123

Синедриона

преди 7 години

А стига ревахте с тоя премиерин той 1 месец има за да организира ИЗБОРЕТЕ премиерина Тиква пащк ще идва на власт и още 5 г дране защото Бахур Бахар не е приключил с вас .Още Еврофондове има за крадене БАХУР БАХАР още амфети има за влаковете да движат още крадене в енергетиката преди да гръмне България в етнически конфликт поради 2 млн .цигансо население. Спетеспокойно .Имате още 5г мандат с Тиквата БАХУР БАХАР

122

Анонимен

преди 7 години

Николай Павлов на енергетиката???!!!! Ама да си остави Нушка. Що са излишни движения?

121

bigpick

преди 7 години

Все тая , брат!

120

байхейс

преди 7 години

стана премиер и първата му работа беше да отиде да целуне гъ. на Паси, само дето не си надена еврейска шапчица както правеше Плевнелиев

119

Няма оправия

преди 7 години

"Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци са мои братя." Така започна Приказката за стълбата и на Румен Радев. Не очаквах обаче толкова бързо да изкачи всички стъпала !

118

Бай Колю

преди 7 години

Браво, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ! Най- добрият избор, началото на една нова България!

117

няма разлика

преди 7 години

1."Старата песен-на нов глас"............................2."Със стари еди-какво-си нов бардак не се прави"

116

Анонимен

преди 7 години

Чета за силни и енергични личности, но ми се струва, че като че ли много хора не си дават сметка, че по закон служебното правителство има една-единствена основна задача - да подготви провеждането на предсрочни избори. Всичко останало е за да работят институциите и да няма вакуум. Герджиков е ОК вариант за това - неговата работа не е да прави промяната, а да осигури нормално провеждане на избори и който спечели там, той/тя трябва да прави промяната!

115

статукво

преди 7 години

Радев, Радеееееееееееееееееееееееееееееееев!!!!!!

114

Великолепният харем

преди 7 години

след радостната дворцова новина и "секс позите с повече приключения" за форумен финал и тази вечер електоратът на светлото бъдеще щастливо заспа преди утрешната сапунка, когато Джумхуриет ще каже... /гледайте след рекламите/

113

Човек

преди 7 години

Гласувах за Радев, но като че ли изтрезняването предстои.Чудя се, толкова ли нямаше един читав, учен човек в територията, който да бъде назначен на този пост? Качествата на Проф. Герджиков не желая да коментирам, но е символично и си мисля, че е проява на лош вкус или нещо повече, да избереш бивш политик от провалена корумпирана партия!Ние помним!

112

ognyanz

преди 7 години

Тъкмо защото имаш примитивно мислене, достойно за пожарникарското образование на бат'ти Бойко, държавата ти се вижда порнографска. Естествено е за един елементарен човек университетският професор да не значи нищо - просто такива са му критериите. Целия свят му се вижда порнографски, въпроса е къде могат да му дадат повече, и по възможност срещу нищо.

111

ognyanz

преди 7 години

До 169: Такива като тебе могат да превърнат всеки форум в порнография.

110

ognyanz

преди 7 години

Герберските *** са в истерия. Какъв срам, какъв позор, какви трагедии. Проф. Герджиков е университетски преподавател, и единственото му участие в политиката досега е половин мандат като председател на Народното събрание. Няма как да извадите нещо срещу него, ако не е чиста измислица. Действайте, дано някой ви повярва.

109

М, да ...

преди 7 години

До буден гражданинКое ти е будното? А гражданското, м? Подобни се привличат, а ти си избираш Хераклитски ***! :))

108

ognyanz

преди 7 години

Гербаджийските *** са в стихията си. Какъв срам, какъв позор, какви трагедии. Проф. Герджиков е университетски преподавател и единственото му участие в политиката дотук е половин мандат като председател на Народното събрание. Така че, за да извадите нещо срещу него, няма как да не е чиста измислица. Действайте, дано някой ви повярва.

107

буден гражданин

преди 7 години

благодаря на Бойко и чакам скоро Борисов 3 :)

106

Наблюдател

преди 7 години

Отчаяние, гняв ли се забелязва, м? А стига! :)) Никакъв Борисов 3!

105

Е,народе!

преди 7 години

До къде стигнаха нещата? Или до пушките...или до туба бензин и клечка кибрит. Копаят ни общ гроб.Няма ли един читав политик в тая скапана държава ,бе? И има ли друга такава държава,раждаща само национални предатели-нЕма,е па-нЕма!!!!

104

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Докато има тарикати ще има будали