74

Анонимен

преди 7 години

Приятелите на Меркел

73

Анонимен

преди 7 години

Новите шведи

72

Българина

преди 7 години

Станало е упс в упсала. А 60 000 са си членовете на местната джамия

71

Анонимен

преди 7 години

Скапа ния Евро гейски съюз не може, и не желае! да осигури спокойствие на гражданите си! Никога не е защитавал правата на гражданите си, а и не е могъл. За този съюз хората са просто избиратели...

70

Правосъдна мин.

преди 7 години

Интегрирайте ги тия момичета към новите гости на Меркел .Трябва да знаят ,че когато видят африкански джихадисти и араби веднага сами да се подготвят за да им задоволяват нагона.А не да се налага по фейсбук

69

Исмеет Шефик Идил

преди 7 години

ИСЛЯМСКАТА *** С КОЯТО МЕРКЕЛ НАПЪЛНИ ЕВРОПА ТОВА ЩЕ И Е ЕЖЕДНЕВНОТО ЗАНИМАНИЕ ИЗНАСИЛВАНИЯ Н МЛАДИ ,БЕЛИ МОМИЧЕТАНЕБългарският Хелзински комитет одеве пое отговорност и одобри деянието с думите:1-Момичето си го е търсело.2-Ходело е предизвикателно и неспоред ИСЛЯМКИЯТ КАНОН и съвсем заслужено си го е получило там, каквото е търсело.3-Извършеното било Халал деяние тоест богоугодно дело за Аллах 4-Мъжете имали право поред Корана да задоволяват нагона си с невернички ходяещи по улиците

68

Анонимен

преди 7 години

За всеки, който си позволява да стриймва престъпления (било то мъчения, изнасилвания като случаите на скоро) трябва да се добавя и ТЕРОРИЗЪМ към листата с обвиненията.Крадци да са, от малко, от малко да ги разбереш. Да си отмъщават за нещо, от малко, от малко да ги разбереш.Но когато става дума за зверства, с които не само се гаврят с жертвата, а и го показват на стотици, хиляди хора, тука става дума точно за ТЕРОРИЗЪМ.Казват ти "Гледай и се страхувай, и на тебе може да ти се случи същото".

67

Анонимен

преди 7 години

Ot ritashtiya kato Svetoslav e yasno e

66

petko76

преди 7 години

"Добрите ",горките бежанци

65

Баладжията

преди 7 години

В ЕС няма европейки. Има "подарък за миролюбивите ни гости то близкия изток".

64

бг

преди 7 години

Муслемската сатанинска смрад в Пазарджишко трябва да се изчисти.

63

бг

преди 7 години

Със сигурност имама и ходжата са педофили,верни последователи на убиеца Мохамед.

62

illko

преди 7 години

е то се знае.. мюслитата..

61

Нилс Холгерсон

преди 7 години

Упсала е университетският център на Швеция, старинно просветно огнище, дом на първото висше училище в цяла Скандинавия, град-храм на науката. Освен това красивата Упсала е християнско средище, седалище на духовния глава на страната архиепископа на Шведската църква, тук се намира най-голямата катедрала на Скандинавския полуостров. Каква гавра с традициите, културата и достойнството на шведския народ.

60

Анонимен

преди 7 години

1.Това е медийна МАНИПУЛАЦИЯ със план който нее от вчера за дадена цел !!!2.Кой ще изнасилва някого пред 60 000 зритела на живо което значи сам да си копаеш гроба !!! 3.Да може разбирасе освен актьорите не са случайни хора и след театъра да са наградени тлъсто и осигурен живод !!!

59

а1

преди 7 години

Любопитно, защо не споменават етническата принадлежност на извършителите на изнасилването в онлайн режим???Не, че това би било от значение за суровите присъди, с които трябва да бъдат наказани изнасилвачите, но все пак.... любопитно!

58

Циник до тъпия

преди 7 години

На гол за*дник...шега няма! Ти сигурно не си го чувал! Явно!

57

тъпня

преди 7 години

Всъщност случката е глупава шега на скучаеща ***.Няма нищо расистко или действително насилие.Дамата е родена 1986, а младежите между 1991 и 1998. Тя е по-голяма.Просто статията в Днес цели да разлая кучетата.Колкото до Сорос, той е Евреин. Те имат специални взаимотношения с Арабите през последните 2000 години.

56

решението

преди 7 години

*** - Тръмп - Пен, плюс Орбан!

55

Анонимен

преди 7 години

Филми с порну пак са узаконени изнасилвания.