42

Анонимен

преди 7 години

Хахах, поснах салза )))

41

Анонимен

преди 7 години

В Алепо по време на обсадата е нямало ток, а камоли интернет. Туитовете са поствани от Англия. ***, прочете ли това? Кой ще пусне сателитен интернет и слънчеви панели за туитване на едно момиченце? А ако го направи, защо ще го прави? ***, мислиш ли?

40

ти да видиш

преди 7 години

Удивително е как това седемгодишно сирийско момиченце пише на чист английски език и има достъп до социалните мрежи,така че написаното да стане достояние -там където трябва.

39

G

преди 7 години

Кой пише от името на това дете и го използва за политически и пропагандни цели? Хилари и нейните пазители на "демокрацията"?

38

Анонимен

преди 7 години

До БобиАз съм образован и любопитен човекверно ли бе?

37

Анонимен

преди 7 години

До СтранноРусия освободи Алепо те хранят и лекуват хората там?!е да де, точно защото ги хранят и лекуват по стар руски обичай :)

36

Анонимен

преди 7 години

До Така еО да САЩ направиха много за децата,мъжете,жените на Сирия те им изпратиха войната и терористите.да бе, и асадистите, и касманафтите и хизбулла

35

ф

преди 7 години

Майката пише писмата, а не детето.

34

Така е

преди 7 години

О да САЩ направиха много за децата,мъжете,жените на Сирия те им изпратиха войната и терористите.

33

Странно

преди 7 години

Това "момиченце"защо пише на Тръмп,Русия освободи Алепо те хранят и лекуват хората там?!

32

Месуд от Алепо

преди 7 години

Малката не знае, че именно САЩ са виновни да се съсипе една благоденстваща страна, като Сирия.Тук се включват и верните кучета на американците Саудитска Арабия и Катар. За жалост и България подкрепя ислямистите-демократи...

31

Пропаганда Корп.

преди 7 години

А защо не му пишат "7 годишни деца" от Ирак, Либия, Афганистан? Или там всичко е ОК?Не, сетих се, там американците колят и бесет, а не руснаците!

30

режисьор?

преди 7 години

Режисьорът е руски, защото виждат, че САЩ вече "не се хващат на въдицата"... Не може да се отрече, че молбата на детето е трогателна, но сме "скептични" към уменията му да общува по интернет и ПОЛИТИЧЕСКАТА му "актуалност( веднага пише на ТРЪМП!!??)Помним трогателните и въздействащи съветски филми Съдбата на войника(1958), Летят жерави ( 1960), Анна Каренина( с Татяна Самойлова).( за младите- потърсете ги!)Но изкуството няма общо с тази лъжа ЧРЕЗ горкото дете.Сирия е вече руска- да се обръщат

29

Дааа

преди 7 години

САЩ направиха много за Алепо подкрепяха и въоражаваха терористите три години. ...

28

Анонимен

преди 7 години

До ФактВсъщност Тръмп наистина може да направи много за мира в Сириякато нахлупи на Вова ушaнката до кръста :)

27

!!!

преди 7 години

Бана до година-две ще е женена и ще има деца. В Европа до 25 години ги имат за деца, а в Сирия на 10 години вече държат калашници и мислят за поколение. И най-вече как да отидат при девиците, гарантирани от Алаха. ЗАПОМНЕТЕ всички останали в Алепо по време на бомбардировките на руснаците са от АЛ НУСРА - бъдещата нова ислямска държава! Това са финансираните от администрацията на Обама "умерени" уахабити и главорезачи!!!

26

Анонимен

преди 7 години

До бай Хкви са тия възможности да си купуват такива телефони в тая мизерия там пък и да ги учат да пишат още повече в туитърами детето не е путинопитек и затова се справя :)

25

Анонимен

преди 7 години

Ne, ne triabva. Pomogni si sam, kakto e kazal Bog, slavno da e imeto Mu. kakto wie ni izbivate, nie shte vi ostavim na proizvola na vashia bog

24

Анонимен

преди 7 години

Отдавна разкрита пропаганда. Баща и беше инструктор на бунтовници в Алепо.Беше качил снимки в Инстаграм как преподава военно дело на бунтовници в началноучилище в Алепо, което училище им служеше като команден център. Руснаците го взривиха и той опищя туитър как Путин бомбардирал училища. Хората като го питаха що той ползва училище като тренировачна база оня веднага изтри снимките. После декември рева как всеки момент Асад ще ги избие ама - хоп веднага в Анкара при Ердоган Алепо като падна.

23

Анонимен

преди 7 години

Да ще направи спокойно. Ще ви прати бомби, за да стане Америка велика !