33

Fake Net

преди 6 години

Нито Европейския съюз напада на изток нито Китай напада на запад! Това са само учения! Все пак трябва да се уважаваме приятелите нали?

32

Fake

преди 7 години

Fake news, като не могат да измислят с какво да наплюят днес Русия измислят си разни чути недочути неразбрани и фълшиви новинки.Запада е много добър във фабрикуването на fake news!!!Не забравяйте за Садам и неговите ядрени оръжия хахаха

31

Анонимен

преди 7 години

Ката стрянечен наблюдател мога да кажа че е интересен факта как върху военнта техника на Китай има ПЕТОЛЪЧКИ. Които в Бъларистан са забранени но в Китай явно не им дреме за ЕС и НАТО и си слагат петолъчки на ядренито уръжие.

30

Анонимен

преди 7 години

До китайски бок.луциЯ се поинтересувай кой има най-голамата армия в света и кой произвежда 99% от стоките за целия свят. Както виждаж от търсачката това не е САЩ. И също така както виждаш кой има на практика банкрут със 130% външен дълг? Правилно САЩ.Вероятно някой ден когато имаш деца те ще са MADE IN CHINA

29

Анонимен

преди 7 години

До anonimen Топлата и плодотворна дружба не е в напълно неплатежоспособния руски пазар, а в това че следствие на загубената политика за ограничаване на раждаемостта, китайците останаха без жени. Сега сибирячките се женят масово за китайци, щото тия не пият и се грижат за семействата си и тая работа набира обороти лавинообразно. Ражда се нова нация - Рутайци и тя много скоро ще владее Сибир.

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Разбира се че това е най-важната информация за деня. И кво дъно какви 5 лева? Аз никога не съм бил по-добре от сега. Който си може си го може. Сега си купувам имот в Егея. Който за нищо не става и е некадърен да се сърди на баща си и майка си. Аз няма да го хрантутя!

27

Анонимен

преди 7 години

Островът не е Домянский, а Демянский. И деже не е, а беше. Сега е китайски. Путин го отстъпи на Китай.

26

ГАДОРЯН

преди 7 години

Фиаското на китайците на остров Доманский още им държи влага. Бяха изпепелени до крак. Легенди се носят за тайното свръхоръжие на руснаците. Лазер било уж. А всъщност запалителни ракети ГРАД по всяка вероятност. Така или инак китайците не са самоубийци. Пред атома бройката на хората не важи. Ето сега ИД печели само защото не са ги запукали наистина подобаващо по суша и с тежка артилерия и масирани танкови удари.

25

Анонимен

преди 7 години

Действително бедните от кремъл не се тревожат. Да ли СА Китайци, Поляци или Краварите ще дойдат. Ще е по добре от СЕГАШНИТЕ.

24

anonimen

преди 7 години

Не им трябва на китайците Сибир (много е студено там за тях), трябва им руския пазар, а на руснаците им трябва китайския пазар. Изобщо има много причини за топла и плодотворна дружба.

23

Анонимен

преди 7 години

Ето това е най-важната информация за деня. А това че България е стигнала дъното няма значение. Дайте да обсъждаме какво правят китайците.

22

Анонимен

преди 7 години

Това с ракетите е свързано с китайскота агенция по приходите. Отиват да си взиват данака от фирмите където работят на тая територия. Там са милиони фирми с милиони работници.

21

Анонимен

преди 7 години

До 27 Не забравяйНаи добрите в армията са тия от село

20

Анонимен

преди 7 години

Какво да се страхуват от китайски ракети, след като са правени по руски чертежи от 50-те години. А щом са руски, те няма да литнат срещу родината си. Все едно нашите зенитни комплекси С-300 да свалят руски самолети.

19

Анонимен

преди 7 години

Аве добре,че е зима да си починете иначе има да махате с мотиките на бустана вместо да размишлявате от военщина дето повече разбирате от домати то вече и домати нямате ама карай да вьри Русия никога никой не завземал вижте атласа бивши аграри

18

Анонимен

преди 7 години

От Харбин (явно централен град в провинцията) до Москва са 6 000 километра.Колкото и да са далекобойни, колкото са по-далече от целта толкова повече време ще летят, съответно ще има повече време за реакция от ответната страна.Тези ракети са еднакво добре позиционирани и за Москва и за Вашингтон.

17

Да

преди 7 години

Явно някой тревожи добрите отношения между двете страни и пуска лъжи.

16

Анонимен

преди 7 години

Русия и Китай са братски комунистически, прогресивни държави ... те рамо до рамо се борят със загниващия капитализъм.Както и ние от пенсионерския клуб в наше село също се борим със загниващия капитализъм.

15

Китай

преди 7 години

Тази информация е провокация и лъжа.

14

Анонимен

преди 7 години

Руснаците няма нужда да гърмят Китай с ядрени бомби. Достатъчен е един Калибър по стената на язовир Трите клисури и цялата икономика ще изтече в океана. Защото тя е съсредоточена по поречието на река Яндзъ.