20

Аз

преди 7 години

В 56-ти блок също гасне тока през вечер. А парното е толкова немощно, че все едно дали го има или не. Блокът не е ремонтиран и от дограмата духа все едно си навън.

19

Анонимен

преди 7 години

Живях в студентски до преди 7-8 години. Зимно време заради силното парно, колеги от съседни стаи държаха прозорците отворени при -10, че да се поохладяла стаята. И на никой не му пукаше, нали плаща 40 лева месечно. Така че някой като почне да обяснява колко студено било и ме напушва смях.

18

ГЕРБ ФОРЕВЪР

преди 7 години

Нали им санираха кочините? Спомням се, че Боко Примата резеше ленти и се тупаше в гърдите. Да не би герберливите фирми са да са прибрали по 17 000 на стаичка (копторче) и да не са свършили нищо??? Май така се е случило!

17

Анонимен

преди 7 години

Че ремонтът е бил некачествен няма да споря, но така се получава като всички искат да ходят по тениски, при сериозни отрицателни температури навън . Да не говорим, че много от студентите се записват да учат само заради евтината квартира в София , вместо да плащат 10 пъти по - висок наем на някой хазяин.

16

Анонимен

преди 7 години

народа мизерства, бездомници спят по улиците на студа, пенсионери ровят по кофите, млади момичета ходят да проституират в чужбина, студенти зъзнат, но либерастите за бежанците са се загрижили. Европо, какво ти донесоха на плещите новите комунисти..

15

Били БОНСС

преди 7 години

Това може да се отнася за един блок, но в никакъв случай за всички студентски общежития.

14

анонимен

преди 7 години

1930 г баща ми и бьдещият професор по патология сивчев са ученици вьв врацана квартира и учат на жарта от печката защото газта е скьпа и станаха хоратака че и днешните студенти ще учат на свещи и ще си опичат акьла

13

do 10

преди 7 години

така си беше, там бяха мацките от филологиите дето ги опъвахме редовно

12

Ернесто от Бразилия

преди 7 години

Да се оплачат на баба си Меркел. Тя ще даде.

11

Анонимен

преди 7 години

Аз също съм живял в изцяло ремонтирано общежитие и знам как се "пести" енергия, като стане много горещо вместо да се спират духалки и конвектори се отварят прозорците. Нищо им няма повечето са разглезени мамини синчета, а немотията калява характера.

10

Анонимен

преди 7 години

Чак толкова не са за съжаление. За 3 години в студентски разбрах едно- не е тази крайна мизерия, за която толкова говорят. Просто студентите имат прекалено големи очаквания и то при положение, че плащат около 30-50 лв на месец с консумативи. А някой да седне да чете с фенер- това вече не мога да си представя, че е реално.

9

Анонимен

преди 7 години

42 Б е легенда:-)))Поне преди 15 години там бяха настанени филологиите на софийски университет.О, младост!!!!О, спомени!!!!И сега ли са там?

8

Анонимен

преди 7 години

Ама отвън с бмв за 30 хилядни,нали.И с айфончи за 2.Много са бедни студентите-няма що.Живях известно време до студентски град-като лас вегас е.И всичките са бедни студенти живеещи в квартирки и общежития.

7

Анонимен

преди 7 години

Е наема там колко е, ча да се очакват някакви адекватни условия? Евтино и хубаво- няма.

6

zeus

преди 7 години

Защо програмата за саниране не почна от болници, детски градини, училища, общежития, всякакви държавни сгради?

5

Анонимен

преди 7 години

Само храните *** медии с истории. Аз живея в 42Б и съм свидетел на всичко случило се. Не е приятно, но е безсмислено да се стига до медиите, които така или иначе нищо не могат да направят в конкретния случай, освен да притеснят бедните родители на студентите живеещи в блока!

4

ЩО НЕ КАЖЕТЕ

преди 7 години

За безумното строителство, което продължава с бесни сили?Там един приятел на герп строи с огромен размах - бароко Не знам данчето как спи спокойно и би ли си пуснала внуците да бъда студенти там

3

Анонимен

преди 7 години

Защо банканския бег не санира сгради на учебни заведения и болници?

2

Анонимен

преди 7 години

КОЙ е подновил дограмата?

1

Gora

преди 7 години

Bg medii sa mafia.