16

Момиче

преди 7 години

Както винаги, коментарите взеха да се превръщат в обиди между няколко души.Аз се присъединявам към похвалите! Браво на Гришо! Гордея се, че е българин! Пожелавам му успех и сили да спечели финала. Дори и това да не стане, пак ще продължа да му се радвам и да му стискам палци. После пък го чакаме в София! Дано вземе и нашата титла! А иначе като жена искам да кажа, че в момента няма друг такъв тенисист - и млад, и издръжлив, и интелигентен, че и красив. Всичко това може да е само един българин!

15

Анонимен

преди 7 години

До *** 16Много точне ник си избрал.Дори не можеш да си представиш как ти приляга, ***.

14

Тъпанар

преди 7 години

До 15...Да живеят анонимните "удачници" тогава...Виж ми никнейма, закачи си го на себе си и го умножи по 100 - успех. Ще получиш резултат, близък до потенциала ти...И като спортен разбирач, и като психолог и като човек...

13

Анонимен

преди 7 години

Неудачниците нямат собствени успехи и затова търсят да се прикачат за нечиичужди такива па били те и маргинални.

12

Тъпанар

преди 7 години

...Дори да отпадне в следващия кръг, за мен Григор Димитров, ще си остане голям - единствения български спортист в мъжкия тенис, достигнал до такива позиции, приятел и спортен съперник с кумирите си...Браво Гришо!

11

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че ще трябва да печели титли каква друга мотивация да има за да тренира и играе?! Пари едва ли му липсват !

10

Анонимен

преди 7 години

Асково, градът на "ЕнтелЕгентните".........."Два часа със заклещена дясна ръка в турска тоалетна престоя 8-класник от хасковското спортно училище "Стефан Караджа". Колегата на Мришо в действие........

9

Анонимен

преди 7 години

"Триумфа", сериозно ли? Срещу участващия с уайлд кард Истомин.

8

Анонимен

преди 7 години

Те титлите от Големият шлем са резервирани за 3-4 тенисисти. Сега с отпадането на двама от тях, има шанс и някой друг да спечели турнира, но ... едва ли. Вавринка, Раонич, Надал или Федерер - най-вероятно някой от тях ще е победител.

7

Анонимен

преди 7 години

Не схващам защо се набляга на това Гришо непременно да печели турнири!!! Разбира се хубаво е да ги печели, но от това никой тенисист не е станал по-добър. Друго трябва - просто Гришо да стане още по-добър, а спечелването на турнири да е едно незадължително следствие на това.

6

shady

преди 7 години

Браво на Григор, определено има промяна в това момче към по-добро. Досега има 5 спечелени турнира в професионалния тенис, но за да се нареди сред големите трябва да спечели и някой от турнирите от Големия Шлем. Тия 5 титли са му от средни по сила турнири (АТР).Много се надявам да спечели Australian Open, но не знам защо все си мисля, че няма да му е по силите. Като че ли постоянството му куца, което не е трудно да се забележи, но дано ме опровергае.

5

Цецо

преди 7 години

Определено има голяма промяна в играта му, най-вече в психологически план, вече е по-концентриран и по-спокоен! Това му помага да използва по-пълноценно капацитета си и му набавя нужната увереност! Явно новия му треньор си знае работата! Ако продължава в същия дух, има големи шансове да спечели титлата, стига спортното щастие да не го изостави! Успех, Гришо!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Ако беше паднал първи кръг, много помия щеше да се излее, но сега никой не пише, ХЕЙТЪРИИИИИИ къде стеее

3

Анонимен

преди 7 години

А на ОИ беше ли агресивен п***лячооо

2

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Смело напред момче,Господ е българин и е с теб.

1

Куха лейка

преди 7 години

Браво... Продължавай така и ще успееш.