на България 2016 -33 милиарда. Дългосрочни задължения - 26 милиарда

25

Анонимен

преди 7 години

Да ви кажа - аз при НДСв се чувствах най-добре имах добра заплата, цените на имотите се качваха, безрабоицата бе ниска, както и престъпността, България влезе в Нато, а след коалицията с БСП - ив ЕС, имахме перспектива. сега - мониторингови доклади и кражби, Шенген и Еврозоната се отдалечават.

24

Анонимен

преди 7 години

Има два варианта за българия предвид вече ситуацията в която е и проблемите, пред които е изправена: или балона постепенно спада, или балона се пука изведнъж!

23

Анонимен

преди 7 години

НДСВ може да го е родило Борисов, ама той не бе типичен представител на НДСВ. там имаше най-вече юристи и финансти - все умни хора, а той бе един бивш сикаджия - охранител на Царя, който стана главен секретар, медиите и социолозите го напаравиха "звезда" и той си повярва. Нищо общо няма нито с юристите Герджиков, Панайотов, Станимир Илчев, нито с финансите Велчев, василев, Качакова.Кунева е по-типичен представител на НДСВ - те защитават либералната идея.

22

Анонимен

преди 7 години

Или по-точно на българина да му дойде акъла - ахахахаххах, още по-смешно се получи.

21

Анонимен

преди 7 години

Въобще БСП, ДПС, ГЕРБ и някои други дребни играчи трябва да бъдат избягвани, за да се оправим, ама уви...или на тия да им дойде акъла...ахахахахахаххахах, голям виц стана.

20

Анонимен

преди 7 години

Здравейте, някой някога нещо да е усетил някое правителство да е направило така, че да заживеете по-добре? ГЕРБ ги интересува само лапаницата от еврофондовете, те си мислеха, че ще си закачат пъпната връв на това кранче завинаги, лека-полека, без мн да бързаме, нашите фирми си усвояват, ехее, за 5 години 6.5% от еврофоновете, значи до 2050 все ще има да градим България :Д Никаква визия за развитие! А БСП си ги знаем, вече всеки знае, че крадат и лъжат. Има няколко свестни човека в политиката- ба

19

Анонимен

преди 7 години

Цветан Василев заяви, че е бил рекетиран от Александър Сталийски, когото нарееч дясна ръка на Борисов и твърдеше, че го принудил да откупи подарени дялове на фирма Дунарайт през КТб и Пи Банк за 43 милиона. като обясни подробно схемата.

18

Анонимен

преди 7 години

Гриша Ганчев -Цветан Василев каза за едни 240 милиона, които чрез Пеевски и Александър Сталийски са дадени в куфарче на Борисов. За топла връзка между Сталийски и Борисов говори и Владимира Янева.Цветан Василев твърдял пред Ганчев, че е давал различни суми по различно време на Борисов.

17

Анонимен

преди 7 години

Ивайло СЛавов, предпремач - ако бях премиер щяп да увелича парите на работниците поне 3 пъти, пари ИМА.В момента има поне 10 000 незаети работни места.

16

Анонимен

преди 7 години

Доладите на базата на които бе отнет лицензът на КТБ и до днес не са публично достояние. Говори се за недостиг на 250 милиона, но е факт, че до последния момент имаше интерес от инвеститори в Катар, а Бойко фалира КТБ.Виваком е продаден на цена 70 процента под пазарната. Спас Русев получава 46 процента от компанията, а всички знаем кой Спас Русев.Шнайдер са давали 850 милиона, но са държали нещата да станат по легитиминя начин.

15

БАБА КУНА

преди 7 години

ИСТИНАТА Е МНОГО ПРОСТА - БОКО Е НАРЕДИЛ НА ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИИ ДА СЕ ИЗПИШКАТ В ЯЗОВИРИТЕ И ТАКА СА ВЪЗСТАНОВИЛИ ВОДНИТЕ ЗАПАСИ, КАТО ЛИЧНО ТОЙ Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА ПРЕЛИВАНЕТО НА ЯЗОВИР ИСКЪР.