8

АлексСпб

преди 7 години

До Един българин"А че английския какво? Да не си мислиш че е по-лесен от китайския едва ли не?"Английския е по-лесен, особенно фонетика - в китайски има 4 основни тоналности .. една и съща сричка "***", произнесена в 1 тон значи майка, във втори - "кон" и тн..., думите първи втори трети са различни за разни предмети, изобщо има много неща които са натрупани от хилядолетия.

7

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха.....е сега нека кажат, че Баба Ванга не познавала......нарече "44, черния президент последен, защото след него идва промяна, природни, политически катаклизми....;за България, че ще оцелеем само ако се държим с Русия (това го казва по времето на СССР!!!!), че Русия ще победи всички, че идва времето на жълтата раса и т.н ит.н...".....А и войната в Сирия предвиди!!!! Ашколсун!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Най-малкият брой йероглифи, за да може китаец да общува свободно са над 3000 знака. Как ли пишат на компютрите? А общият брой йероглифи е над 80000!

5

Китайски мартеници

преди 7 години

На китайците им излиза по-евтино да си изнесат производството в България. Даже в Китай заплатите са много по-високи, отколкото у нас.

4

Анонимен

преди 7 години

Трудно ще открият. Този език е от най-тредните

3

Анонимен

преди 7 години

Те , много китайци може и да научат български, както са научили английски и са превзели отвътре огромно количество американски компании, ако им се отвори вратата.

2

Анонимен

преди 7 години

Китайците са умни хора, вярвам, че те ще научат българския преди ние да научим китайския :)

1

Анонимен

преди 7 години

Ученици, студенти, преподаватели! Ама какъв е този г.й в средата?