29

ognyanz

преди 7 години

Ако някой има интерес да натика РБ в ъгъла, това е ГЕРБ, не БСП. Борбата е за един и същ електорат. Но от реформаторите само на Радан Кънев това му е ясно. Другите се научиха, че като се въртят край бат'си Бойко все ще получат нещо.

28

Ами

преди 7 години

Реформаторски блок са далече от проблемите на хората и са твърде високомерни за да слязат до народа но пък и с нереално висока себеоценка.Могат да се класират ако се променят но едва ли.Тъжното е че много хора се разочаровахме ,но те нехаят.

27

реалист

преди 7 години

Не си виждат некадърните министри, половината от които са разследвани ами и недоволстват. Една политика не наложиха на Б.Б. Само ги използваха. Кажи им РБ и ги остави.

26

АНОНИМЕН

преди 7 години

След три месеца РБ ще гледа парламента от телевизора и няма да влезе. Полза от тях никаква, 90% са за пандела, хора без мозък слушащи само какво им нарежда Прокопиев. ГЕРБ ще останат единствената дясна партия без каквато и да е възможност за правителство.Нито Местан ще влезе нито Царя. Очаква се хубав парламент, в който най-важната роля ще играят Патриотите и никой няма да управлява без изпълнение на техните идейни проекти.Време е вече и Радев да тегли майната на фондация Америка за България.

25

To6

преди 7 години

Дългата ръка на КОМУНИЗМА бради из Европа, а така и в България. Ха-Ха-Ха. Стига сте ни плашили, той не е плашило, а ИДЕЯ. Вижте на запис последното предаване на "Времена и нрави" на Ю.Вучков с участието на Недялко Йорданов ........

24

Шопето

преди 7 години

*** теа ко сакат, ГЕРБо и БСПто да ги напраат яки ли? И некадърник да си ней леснъо, требе и простотия.

23

анонимен

преди 7 години

вие не сте никакви десни а наи обикновени крадци сдс по генезис са крадципосочето едно изключение

22

Мънго Джери

преди 7 години

Предателския Блок /РБ/ сами си отрязаха клончето, a и на тях всички са им виновни катo на Б.Борисов! На ГЕРБ и на тях кое им е " дясното" не стана ясно но се кичат с това като комунист с медали! Реформи и със свещ да търсиш, няма!

21

Анонимен

преди 7 години

Нещо като при бокса-дългата ръка и дългата дистанция,ама защо ги мерят по теглови категории,че и нисички учястват несъизмерими по ръст с гиганти,че на пръсти ли да се повдигат и да отскачат докат ги стигнат.

20

Mon

преди 7 години

Silna bg desnica - kakvo e tova? Prazna glava varhu debel vrat i oste po-debel zad-nik s dve levi race i dva levi kraka?

19

Анонимен

преди 7 години

Трудни времена настават,още по-лоши идват!Хам-ериканците прибират "доларовата ци-цка", гейр-опейците прибират "евроб-иберона",на българския хоризонт започва да се мержелеят "Белене" и "Скр-авена"... !И какво ще "см-учат" вече,от какво ще живеят номен-, бюро-, парти- и куко-клат-урчетата,управляващи ни след 1989г?Мъка-а-а,мъка!!!" Започват първите прожекции на филма "Когато Тръмп удари,как палачинка се върти" и в световен,и в европейски, и в български вариант !

18

Анонимен

преди 7 години

Тоя не знае какво говори и явно си е повярвал че е незаменим!Кунева и Лукарски трябва да се извинят на всички които гласуваха за РБ и очакваха той да не бъде патерица на ГЕРБ .Какво се случи за две години в управлението?Пеевски получава всички обществени поръчки, КТБ е забравено, корупцията,е на най високото си равнище-според ЕС. Няма виновни за кражбите. Това ли предлагате отново? Не мерси.

17

Бачо Кольо

преди 7 години

грух....

16

сатана

преди 7 години

искам да събудите борбения дух

15

Гневен

преди 7 години

И се гордеете даже че 60% от вашите заложени закони са приети....жестоките санкции и двойни глоби в ЗДВП са ваше и на гроб дело...вече знам на изборите за кои две партии със сигурност няма да гласувам, а напротив ще гласувам за най-големия противник на шайката десни обирджии! Не щете и да чуете да вдигнете мин. заплата, обаче за глобите нямате спиране!!! Никога не съм бил симпатизант на левицата, но вашата *** зорлен ме направи техен симпатизант...сърдете се на себе си, прекалихте!!

14

Анонимен

преди 7 години

Тва ясно.

13

Анонимен

преди 7 години

хахаххахаха, кой ми ср@ в гащите :)) другите са им виновни за смешната партия и разпада икакво искат? бсп и герб да агитират за рб ли??

12

П.Петров

преди 7 години

По-страшното за така нареклите се РБ е, че избирателите не искат десница, която стои в поза партер на Борисов и ГЕРБ !Избирателите искат ред, законност, качествено образование, стабилна икономическа рамка, които да привлекат инвестиции и да повишат доходите до едно прилично европейско ниво! По-качественото здравеопазване ще е следствие.Очевадно ГЕРБ, БСП, ДПС и РБ не са хората, които искат и могат да направят нужните реформи, за да се случат тези неща !Моят избор е ДСБ и Радан Кънев!

11

Един

преди 7 години

Не знам дали е крив или прав, но фамилията му отива!

10

БЪЛГАРИН

преди 7 години

И ГЕРБ И БСП И РБ И ДПС---ВЪН ОТ ВЛАСТА И СТЕ ЗА ЗАТВОРА А НЯКОИ И ЗА БЕСИЛОТО ПРЕДАТЕЛИ ДОЛНИ