16

Анонимен

преди 7 години

Така наречените графити са взаимствани от нега рските банди в САЩ.Чернокожите престъпници маркирали територии.Тази вандалщина на афроамериканците стана мода и в Европа.Някой го нарича изкуство.За тези гамени е важно да драскат по пресно боядисани фасади.Навремето един падна от мостът на Цар Борис върху преминаваща кола докато драскаше.Мерките трябва да бъдат драстични.Заловените престъпници трябва да чистят *** и да боядисват фасади.А сигурността на метрото е обезспокоителна.

15

Анонимен

преди 7 години

Вандалщината е национален спорт. В софия няма фасада, която да не е издраскана. Грозно и просташко.

14

Пацо

преди 7 години

Ахахахаа... това ОБАЧЕ...

13

хах

преди 7 години

До Анонимен"охраната трябваше да им счупи по една ръчичка или краченце."Мисли преди да пишеш, ако ти е възможно;)На онези п.е.чкит.Е/онеправданите/изстрадалите, които крадат релси и кабели/за 100ци хиляди/ на тях тр.ябва да ми отрежат ръцете. На онези/от а.над0лски.т3 дупки/, които като се опитват да говорят, а всъщност излизат нечленоразделни звуци като тези когато си по голяма нужда в 00-та - да им се отрежат езиците. Както е казал ХАН КРУМ!!! Да бъде думата и волята му! Казах!

12

heh

преди 7 години

До karaКой е казал, че има Диплома : )

11

Анонимен

преди 7 години

...вие пък пишете, вандали.Пардон, журналисти.

10

Чики тателя

преди 7 години

Марийче, вместо да пускаш снимка на неква драсканица, да си беше вдигнала дупенцето и да беше отишла до Обеля да снимаш графитите. Като репортажче да беше станало. Или щеше да ти измръзне копъра, затова избра по-лесното.

9

Анонимен

преди 7 години

Банда вандали РИСУВА ....Младежи със спрей-новите терористи!Нацията от изкуствоведи е напът да бъде изтрита от лицета на Земята..ОХРАНА!

8

то се знар

преди 7 години

Точно тъпите охрани бовши чингисти падат като круши пенсионерите хахахах

7

Анонимен

преди 7 години

охраната трябваше да им счупи по една ръчичка или краченце.

6

то се знае

преди 7 години

НИКЪДЕ В СВЕТА ГРАФИТИТЕ НЕ СА ГИ СПРЯЛИ НИКЪДЕ В СВЕТА ГРАФИТИТЕ НЕ СА УМРЯЛИ АХАХХАХАХАХ

5

Анонимен

преди 7 години

Защо журналистката непрекъснато повтаря-младежите,все едно става дума за някакво много добро дело?

4

Анонимен

преди 7 години

Освен яка глоба,трябва те да лично да изтрият драсканото,и не само тяхното,а и на други драскачи.Тогава може и да им се промени мисленето,и от разрушително да стане градивно!

3

Анонимен

преди 7 години

Защо всички си мислят, че в тези електронни медии всички са с дипломи на журналисти ?! Повечето са студенти по нещо си.А колкото до художниците ... едва ли ще ги хванат

2

kara

преди 7 години

Журналистката знае само едно ОБАЧЕ. Повтаря се в три последователни изречения. Много неграмотна статия. Да си скъса дипломата!

1

Анонимен

преди 7 години

Не е само метрото,графити са нагрозили и много нови мостове,стени и т.н.Одраскали са дори нови обекти по пътищата.Яко глоби за драскачите и обществено полезен труд,като например косене на магистрала лятото.