63

коментатор

преди 7 години

с един удар по вече мишки в капана обмислено е сигурно ще ги натикат и по лесно ще ги довършат гледайте и тогава коментирай те

62

Анонимен

преди 7 години

За целите си тази статия е изключително добре написана, НО! Проблемът е, че целта е по някакъв начин да се замаже абсолютният провал в Мосул, който уж трябваше да падне за 2 седмици, а сега не пак, а ОТНОВО не му се вижда краят. И единствената статистика, която е в полза на тази теза е намаляването на броя бойци в Ирак и увеличаването им в Сирия, което обаче е резултат от много голям дял (и ключови градове) загуби на ИД и отчаяния им опит да се закрепят в Сирия. Не се подвеждайте по пропаганда!

61

ктт

преди 7 години

До чичо ГошоНай вероятно-да ги изчистят накуп

60

Анонимен

преди 7 години

За заглавието: може, ама едва ли ;)

59

пенко

преди 7 години

Има руска приказка с герой Василиса Умница ! Есента на 2016г. САЩ бомбардираха в Деир Аз Зур биещите се срещу ИДИЛ сирийски войници и убиха около 30 с думите "Оппа езвинете !!!" *** ц р уйци излитат от Сауд араби/провинцията граничи с уахабитите /и на САЩ им е удобно да вършат гадости ,когато не са застрашени !!! Петролна провинция и "тексаските петролци" плащат ! Американските пилоти се оплакват ,че руските не се индентифицират и други глупости в тази зона !!! ЛЕЛЕЕ

58

чичо Гошо

преди 7 години

Не сте разбрали.Просто руснаците чакат да се съберат повече *** за да не си хабят бомбите.

57

европа

преди 7 години

Значи Русия,ислямските фанатици от Иран,ислямските фанатици от Хизбула,и мюсулманска Сирия се борят срещу християнска Европа и християнска Америка които искат да свалят ислямския диктатор Асад.Русия била защитник на християнството.Не разбирам.

56

юбералес

преди 7 години

Кузя да се връща обратно и да увеличи подводния флот на Русия с още два самолета.

55

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойДобре си осведомен за човек който не е от петата колона ;)

54

Учуден путлераст

преди 7 години

Ама нали нашият вожд Путиту ги беше разбил, унищожил, разказал играта на тия от ИД? Какви са тези *** новини сега, само да лъжете хората, че ИД още съществува

53

аз

преди 7 години

До Айде бе!Никой не ги е "пускал". Те се движат в територия, която владеят вече две години! Логично е да се изтеглят от места, където вече не могат да се задържат. Което значи - да се прехвърлят на места, които са им по-удобни.

52

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойЧудя се кога ще проплачеш че "диктатора" от Сирия прави геноцид над умерените и понякога мирни терористи?

51

Геро

преди 7 години

Скоро в Сирия ще пристигнат и нощните вълци. Те умеят да избират президенти,да променят икономики,да насочват правителства каква външна политика да формира. Само че в Сириа са кът памперсите - та ще видим какво ще се получи.

50

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойЗабрави и себе си - от 5-тата колона дето водите терористична пропаганда...Това е положенито! Тежко за Сирийците!

49

Чибурашка

преди 7 години

До меломанИскаш да отидеш ли?Ще ти уредим билет!

48

Айде бе!

преди 7 години

но укрепва мощта си в Сирия ?Нашите следят ли новините изощо или превеждат какво им се спусне?Да имаше очакван прилив от ИД заради "управлението на ордите" - пуснаха ги от Ирак към сирия - сещате се защо. Но тренда се обръща тая седмица.

47

меломан

преди 7 години

Кога ще има пак концерт в Палмира?

46

сащ терористи

преди 7 години

САЩ пак използва ИД срещу Сирия като оставя терористите да получават оръжие и подкрепления от Ирак,до за сметка на това бомбандира сватби и училища.

45

цирк

преди 7 години

Истината е в последните няколко реда на статията,коалицията умишлено пуска ордите на ИД да преминават в Сирия .....

44

Анонимен

преди 7 години

И кво ся? Джуджешвили срина цял град, а в резултат ИД се засилва. И какъв е изводът?