34

Анализатор

преди 7 години

Бойко ТИКВАТА!!! Беше ОБЕЩАЛ моста СИЛИСТРА=КЪЛАРАШ!!! Когато му вървяха КАМИОНИТЕ с БОКЛТУКСА !!! НЕГОВИТЕ ГОНДОЛИ!!! А КЪДЕ Е СЕГА МОСТА??? ТОВА НАЛИ БЕШЕ ДУНАВСКАТА ПРОГРАМА??? Защо НЯМА???? НЯМА МОСТ !!! АРЕ ТИКВО??? АРЕ БОЙКО????!!!!

33

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБАВА ЗАКОННОСТСПЕЦПРОКУРАТУРАТА РАЗКРИ КОЛКО СА ПОЧТЕНИ ГЕРБАВИТЕ МИТНИЧАРИ - АРЕСТУВАНИ СА ВСИЧКИ НА КПП Свиленград, Дунав мост и на още няколко КПП, скоро се очакват и на другите КПП Калинките да отидат при Бай Ставри. В един от арестуваните е намерен дневния гербав оборот - половин милион лева. Ако не бяха паднали от власт още да лапкат и папкат техните търтеи корумпирани.

32

Анонимен

преди 7 години

До БСП+ДПС=ПЪЛЕН ФАЛИТ!ГЕРБАВ *** измежду един от 50000 които ви изпя Тиквоний Тато Вторий в неделя. Явно мобилизацията за да пишете претоплени манджи е на върхова степен. Върнете 34 милиарда кредити, които изплюскахте за двата мандата, пък после искайте пак да управлявате, чалгари в политиката.

31

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова:Обяснението е просто. Тъкмо бяхме наредили на митничарите и граничарите да пълнят касичката за купуване на гласове на наркодилърите за изборите и уви... Всички са арестувани и сега понеже тираджиите не знаят на кой да дадат подкупите и затова правят задръстване на митницата, щото иначе а тръгнат без да са се отчели, а някой ще им намери контрабандните товари на унгарската граница. мухахахах

30

БАБА КУНА

преди 7 години

ИМАШЕ ЛИ НЕЩО, КОЕТО ДА Е ПОДРЕДЕНО ПРИ ГЕРБ, ОСВЕН КРАЖБИТЕ, ТА ДА ОЧАКВАМЕ И РЕД ПО МИТНИЦИТЕ ?!

29

do BSP

преди 7 години

А утре извикайте Б.Б. да ви обясни защо не ви стават чурките. Пълни евнуси сте, и политически и в прекия смисъл.

28

АБВ

преди 7 години

За комунистите се отнася коментарът ми

27

АБВ

преди 7 години

До Нинова да обясниТози студ не е лош, той е полезен за страната ни. Лъжливи, нахални комунисти. И останалите, които вече почти 30 години работят за просперитета на България са крадливи ***, ама вие ги биете. Няма по - добри от вас!

26

Нинова да обясни

преди 7 години

Нинова да обясни за сибирския студ , който скова неотдавна страната ни пристигайки от нейната любима Русия.

25

АБВ

преди 7 години

*** въпроси, които целят да внушат на по - малко умните хора, че определена партия не може да регулира движението през КПП - тата. А отговорът е , че хората все още не могат да управляват природата и , че когато не можеш да ползваш ферибот за да преминеш през р. Дунав, можеш да го направиш само по още 3 начина - под вода: по въздух и по МОСТ. Под водата се движат подводниците, по въздух - самолетите, на камионите им остава да ползват мостове. Нагли , корумпирани лапачи!

24

реалист

преди 7 години

До БайфиданЗабравих, че на вас все някой друг ви е виновен?

23

реалист

преди 7 години

До БайфиданТИ МОЖЕШ ЛИ ДА СИ РАЗМЪРДАШ ДВЕТЕ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ ИЛИ ЕДНАТА Е В ОТПУСКА И ТИ Е ТРУДНО ДА МИСЛИШ? КОЕ ТОЧНО НЕ МОЖА ДА РАЗБЕРЕШ? ЧЕ МИТНИЦИТЕ И МИТНИЧАРИТЕ НЕ СА ПОДЧИНЕНИ НА БЪЧВАРОВА И МВР ИЛИ КАКВО?

22

Боко Тиквата

преди 7 години

Виновни са Виденов и Орешарски.

21

ГЕРБ

преди 7 години

БСП са виновни! Залагат ни бомби!

20

реалист

преди 7 години

Не, че съм адвокат на Бъчварова, но митничарите, от които зависи колко време и как ще се извършват проверките са на подчинение на Министерството на финансите, а не на МВР. Бъчварова точно им е никаква.

19

Анонимен

преди 7 години

айде Радев хващай пад ручка тавариш Нинова и да се оправяте. Крайно време е! Вече пое власттЪ! Не на нас тия!

18

Анонимен

преди 7 години

бйе-сйе-пйе-ту създава хаоса. да се отсвирят тотално!

17

Вили

преди 7 години

До АнонименИ на румънците им се клати правителството и митничарите са дали отбой,,,,

16

Иванчо

преди 7 години

Нали БСП ревяхя и плюеха , че не ни трябва Дунав мост 2 и , че никой нямало да минава по него. А сега изведнъж двайсет километра опашка

15

аз

преди 7 години

До АнонименМоже да не е катаджия - но спокойно можеше да състави правителство до сега! Че дори още преди месец и половина - когато Плевнелиев го канеше да го направи! А не да ни управлява "правителство в оставка".