37

Скарлет

преди 7 години

Тръмп би по-всички правила на играта, и ще промени Света!!!

36

Анонимен

преди 7 години

Тръмп отсега да набляга на водката и на уроците по казачок , че го чакат тежки срещи с шампиони.

35

Хеш

преди 7 години

До Анонимен 69Да прав си! Но най вече настъпа мазола на един старец с много пари...знаем го всички кой е! И понеже НПО и т.н са повечето негови сега воят е голям...

34

Любопитен

преди 7 години

Чудно кой ли му сменя памперса,не вярвам да го прави сам.

33

Анонимен

преди 7 години

Аз не съм ставал свидетел досега на такава злостна пропаганда срещу щатски президент. От всички страни, нон стоп. Явно много мазоли настъпа. Само така!

32

Анонимен

преди 7 години

За левичарската пасмина належащи проблеми са узаконяването на аборти, гей бракове, премахването на жени/мъже в тоалетните и т.н. Точно за това лъмти и пропадналият Холивудски елит. А това, че най - могъщата икономика в света работи и произвежда на загуба очевидно е маловажен проблем.

31

до 72

преди 7 години

Ей тая болест много те мъчи бре. Вече сам си квичиш.

30

Анонимен

преди 7 години

Няма такова нещо като ВОЙНА с журналистите. Всеки може да гледа видеото от визитата при ЦРУ в youtube и да види как го посрещнаха и какво точно каза. Лъжете като долни ***! А това, че преписвате на сляпо не ви прави журналисти, а попадате в категорията "fake news"!

29

Анонимен

преди 7 години

Сега представителите на американските служби за Държавна Сигурност ще разберат на собствения им гръб как се чувствали съветските им колеги при идването на Елцин на власт ;-).

28

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

В така наречения "свооден свят" свободни медии отдавна няма.Половината са собственост на Сорос и световния псевдоелит, а другата половина са на принципа на жриците от Околовръстното - обслужват този, който плаща повече.А, този, който плаща повече обикновено е онзи, който печата повече долари без покритие.Така че борбата на Доналд Тръмп няма да е никак лесна. Срещу него е цялата индустрия за манипулации - като започнем от Холивуд и стигнем до платените медии.

27

хех хех хех

преди 7 години

Време си е, да се посритат журналистки ***.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62.И художник измерим с Пикасо, според един министър на културата, готов да му лиже подметките.

25

Анонимен

преди 7 години

Пропуснах - беше и футболист на годината по едно време...

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59."Щом не си разбрал до сега едва ли моите обяснения ще ти помогнат? Забавлява ме и толкоз. Нещо против ли имаш?"И в лудницата се смеят неудържимо - забавляват се и толкоз. Без причина! За тях нямам нищо против. Иначе при нормалните хора обикновено има причини.

23

Анонимен

преди 7 години

Нямам нищо против да се забавляваш! Но защо отиваш толкова далеч, при условие, че имаш истински шут съвсем наблизо - в Банкя? Сложен многопластов образ! Едновременно индианец, спасител, специалист по кофпомпи, куриер, доцент, комунист и антикомунист.... Ехееее!

22

Анонимен

преди 7 години

Новина от деня - гранична полиция е задържала при Малко Търново премръзнал възрастен бежанец. Твърди че се казва Джордж Сорос и търси убежище в България.

21

Анонимен

преди 7 години

С какво е комичен и с какво те забавлява? С милиардите си, с хубавите жени около него, с огромната мощ с която разполага? Кажи, та и ние да се посмеем.

20

Анонимен

преди 7 години

Добър или лош, но от първия му ден се чувства, че има президент. При целия мандат на Обама някой можеше и да не забележи, че САЩ имат президент.

19

Анонимен

преди 7 години

Всички служители от кариерата в ценралата ЦРУ аплодираха Президента и се подиграваха на медиите. А вишето ръководство назначено по партийна линия беше отсранено.Мнозинството от служителите на ЦРУ гласува за Тръмп. Както и армията. И полицията.Войната с медиите хич не маловажна и тези достойни хора от ЦРУ го знаят това най-добре.

18

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Не, не може още да се срещнат Тръмп и Путин... - кундурджията на Кремъл още не е увеличил токчетата на Путин с 6 сантиметра... - с толкова Тръмп е по-висок от Обама...