7

Анонимен

преди 7 години

Разбирам ги Гърците. Лятото и аз обичам да си ходя на вилата и да си чопля разни задачки но сега понеже е студено и честно казано няма как да стигна до там освен с нещо с вериги и аз кисна събота и неделя и правя планове за пролета. Та мисълта ми беше че явно нямат друга работа, та що да не си напрявят някое пикниче с колеги на магистралката така и така не става нито за оран нито за сеитба, но за скара си става само да не е под нулата. Това си е традиция дето се вика.

6

Турчин

преди 7 години

Каба сте,затова византийците Ви разиграват...Що не затворят граница с Турция !!!

5

Бай Рашо

преди 7 години

Ами сега след като имаме военен за президент иглавнокомандуващ, като нищо може да заповядаот българска страна да започне прочистване награницата /при евентуално блокиране/ с тежка военна техника, а именно с помощта на танкове и БТР /и/ !

4

да

преди 7 години

ама като сте такива големи фенове на Гърция - вървете си в Гърция, бе :)) ама гърците си отстоявали правата като протестирали Всяка година за Едно и Също :)))) разбирай всяка година като протестират получават един Голям среден..всяка година искат едно и също и накрая го духат хахахахахахахахахахаха

3

НАС

преди 7 години

ДА ВЕ ДА ВИДЯХМЕ ГИ МИНАЛАТА ГОДИНА!!!ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, ЗАТОВА ГЪРЦИТЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ!!!

2

да

преди 7 години

щом искат загуби гърците - ще ги имат да видим кой ще ги компенсира след наша контраблокада

1

а

преди 7 години

Ще им го накривите на гръка,гледайте как си търсят правата и се учете