75

Партиен член

преди 7 години

*** той депутат бе,имайте малко милост.Работи за народа и спазва закона.

74

Азззз

преди 7 години

Да, бе, а той хабер си нямал, че е затворен пътя, а пък в болницата така слагат упойките на хората по стаите много преди операция или пък в операционна влизат с телефоните, за да могат да говорят докато са под упойка. И каква е тая упойка - говориш си по телефона, замаян, а те режат в тоя момент... Абеее... "да имах една гьостерица..."

73

Така е

преди 7 години

Българи, бъдете единни и нека се подкрепяме едни други, а не всеки да гледа да уреди себе си и после да плаче от себеподобните си депутати!

72

Анонимен

преди 7 години

Упойка му трябва, ама от тези като за бездомните кучета(те са по-достойни за живот от този нагляр)

71

Ц.Ц.

преди 7 години

Наглец,гледах го сутринта как не се спря,как не уважи съда-все пак се е произнесъл ,не става така, трябва да се шуми повече,за такива само затвор да си понесе последствията-били те дори и на баща му,тук става въпрос за около 600 кв.м.да се коригира сега двора му и да събори къщата ако е незаконна,ами тези от общината защо не се самосезират и те.

70

Борето

преди 7 години

Градил си боре , Килия

69

ЖОРЖ

преди 7 години

Погледнете го. НА ЧЕЛОТО МУ Е НАПИСАНО ,, ШМЕКЕР СЪМ,,. В политиката ролята е същата. ДА Е САМО ТОЗИ, С МЕД ДАГО ХРАНИШ. ПАСМИНА.

68

Ku4e

преди 7 години

Дано не се събудиш след тая упойка , направо евтаназийка да ти направят , Черво долно и дебело. И на баща ти да му го поставя ...

67

Семов

преди 7 години

Тоя депутат да не е в детската градина???Какви са тези безмозъчни извинения? Баща му го направил, под упойка бил...подиграва се с нас!

66

мен

преди 7 години

ДАНС кога най-сетне ще разбере, че корупцията е най-голямата заплаха за националната ни сигурност? Имат много несвършена работа по цялата държавна администрация, столични райони, общини, градове и дори села!

65

честит

преди 7 години

наъ *** е че слинжъра казва - *** аз съм й дал ключ бе . Ама гринго , това че си й дал ключ не означава че имаш право да вземаш чужда земя.

64

Ха-ха

преди 7 години

Този ни смята за ***! Лъжи и сам не си вярва,но мисли че може да му се размине!Така ще бъде,докато не се приеме мажоритарното избиране!

63

Анонимен

преди 7 години

Цялата държава е разграбена поделена, заградена и разпределена - тука за 20м2 дворно място ни занимават една седмица.

62

честит

преди 7 години

не разбирам пострадалите . честно. при положение че имам съдебно решение за премахване и че този де.бил отказва да се подчини -наемам един трактор с верига, отивам до някоя люлинска фитнес зала и вземам 5-6 момчета безработни да охраняват процеса, чини ми се ще се навият за извадят еддни 20-30 лева за 1 час работа - една верига от трактора до вратата и вратата след 5 минути я няма . После момчета вземат вратата - мятат му я върху барбекюто и готово. Сега той да оди да ме съди

61

===

преди 7 години

Дошло момчето реформаторче в София и почва да загражда все едно си е на село - бил под упойка - за некви делби говори и то след ОКОНЧАТЕЛНО решение на съда - абе я чиба на село и си гради там ако има кой да те търпи - арее остават ви 2 дни - наглеци....

60

Баси Държавата

преди 7 години

Много съм щастлив,че от 4 страници с коментари,всичките плюят този нагъл ***!

59

до 62

преди 7 години

Образованието и свидетелството за съдимост не гарантират, че е читав!

58

МАЖОРИТАРЕН ВОТ

преди 7 години

ИДАТ ИЗБОРИ , ХОРА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ !! ПЪРВО АВТОБИОГРАФИЯ , СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ , ОБРАЗОВАНИЕ АМА НЕ С КУПЕНА ДИПЛОМА .И ЧАК ТОГАВА ДА СЕ КАНДИДАТИРА

57

58

преди 7 години

Имат етичен кодекс - трябва да си лъжец, крадец и подлизурко и си вътре. Нормални хора не се допускат.

56

Кой гласува за тези?

преди 7 години

Дупетата под упойка, баща му заградил пътя, а той не разбрал. Големи "реформатори"!Къде са ония дрогирани овце от "Протестна мрежа", къде са колегите им по занаят и морал от "Ранобудните студенти"??? Защо не протестират сега?