97

Димитър Борисов

преди 7 години

САЩ винаги разпалват воина но далече от тях. След това се оттеглят и другите да сърбат попарата. 23.2.2017г.

96

атакист

преди 7 години

въпросът в заглавието е елементарен и подвеждащ САЩ отдавна загубиха лидерството и хегемонията вече са избутани и заместени от колективни образования БРИКС и ШОС

95

Анонимен

преди 7 години

САЩ като пропусне една война и дребосъците около нея започват да сънуват розови сънища !

94

Кьорсуцра

преди 7 години

Това което се пише в бг пресата беше ясно отдавна .Просто наши управляващи се. Правеха на ударени с мокар парцaл.

93

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойО, Станко-голодранко, с "перфектен" руски език, твоите икони и сега неистово се стремят към Русия, ама искат да я покорят, да я заграбят, което сториха с половин свят, да експлоатират нейната високообразована работна сила, да унищожат великия и културен потенциал, равен само на Франция. Искат да я "демократизират" с 5-6 свръхбогати и милиони много бедни, да и натрапят извратеняшките си "ценности", да направят от руската душа мижави еснафски душици. Е, не будет, не пройдет!

92

Анонимен

преди 7 години

Порочно тълкуване на думите на президента Тръмп "Америка на първо място". САЩ знаят силата си, но няма вече да се пилеят, да се натрапват в чужди дела и да предизвикват омраза към себе си. Дано чрез Тръмп пак заработи практичната нагласа на янките - инициативен, работлив народ (без повечето пришълци) в общи линии, но и носещ в себе си авантюризъм, жестокост и налудничав стремеж за първенство. Самият им бит го показва - изтъкан е от единоборства.Последната изборна кампания го показа ярко.

91

Анонимен

преди 7 години

До майорскиГрузия 2008Украйна 201Сирия 2015Русия може да прави единствено военни конфликти, разруха и мизерия.

90

Анонимен

преди 7 години

Китай. Русия няма потенциал за това, освен в някакъв регион около собствените си граници.

89

Антишорошоид

преди 7 години

Русия със сигурност не може, защото тук не ги бръснем за нищо. Ха-ха-ха-ха-ха-ха

88

майорски

преди 7 години

Абе последните 20 години ги видяхме що за Лидер са :Примери:Югославия ИракАвганистанЛибияСирияУкрайна не напразно ги махат от този "пост" ...световен лидер ...за 20 години доказаха че са неспособни да се справят..да си държат Демокрацията (тя пък една демокрация тяхната .... полицейска държава )

87

анонимен

преди 7 години

За съжаление много късно ....Най-лошото ще започне да се случва между 12.05.2017 и 14.05.2018 Тогава ще сключат мирен договор за Сирия .... и снежната топка е пусната по склона на стръмната планина и .... лавинаЗапомнете тези дати

86

Анонимен

преди 7 години

Без сомнения това ке биде Македония.

85

Анонимен

преди 7 години

В исторически план, САЩ два пъти са водили изолационистка политика - преди Първата св. война и преди Втората. И двата пъти тази политика е окуражила някой да нападне друг. Дали не се намираме на прага на трети проблем? След Грузия, Крим източна Украина...?

84

Тръмп е велик

преди 7 години

Успех господин Тръмп

83

9К51

преди 7 години

Що за логика ..."кой можело да замести САЩ" .. просто светът няма вече да е еднополярен, няма нищо по-хубаво от това САЩ и Русия да се разбират и да водят заедно борбата с тероризма. Тръмп защитава интересите на обикновените американци-работниците от заводите, а също така веднага започва да изпълнява предизборните си обещание за разлика от нашите пишман политици!

82

Анонимен

преди 7 години

До 113Само в Сирия руските военнопрестъпници избиха над 5000 жени и деца. Русия е враг на човешката цивилизация.

81

анонимен

преди 7 години

кои е назначил сащ за световен лидер от 1945 изнасят тяхната демокрациясмьрт и сьлзи по света изтеглете си ам бази от различните точки по света и си строите вашата дьржава сащ са на 20 000 км от балканите и изобщо не ме интересуват вашите ценности разпуснете терористичната организация нато и семахаите от бьлгария и черно море русия не ми е враг а сьсед за векове

80

Чун

преди 7 години

Китай може , Русия само в някоя паралелна вселена където никога не е имало комунизъм.

79

Хм

преди 7 години

Що пък трябва да има само един световен лидер???????Монополът нали беше нещо лошо?

78

Анонимен

преди 7 години

Войната ще е между Русия и Китай, а третият "ще гледа".. а какво ставаше с третия, когато "двама се бият" ?