12

Малкия Скромен Иван

преди 7 години

Ей, не мога да разбера що за държава сме?!? Днес боко пак се хвали с излишък от милиярд в хазната постигнат от неговото управление. Това не е излишък, това са парите които държавата е трябвало да даде за всички тези болни деца и хора, но боко ги е спестил. Затова хората му казват боко-***. Дано се оправи детето. Успех!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Милото дете. Дано успее да събере тази огромна сума и Господ да му помогне да оцелее. Дарихме и ние. Стискаме палци!

10

Анонимен

преди 7 години

Хората ще дадат кой колкото може.Хайде да видим сега политическите партии,които работят "за ползу роду" и които имат милиони лева субсидии в сметката си,дали ще се сетят да помогнат на това момче.Нали идват избори.Хайде да ви видим.

9

Анонимен

преди 7 години

Това е огромна сума.Трудно биха я събрали.Защо мобилните оператори не открият телефон с СМС-и.Моиже и да заделят от сумата която се събра от "Българската коледа"-това са над 2,5 милиона лв.Не може да се остави това дете да си отиде заради липса на пари.И още-в България има над 700 милионери.На никой ли няма да му трепне сърцето при това съобщение.

8

Анонимен

преди 7 години

Бъди здрав, Дани.Аз дадох,но си мисля не е ли по-добре да се пренасочат партийните субсидии от тлъстаците към фонда за деца?Българи,да настояваме за адекватна грижа за децата ни.На всеки може да се случи тоя кошмар и всички сме оставени да се оправяме сами - за да има за издиславите и 20те им деца и за фолкпевачките любовници на #кой да правят клипчета.

7

Анонимен

преди 7 години

Бих дал 300 бона за това да бъдат наказани тия, които искат 300 бона за процедурата. Гнусно и позорно е да има подобна алчност и безочливост само и само да се печелят луди пари на гърба на болните. Реално погледнато всичко което е нужно са няколко донора доброволци и няколко часа на хирургически екип. Това не струва 300 бона. Това струва по към 3 бона. Другите 297 бона отиват в нечий джоб.

6

Анонимен

преди 7 години

Стискаме палци,дано се съберат парите,но наистина трябва яка кампания.

5

Анонимен

преди 7 години

Да помогнем на Дани!

4

Анонимен

преди 7 години

Нека да помогнем на момчето кой с каквито финансови средства може. Но нека и се молим за Дани. Бог е този, който всеки ден се грижи за нас. Бог е нашия Велик лекар!

3

Затова ли

преди 7 години

Плащаме данъци и осигуровки? За да мрем.

2

Анонимен

преди 7 години

Направете Пейпал акаунт, за да могат да помогнат и сънародниците в чужбина.

1

Анонимен

преди 7 години

Ще помогна със сума, която е по силите ми. На 24 г. съм, безработен в момента, но за такива каузи не се изисква каквото и да е социално положение!Дано да се оправи Дани!