58

правосъден министър?

преди 7 години

Защо НИКЪДЕ не е поместена снимката на ПРАВОСЪДНИЯ МИНИСТЪР- М.Павлова.Ако е за дискретност, дори има снимка на военния министър, на МВР.?

57

Силно възмутен

преди 7 години

Деса не я виждам ... Едно министерство на пиарите щеше много да и тича !

56

Анонимен

преди 7 години

Само дето на министъра на енергетиката не е тази физиономия.

55

bolbov

преди 7 години

Радев ние те избрахме да постелеш червен килим пред Майка България а не да ми вадиш мишки и мишоци от празните брашнени чували на Костов Царя и Борисов.България иска да бъде Червена зада оцелее.Кажи на кака си *** че за тях ще гласуваме на кукуво лято март ще прескочим.

54

анонимната

преди 7 години

До сега всички бяхме недоволни. Сега пак недоволни. На нас угода няма. Нека поработят 2 месеца и тогава можем поне малко да плюем. Но... не забравяйте , че те са временно. Капризите да си ги оставим у нас. Все на някой не му допада някой от избраните.Нека почакаме. Нека не се дразним по форумите, нека не се нагрубяваме., нека не ги обиждаме. И ние си имаме кусури.Благодаря Ви.

53

ognyanz

преди 7 години

До "Провалилата се БСП": Пак ли ти с copy/paste на това, което си публикувал поне 6 пъти досега? И какво общо има със статията, под която го пишеш? *** умора няма. Довечера ще публикувам датата от последното ти постване и ще си запиша и тази.

52

Анонимен

преди 7 години

Ами събрал е не ярко политизирани и почти не некомпрометирани хора постигнали нещо в професиите си. Чудя се какви кристално чисти гении биха удовлетворили претенциите на форумните експерти. То е ясно че в България няма такива но може би уволнените от Тръмп ***. или някъде по-далеч в галактиката...

51

Иво Пенев

преди 7 години

Ясно, Илко си го знаем от едно време, ДПС взима плажовете, те нали и досега си бяха техни...как да не те е срам че си гласувал?

50

Радина

преди 7 години

До гробарятПочнахте ли вече с якото плюене! Не забравяйте да се забърсвате от време на време!

49

Радина

преди 7 години

Социализмът в България имайте предвид, както и демократичните ни процеси! Време е вече да се спори за настоящето, защото другото е загуба на време.

48

бг турчин

преди 7 години

Както Плевнелиев така и Радев неможа да намери един турчин за състава на кабинета......... Язък !!! Това е крайно разочароващо за турската общност !

47

Малко злобно човече

преди 7 години

Днес.бг, има малко недоразумение в статията- снимка 10 не е на Н.Павлов! Или вие си бяхте подготвили предварително снимките, и ви изненадаха???P.S. А тоя на снимка 10 по принцип си е недоразумение...

46

опорни точки

преди 7 години

До гробарятехее, кога е било това?! другарите вече са забравили, от сутринта по студиа и форуми само дитирамби

45

Анонимен

преди 7 години

Абе, кой ше кара снегорина? Пак ли кака Лили?

44

гробарят

преди 7 години

Този кабинет е първото падение на президента особено нарциса ,Герджиков ,всички помним как приключи безславно политическата му кариера в" ндсв "и като председател на парламента!Очевидно президента е доста слаб историк или е плиткоумен да назначи този компрометиран изначало състав пък било то и служебен кабинет!

43

Анонимен

преди 7 години

3 професори, 2 доценти и един действащ генерал, отделно има хора като Илко семерджиев и Кирил Ананиев, които са специалисти в дейността си.

42

Анонимен

преди 7 години

Рашко Младенов го знам....занимава се с краезнание. малко е всичколог от типа на Хайтов или Божидар Д. и разбира от краезенение до режисура, но е популярна личност и има отношение към културата.

41

Анонимен

преди 7 години

Най-интересен ми е министър на отбраната. действащ генерал, явен човек на радев, първи вицепремиер. Досега все бяха политически лица. Би трябвало Радев да го познава добре. как ще коментирате този пост - връща ли се 1934 година

40

Какво очаквахте

преди 7 години

Правителство на тайните общества.

39

Чубака

преди 7 години

До Анониментези крясъци ги четем от десет години, бостан, мостан, шороши, мороши, накрая дворцов кабинет и ДПС/БСП с един фикус да брои фъстъците