22

До 9

преди 7 години

Браво пич!

21

Анонимен

преди 7 години

Че то и без доклад си знаем мат'ряла и какви сме убавци .А "обективния" Брюксел кога ще излезе с доклад за двойните, чеи тройни стандарти спрямо България.

20

Анонимен

преди 7 години

Антоне ти как схващаш борбата? ревоюлиция? 1997 нароад излеез по улиците и дойде Костов - последва бясна приватизация. Като назначиха Пеевски народът пак излезе по улиците. Дойде Борисов и сега се чудим как да го свалим. борбаат с оръжие ли ще я водиш? няма армия! народа ли ще поведеш - той е разединен, пък и да не беше - няма водачи. как я схващаш тази борба, я ми я опиши.Борбата трябав да е ежедневна, а не днесак да излеезш, да меттнеш камъак и утре да си на власт.

19

Анонимен

преди 7 години

до Антон - антоне, ако избягаем всички корупцията ще стане повсеместно, а ци -ганите ще станат за 1 година 100 процента. Някои са избрали за се борят. Ако обичат дезертьорите да не дават акъл.

18

Анонимен

преди 7 години

никой не казва, че още по -коледа излезе този доклад и нашите управници го заметоха, а сега когато вече падат от власт и няма как да го скрият го пуснаха..... И какво излезе - провал на Управлението на Борисов - докладът е за едногодишен период.

17

Антон

преди 7 години

Късно се сещате да се борите за своята страна. Държавата от дълги години е превзета.Вие само бачкате и бивате рецитирани с данъци. Друго не може да направите. Ако имахте смелост да се борите, нямаше да оставите държавата на Бат Сали и други подобни изцепки.Държавата от десетилетия ви ограбва с такси за да плаща с парите сметките на ромите.След 20 години ще сте малцинство. Тогава ли ще се борите за държавата? Или се надавате ромите да работят, за да плаща вашите пенсии и сметки?!? :D

16

Антон

преди 7 години

Какво ще се случи ако останеш в България?!? След 20 години, ромите ща бъдат колкото българите.Ще плащаш по-високи данъци и такси, за да може да има хранилка за корумпираните партии и чиновници. Трябва да има пари за купуване на гласовете и изплащане на сметките (детските, ток, вода, храна) на ромите.Вашите деца ще работят (робуват) за жълти стотинки, защото няма да може да им осигурите качествено образование.Пенсионерите ще мизерстват и боледуват заради ниски пенсии и лошо здравеопазване.

15

до Антон

преди 7 години

За разлика от теб, ние не бягаме и няма да изоставим България на произвола на съдбата, а ще се борим за по-добър живот. Обиколил съм света и мога да твърдя, че в много, ама много други страни, животът на местните хора не е по-добър от нашия, дори е по-зле.За "светло бъдеще" не мечтаем като теб, а за едно социално по-справедливо и най-вече защитено общество.

14

До 13

преди 7 години

Антоне, ти като си намерил "прекрасната" държава, стой си в нея и не давай акъл как ние да напускаме България... На кого да оставиме България, на ци-га-ни-те ли?!!

13

Антон

преди 7 години

Ето защо няма качествено образование и здравна система за вас и вашите деца. Парите, които държавата събира от вас под формата на данъци отиват в банковите сметки на корумпирани чиновници, депутати и партийни лидери.Тези хора са главни виновници за средата, в която живеете.Какво бъдеще имате, вие и вашите деца, в такава корумпирана държава?Кога ще емигрирате от България (най-корумпираната и бедна страна)? Има други прекрасни държави, в които да осигурите светло бъдеще на вашите семейства.

12

Анонимен

преди 7 години

хахаха, 17 условия, един вид, доклади до припадък ще има

11

Анонимен

преди 7 години

До 7Ама ти сериозно ли?????Пука им на нашите крадци от това че ще им вземат правото на глас, или ще изгуби България председателството на ЕС.За държавата и народа на тях не им пука, щом ще има пари за крадене, нищо няма да променят!В Шенген не ни пускат заради и в еврозоната не ни искат заради корупция и мафия. И какво пука ли им? Дори ни обясняват колко добре сме си били извън Шенген.

10

Анонимен

преди 7 години

има вече редица нови икономически съюзи като КРИБС, Вишеградска четворка (петорка ако броим и Австрия), великоритания е на пълт да излезе от ЕС и митническия съюз. ЕС - това все повече е Германия и Франция, а НАТО - САЩ и съюзници

9

Анонимен

преди 7 години

Пука им на наше какво ще ни спрат. Овцата ще го изяде пак. А овцата 27 години едни и същи под различни цветове избира! Тя против няма! Проблема е от населението, не от управляваите го! Протести няма, а и да има веднага се спряга и контра- платен такъв. И докато не се разбере това промяна няма да има!!!!

8

Анонимен

преди 7 години

И да идват да четат тука целиет доклади от мониторинга и пред нашия парламент, за да няма къде да ги скрият управащите.

7

Анонимен

преди 7 години

фондовете да не се спират, защото съвсем ще оголеем и обосеем, но да ни се спре временно правото на глас и да ни се отнеем председателството докато не изпълним условията (и без това само пари даваме покрай това председателство) това ще е унизително за политиците.

6

Анонимен

преди 7 години

Спрете веднага еврофондовете, докато не изпълнят всички мерки,нашите псевдополитици от друго не разбират.В момента фондовете са им основна хранилка и докато не им спрат парите те няма да допуснат статуквото да се промени.За момента те са доволни от безнаказаността и това че никой не им търси сметка за кражбите.

5

Българина до зозо

преди 7 години

2, 3 или 4 все тая, въпростът е че остава, а не предстои... В това няма съмнение. Има нови съюзчета като бенелюкс на икономически не на политически принцип. Никой в България не се готви за след после, което е грешка

4

Зозо

преди 7 години

До БългаринаВече 2 години ли станаха до разпадането на ЕС, фалита на САЩ, НАТО и какво беше другото?Аз вече от 3 години чакам. До сега писахте "догодина", все нестава. Сега вече "до 2 години" ХахахахахаахаааааВсеки път зе забавлявам да го прочета.

3

Българина

преди 7 години

Аз пък ще им поставя едно условие. Ще наблюдавате ако ви има до 2 години. Не знам какво гледате, но тотев го пуснаха защото всичко е правил по правилата. Все едно да затвориш двама души в една стая без камери и с един нож. След 1 ден влизаш и гледаш единия е убит, обаче по ножа няма следи! Живия става и си тръгва защото няма доказателства