63

И защо се множат

преди 7 години

И защо се множат бандитите за сметка на държавата?Програми за спиране на нежеланата бременност между малолетни и непълнолетни ромки да се създаде.Тия се множат и растат като пасмина, а не хора.

62

Анонимен

преди 7 години

След половин век комунизъм доста хора оскотяха в буквалният смисъл.Партията ги учеше да убиват, да рушат и да крадат!Турците за пет века не нанесоха толкова злини, колкото ушанките за половин век!Едва ли скоро ще върнем истинските добродетели у хората?96130

61

Анонимен

преди 7 години

еха

60

до Сотир

преди 7 години

И ся кво?Гладните бездомници избягаха от населените места дето могат да си намерят нещо за ядене и тръгнаха да пасат цветя по гробищата...Пък като стана въпрос за класовете на селското училище,да те светна че е порУгавам,а не порОгавам!Аман от неграмотници!Буквите не са близо на клавиатурата,така че номера с бързото писане няма да мине!

59

Анонимен

преди 7 години

До 70Пак ли се появи бе, южно продължение на гърба?

58

Сотир

преди 7 години

Опазил ме господ да защитавам това долно племе,просто вандализъм е чупенето на надгробни камъни ,скъсъни цветя и разхвърлени играчки може да е дело на дебилни деца,гладни бездомници,кучета и др. А не насочен ,умишлен вандализъм с цел порогаване на жертвата. Това искам да кажа ...Но явно трябва да ти се пише като за ниво 2 клас в селско училище....

57

до Сотир

преди 7 години

Да бе,децата си играят по гробовете,а кучетата ядат цветя...Още един защитник на шведите!

56

Сотир

преди 7 години

Абе тоя убиец не се ли "самообеси още в затвора" .Рома убил зверски англичанка в едно от дивашките села на северозапада.... се "обеси" за една седмица.Или кралицата е платила или много го пазят тоя Илиянчо-ром убиец

55

Сотир

преди 7 години

Цветята скъсани ,а играчките разхвърлени-вандализъм,роми....,а не са ли просто деца или кучета.Знаем, че е изборно време ,но подобни изопачени новини съставят 98% от интернет блоговете-наречени гордо новинарски сайтове.

54

до ястреб

преди 7 години

Никога в Родопите не е имало турци!!!Това са българи мюсюлмани-разликата е голяма!

53

преди 7 години

Явно интеграцията на *** и българите е доста успешна, щом двете арийски племена емулират културните си характеристики. Днес *** оскверняват гробове, но същото го правеха и българите в средата на 80'те години. По Родопите има десетки, може и стотици турски села, чиито гробища бяха разрушени и подравнени с танкове и БТР'и. За съжаление, диващината не ходи по гората!

52

Анонимен

преди 7 години

финландците от БХК няма ли да се самосезират! Веднъж да направят нещо и за един българин!

51

Некъф луд

преди 7 години

Само секира ги оправя шведите.

50

Тъжен...

преди 7 години

Боже, колко красиво момиче

49

Анонимен

преди 7 години

Да на шведите не им е достатъчно само да е убита трябва и да се гаврят. БХК къде е да им защити правото на вандализъм.

48

Самоза Патриотите

преди 7 години

Роми ли са,Римляни не от Италия обаче или Неандерталци,закриляни и безплатно защитавани от С.о.р.о.с.о.и.д.с.к.и. орг-ии,дето никога българин не са защитили досега,и фонд-та Америка против България-цели се ликвидиране на основния етнос за по-лесно колонизиране

47

Анонимен

преди 7 години

рОСКО пРЕЦЕДЕНТА ИСКАШЕ ДА ПОМИЛВА ВСИЧКИ ПАНДИЗЧИИ, ОСОБЕНО ОБРАТНИТИ НО МАРГАРИТА ПОПОВА ГО ОТСВИРИ. И С ПРАВО. ТЯ СИ ИЗДЕЙСТВА ДА И ПРЕХВЪРЛИ ТАЯ ФУНКЦИЯ И НЕ Е ПОМИЛВАЛА НИТО ЕДИН. ЕДИНСТВЕНИЯ СТОЙНОСТЕН КАДЪР НА ГРОБАРИТЕ. И ТЕ Я ИХВЪРЛИХА ЩОТО СИ ИСКАТ КАЛИНКИ И ЧЕХЛЮВЦИ.

46

Анонимен

преди 7 години

До КалоянНие сме със склонени глави и с такива,искаме държавата да накаже жестоко извършителите на това отвратително дело-оскверняването на гроба на клетото момиче.Обществото ни има какво да си пожелая,но ***,ромите,както ги наричат, са не само "болни",а и жестоки убийци на стари хора и невинни девойки.С много малки изключения.Отдавна сме изказали своите съболезнования,но теб не те чухме.

45

Калоян

преди 7 години

Не ви ли е срам?! Побиват ме тръпки всеки път, когато чета за историята на клетото момиче. Не можах дори да изгледам интервюто с родителите му преди години. Това е не просто една човешка трагедия, това е трагедията за едно цяло болно общество, каквото сме ние. Жалки, изтормозени, унищожени, клети....и души, като тази, си отиват заради всички нас. А вие седите и си пишете *** коментари? Не ви прави чест, склонете глава!

44

Анонимен

преди 7 години

Роднини на животното,кой друг.Те ,всички са си роднини...Да бъдат арестувани и съдени за хулиганство.Имената им да се публикуват в медиите.