19

Анонимен

преди 7 години

"Когато работиш в едно министерство и правиш реформи..." Харченето на държавни пари за подмяна на съществуващи тел.централи ли е реформа? Наистина след 1989 г ни управляват напълно изк-уку-ряк-али див-анета и пълни ид-иоти!

18

Мънго Джери

преди 7 години

"Пощенската кутия за доноси" е добре отработен похват! Я си спомнете М.Манолова какво доносче спретна точно в навечерието на 1-и избори в пълно нарушение на Конститцията! За което обаче забележете, бе наградена от ГЕРБ със сегашната си службица и ръси акъл всеки ден! А трябваше за това да търка наровете в Сливенския затвор ! ГЕРБ продължават традицията, нали повечето като бат ви Бойко и другарката Цачева са си "бивши" комнисти!

17

Анонимен

преди 7 години

КЪДЕТО ДА БОДНЕШ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ОТВСЯКЪДЕ ТЕЧЕ КОРУПЦИЯ.

16

Not

преди 7 години

Koi sa posolstvata - haide da gi vidim i da proverim sami - gospodari suvereni kade ste?

15

!!!!!!!!

преди 7 години

Важни са фактите! Пък кой зад кого стои не ежважно.

14

Вигенин беше първият

преди 7 години

Вигенин беше първият външен министър на страна от ЕС, който посети Киев след пуча! Какво искате от такъв убеден демократ, също като вас? А аз много се учудвам, че Тръмп не е уволнил Митов, защото той урони престижа на САЩ!

13

Анонимен

преди 7 години

cash back

12

тя

преди 7 години

Не е важно от къде идва сигнала , по- важно е да се провери и да се вкара в затвора най- сетне един висш чиновник "за кумови срама" поне!

11

Дечо

преди 7 години

До Анонимен 6Има предвид че са поръчвани централи за други консулства различни от тези за които е подаден ДОНОСА!

10

Анонимен

преди 7 години

Kalfin ostavi vs 4engeta donosnizi nekadarni pianozi. Uj diplomati kalfin i mitov sasipaha van6no da ne govorim koi da po posolstva gen konsulstva komunjagite rabota namat tlasti daplati kapat schofiori 4ista4ki gotva4li. Antoraja koito ne e neonhodim jenata na poslanika i gen konsul moje sami da 4istat hotvat. Koi sa te jeni na tuka frto da gi pratili na ranota ne primzesi taka se har4at parite na bg i van6no profi diplomati nama ve4e 4engetats gi isgoniha sa da komandvat te 4engeta bkp

9

Анонимен

преди 7 години

Този *** не беше ли приятелката на Сатанишев?

8

Анонимен

преди 7 години

Този ангеличин да си ходи - или лъже или е глупав и в давата случая не за МВнР. За жълти стотинки продават държавата, окрупнената поръчка в условията на конкуренция би намалила цената, което е идеята на ЗОП (не че е идеален де, след последните промени е врата в полето), но човечеца силно се е объркал, че не трябва да се възлага една обща поръчка, виж ако бяха 5-6 различни фирми би имал за какво да се хвне, но така е чиста далавера.

7

God

преди 7 години

До Анонимен 6Точно така. И всички външни представителства вкупом избират една и съща фирма? Само тя ли доставя телефонни централи? И ако се направи една голяма обществена поръчка няма ли да се постигне по-добра цена? Нарича се икономия от мащаба или икономията е *** дума, когато опре до харчене парите на данъкоплатците?

6

Циник до 6

преди 7 години

Да...правилно си разбрал..."въртят едни пари"*** не могат да се разберат - кой колко да си земе :-)

5

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах, този твърди, че по времето на Вигенин са поръчани същите централи за същите суми, е какво налага сега да бъдат сменявани и то пак със същите?

4

Циник до Нина

преди 7 години

Уфф...то човек - ако трябва да изброи всички малки, средни, и големи крадци....ще се получи том с дебелината на "Война и Мир" ..ГЕРБ не се различава от другите - юнашко крали от държавата през последните 27 години!

3

nina

преди 7 години

До ***: Сред изброените от Вас не видях едно име от ГЕРБ. Те богопомазани ли са или по понятни причини са извън Вашето полезрение?

2

ядец

преди 7 години

Външно скочило на Вигенин, а той коментирал, че само обещавали да му скачат, пък накрая пак нищо.

1

Циник

преди 7 години

Вигенин...Стани-шеф, Василев...Велчев...Овчаров...Бареков...Курумбашев...което и име да си изберете ...все душмани...все разбойници!