61

145

преди 7 години

Като чете човек коментарите има чувството,че е попаднал на сбирка на благородните девици! И тук,там - на някоя"мека"китка!Абе Вие какви шофьори сте!!! Всички жигулита ли карате та се радвате, че така скопиха колите ни!!!Тези измислени глоби за скорост са само за нас,балъците! За тези,който карат коли за над 50 000 Хил.не никакъв проблем да дадат още една хилядарка за качествен радар детектор!?Ето защо депутатите гласуваха този закон!?!?!?

60

Така е

преди 7 години

До Народен представител 57 То хубаво да им смениш мисленето , ама как да стане? Науката е доказала че по полов път е невъзможно.

59

Мареков

преди 7 години

Или това е след Левски? Може да има разрешение човека - да зарежда или живее там.

58

Мареков

преди 7 години

*този

57

Мареков

преди 7 години

А къде да кара точи по Графа, като неговата лента не е изчистена?

56

минавам транзит

преди 7 години

Ъмм... такова, а на тия със скъпите коли табелите сваляте ли ги? Или тва само за плебеите?

55

фен

преди 7 години

До fen черни?

54

edin

преди 7 години

крушка може да ви изгори всеки момент

53

Един българин

преди 7 години

Ми не, не се стряскат честно казано. Аз шофирам всеки ден и спазвам правилата като карам с 50 километра в час, и това е ежедневие да ме изпреварват със сто и да ме засичат и заобикалят отвсякъде.Затова новите санкции са недостатъчни, според мен. Трябва като щатската полиция - във САЩ. Така трябва да действа и нашата полиция КАТ.За всяко по-голямо нарушение - надяват ти гривничките и в ареста. Пък там се обяснявайте кой крив и кой прав. Какво да гледаме САЩ - така е и в съседна Сърбия!

52

Шишо 91280

преди 7 години

еваларско на тоя дека е направил снимките... :)

51

men

преди 7 години

А интересно все повече са джигитите с евтини коли. Мутрите все повече изостават и по-рядко карат като ***.

50

Анонимен

преди 7 години

Когато чобаните от провинцията залеят София се случва ТОВА!

49

Анонимен

преди 7 години

Шопите имат пари и то все крадени не ги жалете!Трябва по яки глоби!с парите от глобите да облагорадяват провинцията с озеленяве и велоалеи!

48

Анонимен

преди 7 години

Когато един народ е *** той произвежда прости медии, прости управници, прости съдии и изобщо всичко му е просто.КРАЙ!

47

Анонимен

преди 7 години

До Народен представителЧе той, неговия приятел същия *** ли е, та да му даде колата си?!Ако е - и той да остане без номера. И да плати глоба. Освен това наказанието не е за колата, а за водача. Т.е. следващото му наказание ще е пропорционално "нагоре".По цял ден пътувам и ми е писнало от некадърни късочурковци с коли и с грес в главите.Дано глобите помогнат все пак. На българина, като му бръкнеш в джоба (т.е. на запъртъка на родителите в портмонето) и ... а дано му дойде и акъл от някъде

46

Народен представител

преди 7 години

Абе хора, що сте толкова наивни??? Това са временни мероприятия. Сваляли номера на джигити. Браво, ама какво от това??? Нали същия този, утре ще вземе колата на някой друг негов приятел джигит и ще прави съшото с нея... Каква е разликата? Истината е да се работи в посока промяна на мисленето на младите хора...

45

Анонимен

преди 7 години

Освен снимки ще има ли санкции? Това е в центъра на София, а представяте ли си какви безобразни нарушения стават в кварталите.

44

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че ефект ще има, но трябва да си много голям *** или журналист, за да очакваш ефект след 2 дни. Всеки чийто номера са свалени е един потенциален убиец по-малко на пътя и номера не се свалят за какво да е нарушение (тип това което сте снимали), а само в специфични случаи.Така че освен, че е доста манипулативна и плоска, статията е безсмислена леко като цялата ви медия.

43

До 51 Край

преди 7 години

Що не си напишеш, че искаш направо да режеш главите на всеки, който има кола?!

42

do 47

преди 7 години

тоя на 10 снимка е от руското посолство - 68 са техните номера :D Путин бави градския транспорт и развяля настилката на цариградско шосе!