179

adams johh loan

преди 7 години

Ние сме християнска организация, образувана да помогне на хората в нуждите на помага, като например финансова help.So ако ще чрез финансови затруднения или сте във всяка финансова каша, и имате нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес, Търсите ли за финансова помощ от всякакъв вид? имейл adamsjohnloanfirm***hotmail

178

adams johh loan

преди 7 години

Ние сме християнска организация, образувана да помогне на хората в нуждите на помага, като например финансова help.So ако ще чрез финансови затруднения или сте във всяка финансова каша, и имате нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес, Търсите ли за финансова помощ от всякакъв вид? Ние сме частна фирма заем, който осигурява всички видове кредит / финансиране за всички онези, които желаят за финансова помощ. или сте констатацията, че е трудно да се получи Email;. adamsjohnlo

177

Ловец на тролове

преди 7 години

На мен лично са ми екстра Анонимните... Щеше да е досадно да чета постоянно Сергей ***, Корнелия *** и така до безкрай. То цялата им партийка е от ОФ анонимници. *** непотребна...

176

Маша Петрова

преди 7 години

Защо всички сте анонимни, бе страхливци...Пишете и плюете,ами застани с името си и си кажи ,каквото имаш да казваш.Това заслужавате и затова това получавате....

175

Анонимен

преди 7 години

:-)

174

Бай Иван

преди 7 години

Мога само кажа п.чка им майчин.а г.адна! Свещи да си купят с тия пари. Ей, не спряха да крадат тия отрепляци на чело с Мутро и компания.

173

Ловец на тролове

преди 7 години

Нинова, стегни се и извади някои лев за свестни *** поне. Тия тука, безплатните дето сте ги събрали само глупости пишат. С пленуми, лозунги и манифестации вече не става... Пара трябва.

172

Ловец на тролове

преди 7 години

До Строител. инженерА ти къде беше като ви санираха... На ОФ партийно събрание май си прекарвал повечето време, вместо да наблюдаваш изпълнителя как работи. Строителен инжЕнер си пред клавиатурата само, като чета какви глупости пишеш.

171

Ловец на тролове

преди 7 години

Хванах ви всичките... 36 червенушки тролчета изпълзяха от землянките и гласуваха негативно. Стегнете си поне малко редиците. Та на 9 Септември поне бяхте два пъти повече с ОФ-то.

170

Анонимен

преди 7 години

Ако ГЕРБ не бяха такива долнопробни крадци с похарчените пари щеше да се санира двойно а можеби и тройно повече! От асфалтирането и магистралите ще ни останат само заемите. До 3 години, пътната ни инфрастуктура ще бъде в по окаяно състояни времето преди 2009-та. Ненавиждам ги с цялото си сърце! Ненавиждам също толкова силно БСП, дпса и всички останали ***!

169

тя

преди 7 години

Не съм съгласна тази т. н. програма да облагодетелства едни и да ощетява други! Ние си санирахме блока като всеки си заплати! Така , че не искам да плащам за подобна дейност на други!

168

Партиен член

преди 7 години

Интересно ще е след 2.3 години като поче да пада мазилката но тогава ще има зима и виновно ще е лошото време.На централна гара мазилката на външните ескалатори вече пада.Така се прави при нас.

167

Строител. инженер

преди 7 години

17 000 лв за лепене на морска пяна с неграмотно поставена зееща некачествена еднокамерна пластмасова дограма правеща ужасен конденз смухъл из целият апартамент Оразмеряването на прозорци с по 2 педи по малки ни един прозорец отваряем от 3 отваряеми преди .Да ви е честито санировката от ГЕРБавите щото данък имоти ви става заради подобренията мухъл с конденз и налепената пяна с неотваряеми тераси и прозорци всичко правено от пияни CИГAHИ 3,5 пъти повече от обикновен апп.

166

Анонимен

преди 7 години

А бе какви 192лв.на кв. м. Аз си санирах жилището с 5000лв.с програма енергийна ефективност с кредит от прокредит банк и ми върнаха 20%,това са 1000лв.а сега кажете ми за какво иде реч.

165

Анонимен

преди 7 години

Аз за 20000 лв изолирах двуетажна къща с 10 см. Баумит материали и нови улици .Циркаджий.

164

Анонимен

преди 7 години

Аве каквото и да пелтечите, краде се здраво! Под идеята на добрия замисъл и намерения, присъства г-н Гепенсон (Швеция).

163

Анонимен

преди 7 години

Кметовете в София от кои са? Особено баш кмета.

162

Анонимен

преди 7 години

Е разходи се из Младостите и ще видиш какви хора живеят...

161

Анонимен

преди 7 години

198, готово! даже ще те наема за алпинист! Само искам да ми уредиш среща с кмета, за да се разберем за комисионните.

160

Анонимен

преди 7 години

194, и как реши, че по комплексите живеят само пенсионери и възрастни хора? Напротив, там населението е една идея по-младо от това в старата градска част на София. В центъра на София много рядко можеш да видиш майка с количка. А в училищата идват деца от всички крайща на града