42

Анонимен

преди 7 години

До 50.Много пишеш нищо не казваш. Съвсем нормално,за червен пъпеш. Не ти знам, какво си чел през 76 ама си недочел много.И кой беше ти да казваш, кой е Българин и кой не? Това само комунист може да го каже...Т.е. полуиидиот.

41

челен опит

преди 7 години

джапанките да им свалят едно фърчило нарушител и веднага ще им станат най-големите приятели като комшийте

40

Анонимен

преди 7 години

Трябва да сте много примитивни червени пионки,за да мислите че САЩ не можели да закарат хора в ниска орбита. Хахххахахах.Те разполагат с космически кораби всеки може да прочете. Руснаците са просто такси - Бакшиши. Нищо повече.

39

Анонимен

преди 7 години

САЩ не са страхливци! Влизат във ВСВ за да спасяват задниците на руснаци и немци и французи от касапница. Страхливци сте вие,че имате голямото самочувствие,а сте били роби 500 год.Мерси здравеняци.Япония е свръх сила и е побеждавала Русия. Образовайте се.

38

Анонимен

преди 7 години

Тия са най-сигурните бомбардировачи. Ако не може да откачи бомбата си пада сам.

37

Анонимен

преди 7 години

Тези японци забравиха Хирошима и Нагасаки. Руснаците може да им припомнят.

36

смешници

преди 7 години

тия иванушки си търсят боя след това никой не ги обичал и бръснел за сливи

35

Анонимен

преди 7 години

Последното изречение само по себе си казва - "Новина няма". Защо изобщо пишете глупости? Или ви трябва тоалетна хартия като прочетете или чуете "Русия" или "руско" нейде?!

34

ивчо

преди 7 години

хах де да бяха от пърл Харбър, ама нещо по ги е шубе жълтурите..

33

Дедо Гого

преди 7 години

Два от тях - въоръжени, третия тъпкан с радиоелектроника. Просто дежурна проверка за ПВО на Япония. Какво толкова...

32

зорко око

преди 7 години

Абе тия самальоти на снимката - от Пърл Харбър ли ги снимахте?

31

435

преди 7 години

Не им берете кахъра,ни на руснаци,ни на китайци,ни на турци ,американци или японци!Нашата черга ще се подпали,ЕС Вече е нефункционираща на практика,големите сили ни ползват за складиране на бежанци,Тръмп ни подминава като малка гара,Турция,открито ни пренебрегва...вътре в общността,по силните се умориха да теглят по- слабите.Вижте крайнодесните настроения...А хеле па назе от Ганьостан,кой ни пита нас за нещо,дали смешното писмо на Роската,изобщо е стигнало до Тръмп,дали даже го е отворил.

30

Анонимен

преди 7 години

Никой не бръсне Путин за слива !

29

Анонимен

преди 7 години

Ами американците кога ще направят годна ракета за полет на астронавти? Ще има да кихат на руснаците още дълги години по 100 милиона за място в Съюз. А по този начин изостават със строежа на техен кораб. Пък Мъск само взема парите и прави реклама. Нещо като нашия Борисов.

28

Анонимен

преди 7 години

До зззКато ще се опитваш да изкараш руската *** голяма работа поне вземи се информирай малко и стига ръси заучени фрази защото вече леко не са актуални.

27

Анонимен

преди 7 години

До зззГолямата ви гордост РосТакси ... как пък не ви е срам да го споменавате дори :))

26

Анонимен

преди 7 години

До зззТова с ракетите и хората какво общо имаше със статията или просто се чудите как да изкарате Руската *** на преднина? Отделно те не ги пращат в космоса, а в ниска земна орбита понеже ракетите не отиват по-далеч.

25

ззз

преди 7 години

Ммм, даа...Бърза справка в нет-а Япония все пак имала авиация:Военновъздушни сили:Изтребители: 290Учебно-бойни изтребители: 74Разузнавателни: 27Ранно предупреждение: 13Като победена страна - не и се полагат, но хАмериканците ...Иначе нямат свой самолети, макар че имат съвместна разработка със САЩ - F2,който може би ще почнат да произвеждат от 2018г.А до космоса: към момента ракети с ХОРА имат САМО руснаците, но готовност и възможности имат и китайците. А САЩ за сега-пълен СРАМ и отбой!

24

Всеки

преди 7 години

който се интересува от история на ВВС и ПВО знае,че такива неща стават откакто съществува бойната авиация.Постоянно някой наближава и даже нарушава нечие въздушно пространство.Много добра книга на тази тема е Сънят на капитан Лой на Волфганг Шрайер!

23

ПОдобна новина

преди 7 години

Снощи ядох смилянски боб, сутринта се изходих и дигнах съседите. Олекна ми!:( Но не пишат за мен...