68

Дришо

преди 7 години

Ако ще да стане космонавт, пак ще ми е противен кауня. Ще си хейтя колкото ми е кеф. Ходи го чакайте на летището да ви подари кафевите *** в Петък :)

67

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКви пари да ти връща на тебе бе *** .Нищо абсолютно не му е дала държавата,че да има да връща каквото е постигнал го дължи на него и семейството му !

66

ne4o

преди 7 години

хихи нямал шансове срещу раони4..а бе мом4е ти въобще гледаш ли тенис..защо все се обаждате неподготвени...виж им ма4овете помежду им и тогава коментираи

65

Анонимен

преди 7 години

Не искам да омаловажавам успехите на Григор - браво за тях. Но това вече сме го гледали. Силите му винаги са до полуфинал, след което отиваме от Осанна до Разпни го. Срещу Надал или Раонич няма никакви шансове. Нека бъдем реалисти. Ние българите винаги тръгваме с някакви огромни очаквания без да правим обективен анализ на ситуацията. После почваме да плюем и критикуваме. Затова отсега се пригответе за загубата на Григор, за да няма после ама то можеше еди как си и т.н.

64

Анонимен

преди 7 години

Ега си черногледия Бълкански субект , защо сте такива *** , сърдете се на майките си щото и те не знаят кой ви е направил , *** с вас !

63

Край

преди 7 години

До е Един отдолу. Майката и бащата на Григор и до момента си живеят в Хасково. А ти си недоразвит не щото си се родил в "бедна и малка" БЪЛГАРИЯ щото нито е толко бедна нито толко малка ами щото си направен на грешното място.

62

Край

преди 7 години

Давай момче- играй и бий да се вее български байрак в трибуните и си пълни сметката па корифейте тук да си анализират.

61

един

преди 7 години

Браво на Григор. Страхотен спортист но, ... в статията чета "нашето момче", кое е Вашето момче да Ви попитам аз ? Когато в жалката ни малка, бедничка държавичка създадете условия младите хора да останат тук, и тук да се развиват и да станат големи хора ТУК В ТАЗИ ДЪРЖАВИЧКА, тогава ще пишете "нашето момче". За незнаещите .... родителите на Григор Димитров емигрират в САЩ със него когато той е доста малък, той е РАСЪЛ, РАЗВИВАЛ СЕ Е, И Е СТАНАЛ ГОЛЯМ ЧОВЕК в САЩ, а не тук. "Нашето момче" ?!?

60

Анонимен

преди 7 години

А груши кога ще върне парите от държавата!?!? От къде на къде частник ще получава държавни пари !?!?! СТИГА С ТОЯ КОМУНИЗЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 7 години

Не мога да повярвам, че пак има плювни по Григор, то бива лошотия ама........., нищо чудно, че сме се докарали до тук, явно има доста нещастни хорица!

58

Анонимен

преди 7 години

До До Браво Гришо 54Баща ти е турчин ...... или пък швед?!Кой знае.И ти не знаеш.

57

Всичко е ясно

преди 7 години

Матаора ще го "наматадори" на Кауня.На финала Надал-Вавринка.Шампион........Вавринка.А да стигнеш до полуфинал на ГШ беъ да срещнеш играч от топ-10 показва в какъв УПАДЪК е спорта "прехвърли-топка".

56

...

преди 7 години

Браво на Григор!!! Ще стискаме палци до последно. Дали с късмет или не важното е, че напредва. Понякога и на най-добрите им е нужна дозичка късмет за да успеят. А Вие, които плюете насам-натам се вижда с Вашия късмет до къде сте я докарали, така че сте смешни. Да са живи и здрави всички и приятен ден.

55

бях на стадиона

преди 7 години

Бех на стадиона и ме е срам от групата пияни български емигранти, които ревяха "българи юнаци"...ама кво да очакваш от носачи на пици

54

Анонимен

преди 7 години

Само да ви кажа, че плюещия е един с много коментари. И с това нещо цели просто вие да се възмущавате. Нещо като душевен ексхибиционизъм. Просто страда от дефицит на внимание и за него възмущението на околните е триумф. Аз лично не му се сърдя, просто това си е някаква защитна реакция, макар и извратена. Прекалено много болка му се е насъбрала. Явно родителите му от малък не го бръснат за 5 ст. и така компенсира.

53

до 56

преди 7 години

За съжлаление има и много българи, които го плюят.

52

Иван

преди 7 години

Абе как може да има такива българи да плюят по Григор, все същите които плюят и Кобрата. Това са хора които се мразят самите себе си, и искат всеки да е като тях- завистлив, подъл мишок скрит зад компа. Заслужавате си жалкия мизерен животец! Браво Гришо- само напред и нагоре!

51

Kiki

преди 7 години

Много много е добро нашето момче ! Браво !

50

Анонимен

преди 7 години

До Браво Гришо интелигентен спорт е шахмата и за щастие там имаме много добър представител - Веселин Топалов, тениса, подобно на футбола си е силов/техничен спорт

49

дедо гоше

преди 7 години

Разбирам го този спорт и мога да кажа едно: Формата е временна, класата е вечна! ИЗводите са за вас! Иначе дали с късмет или не, браво на Григор! Както казваше МАрк Твен, тенисът (на маса в случая, но все пак) е елементарна игра, трябва да прехвърлиш топката един път повече от противника..е Гиргор това го прави към момента така че супер!!!