10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен13Ако позволите - Ще Ви поправя. 42 дни е. Не 30. Не че "допълнителните"12 дни са от значение. Аз си купувам месо от едни възрастни хора в едно село. Вярно че не е преминало анализи и някакви изследвания, но ги познавам от 40 години. Е че съвсем друг вкус има и телешкото (9лв/кг.) и свинското (6,5лв/кг.). Много съм доволен от тях, но не винаги имат. Като ми звъннат че има - Пълня си фризера и това е. Като свърши - купувам от магазин докато чакам, но не е същото. Усеща се разликата.

9

Анонимен

преди 7 години

ГМО до ГМО, мила моя майно ле..."пилешкото" - отгледано за 30 дни и пълно с хормони и антибиотици, които ви правят импотентни"боб" и "леща"- директен внос от "Монсанто""плодове" - добре намазани със съставки от бойни отровни вещества - "за вкус" и "цвят""кисело мляко" - пълно със "живи бактерии", държащи го по 6-7 месеца в хладилника, "без да мръдне"

8

Бай Х

преди 7 години

Като ви е скъп боба ЯЖТЕ ТИКВИ !

7

Ура

преди 7 години

Че то сега е пазарна икономика, разбираш ли и ква им Я работата кой кЪк продава, ем то пиляшкуту да ни си мислити, че я от гледани промишлено животинки, а па бъбът мой д0а а чужбински. Сичку я оригинал, няма проблейми.

6

Анонимен

преди 7 години

Ами който е недоволен от цената на боба да ходи да си го треби сам!

5

Анонимен

преди 7 години

Боба не ме интересува аз ям само кюфтета кебапчета и луканки черен етикет

4

анонимен

преди 7 години

и миналата година беше 5 лева китаиски червените турски чушки сьщо са5 лева сега наред е пилешкото и яицата заради птичия грип

3

Анонимен

преди 7 години

Бате Бойко сега разбра ли що загуби изборите?

2

Баба Кута

преди 7 години

И по-лошо ще става с тези крадливи, продажни и смрадливи политици.Идва времето, когато трябва да узнаем кон боб яде ли.

1

Чегевара

преди 7 години

Тази разлика в цените и при големите вериги ли я има ? А боб на пазара има и от десет лева и то от години .