22

Анонимен

преди 7 години

русия и китай да свършват със трумп изапада за да няма такива проблеми.по сталински нет человек нет проблем,нет запад ест мир

21

aman ot

преди 7 години

aman ot progno3i na nekadu1rn1z1

20

ЕМ

преди 7 години

Уважавам *** Василева за интересните статии. Но, ***, извинявай - "да растърси Близкия изток". А той сега един такъв спокоен...?! Половин милион убити и 6 милиона бежанци в Сирия, гражданска война в Йемен, гражданска война в Судан плюс геноцид в Дарфур, гражданска война в Либия, антитерористическа война в Египет... Направо спокайствие за завиждане! И всичко това с благото участие на мирния нобелист Обама. А кой знае - може би малко "разтърсване" ще да е от полза...

19

ЕМ

преди 7 години

Обама се прояви като слаб, дребнав и отмъстителен! Натанияху положи много усилия да предотврати ужасната сделка с Иран - кошмарна не само за Израел, но и за повечето сунитски арабски държави, а също и за САЩ! Нормалните хора в Щатите уважават Израелския премиер. Той е канен 3 пъти да произнесе реч пред Сената. Освен него такава чест е оказвана само на ... Уинстън Чърчил! Трамп показва признаци на силен, волеви лидер. Желая му успех!

18

Браво

преди 7 години

Браво на Тръмп. Велик. А Обамата и Килърито са за затвора.Гуатанама

17

Анонимен

преди 7 години

Ами, върнете Барак Хюсейн ал Джихади Убамъ. Той с меката ръка видяхме докъде го докара...

16

анонимен

преди 7 години

не само бл изток щелият свят ще гори за отбрана има 680 милиарда какво ще станес тях в рьцето на бизнесмена трьмп и зет му евреина помнете сьрбия и 1999 г

15

Анонимен

преди 7 години

Тръмп, сега като изгони н е г р и т е от САЩ-интересно къде ще ги депортира-да не ни ги прати тук

14

Циник до Handel

преди 7 години

Хубаво...за САЩ! Тези , които са искали да отидат там сега ще се пренасочат за Европа - на Мурксул-ханъм и приятели! Фюрерката продължава да иска още "бежанци" от Африка, и близкия изток! Твърдо отказва да постави граници на мигрантския поток! След всичко случило се в Европа през последните 2 години започвам да си мисля, че Доналд Тръмп е прав, когато я нарече луда!Кой нормален човек ще пълни държавата си с ***, търтеи, социални ***, и убийци ? Тълпи средновековни хашишини!

13

Handel

преди 7 години

До ЦиникТоку що подписа (Тръмп) изпълнителни заповеди със забрана на сирийци и подобни да лизат в САЩ с изключение на преследвани по религиозни причини от малцинствата - т.е. малкото останали (все още) живи християни в района.

12

Анонимен

преди 7 години

"Промотиране на демокрацията", ХАХАХАХАХА тея само войни правят. Какви демокрации кви пет лева????!?!?

11

Влади

преди 7 години

Най-после един умен президент! Не,че няма да го свалят с импийчмънт, но много от идеите му са реалистични и навременни. Това с човешките права на терористи и подкрепящото ги население, както и на други престъпници, ни е писнало на нас, обикновените бели хора. "На зла круша - зъл прът ",е казал народа.

10

Щирлиц

преди 7 години

Явно износът на демокрация ще се развива на по-бързи обороти.Ще има още атентати,шърли-мърли,и какво ли не...Не отиват на добре работите.

9

Циник продължение

преди 7 години

Днес ясни фронтове няма - неолибералчетата...либерастите...мултикултурни....транссексуални подлизурковци се погрижиха ЗАРАЗАТА да плъзне и в сърцето на западните цивилизации...и защо? В името на какво? Заради мъгляви..лицемерни..принципи!6 пъти Бубарак Патладжана споменал в речта си думата Демокрация ...нобеловия лауреат за мир....и продължи 8 години с Арабската пролет - организирани държавни преврати в близкия изток! Дано Тръмп запретне ръкави и оплеви ислямските плевели!

8

Циник

преди 7 години

Цитат: "Тръмп обяви във встъпителната си реч, че ще "изтрие радикалния ислямски тероризъм от лицето на Земята". Ислямът се задържа задълго в неговото полезрение по време на предизборната му кампания и той твърдеше, че президентът Обама е "мек" към терористите мюсюлмани.Край на цитата - само това си обещание да изпълни - ще го призная! Бубарак Патладжана с неговата лицемерна демокрация върна целия свят в средновековието!Пли Саладин, и Ричард лъвското сърце - поне фронтовете са били ясно очертани

7

Джона

преди 7 години

*** то още от заглавието изтръпваш, близкия изток ще бъде разтърсен, като че ли сега е нещо друго

6

Джон

преди 7 години

11, не си слагай сам +, и хапни някой хамбъргър, че са на свършване

5

Анонимен

преди 7 години

Елkе от това което си преписала бас държа че нищо не си разбрала

4

Джон

преди 7 години

7, да бе, бежанците имат нещо общо с на ба ба ти фър чилото

3

Джон

преди 7 години

5, щото американците ги е еня за човешките права, затова ли в Европа дойдоха 1 милион и поливина от изток, сирия, ирак, афганистан, палестина, либия, все където братята американци налагат демокрацията и човешките права, а номер 5?