13

Ама

преди 7 години

Да де соросоизираме България. За чиста и свята Република.

12

Анонимен

преди 7 години

Големи комплекси го гонят тоя. Яд го е че абсолютното мнозинството е гласувало за Хилари.

11

антиседераст

преди 7 години

Браво Тръмп. Сорос с доживотна присъда или на електрическия стол за терористична дейност срещу САЩ и срещу целия свят.

10

Анонимен

преди 7 години

Напълно възможно е нелегалните емигранти да са гласували за ХилъриС това разследване ще потуши протестите

9

Тръмп е човекът

преди 7 години

Американците ме изненадаха приятно и избраха правилния Президент. Резултатите са налице - Markets Right Now: Dow Jones industrials breach 20,000Дано Радев също се окаже правилен избор.

8

Разбирачев

преди 7 години

До какво доживяхме!Да спечелиш изборите и после да ги разследваш.Туй е все едно Цв.Цв.да разследва чувалите с бюлютини в НДК. Че се надписват избиратели на всеки е ясно. 6.6 милиона избиратели а у нас не живеят реално до 6 милиона С ДЕЦАТА! На последните 3-4 избора гласувах вечер,преди затваряне, и *** поглед в избирателния списък показваше 25-30%активност.Иначе 60%-70%. Всичко над 50% е надписано после в Рикове и Цикове.Така се правят избори у нас а явно и у хамериканците е същото.ДЕМОКРАЦИЯ!

7

Анонимен

преди 7 години

Тръмп най-много да открие, че руската диаспора в США е гласувала масово по няколко пъти.

6

д

преди 7 години

Сам се сваля само Бойко Б.Нека се види нагледно как над 5 милиона латиноси са гласували незаконно в щатите за Хилърито .Така всички глупости срещу Тръмп ще олекнат .Не и обидите ,естествено .

5

тц,тц,тц...

преди 7 години

Този е толкова *** горкия, че нищо чудно сам да се свали от власт, заради подобни малоумия. Как е сигурен, че ***, неговия шеф не е направил това ?

4

смЕх

преди 7 години

Тръмп е много назад с маТряла трябва направо да щрака с пръсти при население около 318 милиона някакви си 5 милиона направо си е нищо ,ако разбере за гимнастиките у нас от едвам 7 милиона останали направо ще се гръмне.

3

А бе

преди 7 години

Тоя май ще се окаже сериозен пич!Захваща се с неща,които бяха неглижирани с десетилетия!Дали ще му стигнат силите да изчисти тия Авгиеви обори?????

2

Абсолютен факт

преди 7 години

В много от южните щати имигранти без гражданство и даже нелегални гласуват абсолютно незаконно!Как става?Ами с дадените им от местни политици шофьорски книжки!Тея шашми у нас откъде мислите че са дошли!?Наш близък от Флорида го потвърди-масово гласуване на латиноси,които не са граждани!Е тия определено не са гласували за Тръмп,ама и той няма да им остане длъжен,ха-ха!

1

Анонимен

преди 7 години

Браво Бай Дончо! Бой по манерките!