20

ммм

преди 7 години

всъщност Холивуд е гнездо на змии. единственият сериозен човек там беше мел Гибсън но го прогониха. той всъщност доказа през целия свят, че с непрофесионални актьори може да се прави кино не по-зле, а и дори по-добре отколкото с намазаните примадони от Холивуд, от вида на които на повечето хора вече им се повдига. питам ви мадона в последните 10-15 г. творец ли е или изкукала лелка /бабка? защо ми е акъл от нея?

19

Пешо*

преди 7 години

Веднага си го местя кво му е на Тръмп.

18

Няма да ни е скучно

преди 7 години

Абе поне ще се посмеем . . .Да видим как ще се представи и летеца.Той качвал ли се е на самолет или е триел столовете в някоя канцелария?

17

Анонимен

преди 7 години

А бе че Тръмп е *** е ясно на всички. Но все пак трябва да оставят човека да се усе_е и чак тогава да го махнат.

16

Анонимен

преди 7 години

Тръмпе, Тръмпе! Шо ти требаше с мечка дренки да ядеш?

15

Анонимен

преди 7 години

22 Коя Модона ли е сорошка слуга или Роберт де Ниро или може би Алек Болдуин стига глупости бе ешементаристи . Това е Америка . Дори за България не важат глупостите ви камо ли за Америка. Научили едно име и сачо го спрагат за щяло или нещяло ако не е Костов то ще е Сорос тотални мозъчни ембициллли

14

пенко

преди 7 години

3 какъв е този твой апломб ? Дай си сметка ,кой плаща за протестите в САЩ ;кой ги организира ; защо и кому са нужни ;каква е целта им !?!? Как Тръмп премести посолство в неделя /или твърдиш в събота /? Холивууд е еврейски протекторат/ от създаването му/ .По тази причина остарелите /дришльовци и дрисли -с мерак да са велики до безкрай/и заплашени певачи и певачки се правят на анти /докато им "припари" от другата страна/ !!!

13

Анонимен

преди 7 години

Абе не знам на Тръмп дали му е лесно,ама на сорошките слуги определено ще им е много трудно.

12

Анонимен

преди 7 години

Прочетох коментарите и умът ми не може да асимилира бездънната простотия и невежество. Демонстрирано в тях. Повечето от вас ди нячат и хабер понятие от Америка и въобще от света в който живеете. Явно за тоеа сме последни в ЕС .

11

Mister Smith

преди 7 години

Платена публикация, една от многото тази седмица, целящи да предизвикат отрицателно отношение към Тръмп.

10

карфиола

преди 7 години

то и Ася Капичкова свиква с новите ци.ци , и ние трябва да свикваме с новата й пазва :) ... а що няма снимка некоя в натюр ? така за оценка на качеството :)

9

ШибиРиби

преди 7 години

Шарана стана пет лева килото органик див и седем и пеесе ферма гледан.

8

9К51

преди 7 години

Клинтоновите хора организираха доста майдани по света, не е за чудене ако спретнат и на Д. Тръмп поредния майдан. Цялата тази организирана *** от мъже в розови шапчици и холивудски к..вор е способна на какви ли не дивотии! Като се има впредвид и мощната подкрепа на медиите ... доста ще е трудно на новия президент .... абе то има едно решение .. просто нац. гвардията да ги разгони за часове .. ама май не е много "демократично"..

7

От 7

преди 7 години

Уупс, грешка!В Щатите мандатът е 4 години!

6

Анонимен

преди 7 години

Добър, лош, избран е за и известно време на всички ще се наложи да свикват с него!Друг въпрос е, че вече има по-малко от 5 години да се доказва и ако някоя заран внезапно се събуди идейно укрепнал - добре, ако не - мястото винаги е било проветриво, дори и за богатите.

5

Bai

преди 7 години

Nauchete se da pishete - pishe za zapochna, ne pochna

4

Анонимен

преди 7 години

Ще ме извиняват феновете на Тръпм, ама колкото повече го гледам, толкова повече ми прилича на наш Жорж Ганчев. Голяма уста, голямо шоу... ама от там нататък никаква идея.

3

Бай Рашо

преди 7 години

Наистина ще бъде много добре за света като цяло,ако този човек успее да натика в *** ***, такивалекета като Сорос и неговите производни и различнитеционистки организации пръснати по света, които с лостоветена банките определят съдбите на хората . . .поколения напред !?

2

оцелял от геноцида

преди 7 години

Давай Тръмп !Ти можиш !!

1

gogo

преди 7 години

Управлението му започна с един майдан платен от Сорос и ционистите зад него: https://facebook/grigor.lilov/posts/1192015827581021