9

Анонимен

преди 7 години

А, колко ще струва ремонтът? А, коя фирма е "спечелила" поръчката? А, не можеше ли зоопаркът да се ремонтира в пролетно-летен сезон? А, комисионните на кого ще се "паднат" - на самоковската даскалица, на банкянската магнолия, или ще си ги делкат?А, защо чак сега се бърза?А, де!

8

хахахаха

преди 7 години

Служителите там отдавна са в "ЗОНА АФРИКА" по отношение на заплатите.

7

Истината за зоопарка

преди 7 години

Мой близък до скоро работи там доста години. Немарливи безхаберници. То не тровиха животни, то не беше чудо. Некадърно управление и община, която иска да смуче колкото се може повече средства от зоопарка без да влага нищо в него. Служителите са на почти минимални заплати.

6

един

преди 7 години

Крайно време е, да направите и свестни паркинги. Не може да искаш да привлечеш хората, а да няма място къде да паркират.

5

Анонимен

преди 7 години

Човекът казва "ресторанти", не "барове".Барове в зоологическата градина са неуместни, дори и в държавата на пияниците.

4

Анонимен

преди 7 години

ЗА БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ ИМА ЛИ СПЕЦИАЛНА КЛЕТКА? А ЛИЛЕТО ПАВЛОВА ПРИ СЛОНОВЕТЕ ИЛИ ПРИ ХИПОПОТАМИТЕ ЩЕ Е?

3

Анонимен

преди 7 години

Големите котки ще бъдат разширени..........................как? ще ги помпат с въздух,или ще ги прехранват ? я по-добре просто да им разширят пространството,а ?

2

Анонимен

преди 7 години

Време е да затворят всички зоопаркове. Няма клетка, която да накара животните да се почувстват максимално близо до естествената си среда.

1

Анонимен

преди 7 години

Наистина е крайно време. Особено лятото е ад да се опиташ да разгледаш нещо - слънце и никаква сянка, смрад и мизерия. Да не говорим за горките животни, които няма къде да избягат.