25

Анонимен

преди 7 години

Не може да изпиеш шише ракия и да седнеш да караш. Това си е престъпление.

24

Анонимен

преди 7 години

Аааа, значи можело...

23

Темида

преди 7 години

Достъп до записите от Полицейските коли свободен за гражданите + Още 100% завишение на глобите + ефективни присъди без право на обжалване за алкохол над 0.8 и дрога (както и за без книжка) и евнтуаааааааално може малко по-малко да се избиваме.П.С. ако пък оправят простотията с това видеозапис да не е доказателство и си накупим (нормалните хора видеорегистратори и важат в съда и в КАТ записите) може и тъпите кифли и батки дето са царе на пътя да понамалеят.

22

до ПРЕМИЕРО

преди 7 години

Нещо не схванах тая словесна диария?!?! Искаш да кажеш, че правилата са само за тия дето ги спазват, а тия дето не ги спазват не трябва да се наказват? Според мен това е единствената смислена промяна в Закона в последно време. Видя се, че нищо друго с изключение на камерите не даде резултат, а жертвите растат основно заради не спазване на правилата! Повече от логично е като застрашаваш осталите на пътя да те спрат от движение на момента! Аз дори съм за конфискация ако си пиян зад волана!

21

Анонимен

преди 7 години

Много криво я разбрахте тази демокрация... Взехте го за анархия. Още по солени глоби трябва даже

20

Анонимен

преди 7 години

Cars,mobile,*** bg, пускам една обява,че продавам Голфу и да ми глобяват след това шмайзера.

19

t-rex

преди 7 години

до ССЕ то заради такива дървени философи като теб сме на тоя хал! Естествено, че никой не спазва правилника на 100%, ама да превишавам ограничението на скоростта с 50 км в час, да карам пиян и без книжка никога не съм го правил!И сега вземи ми обяснявай за безумните знаци... Каквито са - такива! Спазваш ги и точка по въпроса!И не изкарвайте КАТаджиийте по черни от дявола! Мен лично няколко пъти са ми правили компромис защото нарушенията бяха безобидни!

18

ля ля

преди 7 години

просто им намериха работа на КАт - *** там вече излизат за последно грабене че замирсва на приключване на "бонусите" в техния джоб!!!!крайно време е тези хора да работят и КОНТРОЛИРАТ ВСИЧКИ!!!!! направиха тази служба за смях - ПОЛИЦАЙ!

17

FFF

преди 7 години

Правилата се пишат, уж, за да ни пазят. Когато няма резултат - остава само пълненето на джобове. Но българският злобар гледа само "на Вуте да му е зле"

16

:)

преди 7 години

Едно е да глобят, друго да съберат парите от глобата.

15

Анонимен

преди 7 години

малко да се позатопли и си вадя колелото

14

Анонимен

преди 7 години

Евала да ги спират заедно с на ркоманите де лъжат децата дръстете наред

13

Анонимен

преди 7 години

До ссТова е положението като не ви изнася чупката ама не знам къде другаде ще ви траят.

12

сс

преди 7 години

Същото се отнася и за 7

11

Анонимен

преди 7 години

Браво само така. Българина от друго не разбира.

10

сс

преди 7 години

До 8Ти ли си най изрядния, само не ми казвай че спазваш правилника. Тепърва ще има много злоупотреби. На много места има безумни знаци, само за да се прибират глоби. Факт.

9

строг

преди 7 години

Докато не почнат да режат глави... няма оправия.Спомнете си историята... Защо Крум е създал т.нар - Крумови закони? Видял се е в чудо човека, зат'ва.И сега трябва така, иначе няма да стане.

8

ккк

преди 7 години

Браво ,точно така трябва

7

Анонимен

преди 7 години

До FFFАко спазваш правилата няма да пълниш ничии джоб. Ама не искаш нали ? Щото си много специален и всичко се върти около теб...

6

Бау

преди 7 години

Браво! Крайно време е тарикатите да си го получат. Не може някой шофьори да внимават много други да си правят каквото искат без да се притесняват. Правилата трябва да се спазват!