48

Готин

преди 7 години

Репликата ми по-долу се отнася за коментара на "пловдивчанин"

47

Готин

преди 7 години

Разбира се,Тотев е най-успешния кмет за последните 5000 000г! Ама къде забравихте неговото ***- Гърневски,който посвети на Тотев цяла сърцераздирателна поема! Че Гърнето беше успешен поне за 5000 000 000 години!!!

46

тя

преди 7 години

Разследват ги , разследват ги и после по- невинни от момина сълза! Кога най- после крадци от високите етажи ще има в затвора? Докато не ги отсъдят и върнат всичко заграбено и в затвора , няма да спре корупцията!

45

Анонимен

преди 7 години

Нищо чудно - и ЦвЦв беше обявен за чист като сълза на девица!

44

Незначителните

преди 7 години

Докато в наща държава съда оправдава мутрите и политици няма да усетиме демокрацията никога!Само изтинска реформа в съдебната система ще ни направи европейци.

43

Анонимен

преди 7 години

Градът се представя супер добре икономически - в това мисля, че се убедиха и най-чугунените тикви. И хоп кмета крив за няква зделка. Абе мрънкачи кой кмет на населено място е 100% чиста за поръчка от 1мил. лева. Разликата е единставено кой какво прави за градът си. При предните управляващи - далаверите бяха 100% видни, ама не асвалтираха и 1 улица.

42

AD

преди 7 години

Ужас, ужас...само като им видя гнусните, алчни мутри на политици, кметове, общински, съдии и подобни ми се повдига.Няма ли това овче общество да се вдигне веднъж за винаги??? Почнахме да взимаме по 700-800 лева и всичко стана цветно....ад

41

Да бе

преди 7 години

Изненадан съм.Вълк хванат в кошарата, ама го връщат пак в нея щот не бил хванат по законосъобразен начин.За всички коментатори на полит вълна. Не съм ***. Обикновен човек съм, който дава хляб на няколко семейства с малкия си бизнес съм. Просто ми писва вече.

40

Анонимен

преди 7 години

няма такава мафиотска държава като нашата как един не вкараха в затвора всички чисти души непорочни последният АНГЕЛ които оневиниха е турчето бисеров тотев отвсякъде наакан до шия и тои невинна душичка не няма такава държава просто нямам думи

39

Анонимен

преди 7 години

да сте видели беден съдия ?

38

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

37

Номера

преди 7 години

На червената прокуратура не мина. Я сега да видим ко праи Р.Овч. с обвинение за 150 млн лева, или ще мине като Масларката.

36

РЕАЛНОСТА

преди 7 години

ОСТАНАЛ НЕ ОСТАНАЛ КМЕТ ,ВЕЧЕ Е БИТА КАРТА И СИ ГО ЗНАЕ .ВЗЕХА МУ ПАРИТЕ НО ДЕЛОТО СИ ПРОДЪЛЖАВА А ТОТЕВ Е ВИНОВЕН И КЪЩАТА И ВИЛАТА ЩЕ МУ ВЗЕМАТ С ТОВА ДЕЛО И КОЙТО СЕ РАДВА БЪРКА МНОГО ,РАБОТАТА ХИЧ НЕ Е ЗА РАДВАНЕ КМЕТ С ПЕТНО НЕ Е НИКАКЪВ КМЕТ,ЩЕШЕ ДА Е ПО ДОБРЕ ДА ГО ОТСТРАНЯТ И ДА СИ СЕДИ В СЯНКА ТИХО,ТИХО БЕЛКЕМ ХОРАТА ДА ЗАБРАВЯТ А СЕГА ВСЕКИ ДЕН ЩЕ МУ ГО НАТЯКВАТ ,ВСЕКИ ДЕН ЩЕ ГО ИЗНУДВАТ И ТОЙ ЩЕ МЪЛЧИ И ЩЕ ПЛАЩА .С КАКВИ ПАРИ ПЛАЩА???? ЗНАЕТЕ А ТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ МУ ТРЯБВАТ.ЕДИН ЛЪСКАВ ДЖИП ТРЪГВА ДНЕС ЗА СОФИЯ С ПЪЛЕН БАГАЖНИК И ОЩЕ МНОГО ЩЕ ТРЪГВАТ ДОКАТО ТОЗИ Е КМЕТ.

35

Някой си

преди 7 години

До всички обвиняващи кмета на Пловдив да сте чували основното правило в правораздаването,че човек е НЕВИНЕН до доказване на противното.Това,че срещу някой е повдигнато обвинение не значи,че е виновен.Видяхме да се на повдигат обвинения срещу неудобни хора,но колко бяха осъдени.Без да съм привърженик на Тотев,гласувах за друг на първия тур на изборите,но е факт,че той е може би най-кадърния кмет на Пловдив след 10-ти ноември.Вижте кой подаде сигнала и какви са отношенията му със съпартийците си.

34

Анонимен

преди 7 години

И за какво беше тази пушилка? Милионите са делнати между кметчето и подчинените му кво толковоа е станало? Ако беше ги прибрал само той тогава подчинените му щяха да се разсърдят че не е делкал с тях и щеше да го осъдят условно с 1 година изпитателен срок. Незнаете ли как се прави това вече 27 години? Щом досега не сте разбрали никога няма да го разберете.

33

АК-47

преди 7 години

Изобщо не разбирам, защо се подвеждат под отговорност същества от ГЕРБ, като винаги са оправдани по-късно. Стига с тези пушилкиииии. Няма по-велики и невинни от гробокопачите.

32

Анонимен

преди 7 години

Доволни от съда са само кмета и депутата.

31

wer

преди 7 години

Това е вече съда, а не прокуратурата

30

Анонимен

преди 7 години

Ура, другари! Прекрасна съдебна система си имаме, за чудо и приказ. Румънците нищо не разбират от борба с корупция, те само ни дишат прахта, както казваше един ***. Само, че те са на улицата щото им казали, че понеже затворите били препълнени с политици, нямало повече да вкарват. А у нас си седим на топло по къщята, понеже същия *** каза: Те знаят, че само ако ги пипна да крадат, ще си заминат! И Корупцията като чула тези страшни думи, сама си отишла!

29

Karpuzan

преди 7 години

Мда партията е само на 10 години, а действа нато 60 годишен изпечен мошенник .